Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha laa fear mediumda oynadım kim demiş

bak kimse inanmıyor ama 9250 de şöyle bir sorun var bütün oyunları high seçebiliyoruz hemen hemen hiçbirinde donmuyor fazla kasmıyor ama gerçek kaliteli görüntüyü alamıyor sorunu bu ama oynayabiliyorum bütün oyuları high

pinky bilir bir keresinde dedim cod2 ne biçim grafik bunlar yaw dedim dikkat cod2 ye

high 1024 oynuyorum ama pastel boya ile boyanmış gibi gözüküyordu
    bakın mesela bu resimde cod2 benim pc'de high 1024 oynamışımdır ama en ufak takılma yok inanın ama birde görüntüye bakın

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

resim küçülüyor çok kırılıyor burdan bakın

http://img265.imageshack.us/img265/7639/cod21hs4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 11 Şubat 2007; 20:37:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sharks1990

Abi dükkanda beta oyun satıyolar.Şu türkiyede acaba başka hangi oyun için dükkanda beta satmışlardır.Bu oyun gerçekten güzel ve detaylı.Gel artık TDU

Daha bir çok beklenen oyunun betası satılmıştır pisayalarda İlk aklıma gelen oyunları sayayım q3, doom3, aoe2, fifa99... daha bir epey var tabi Gözü açık kişiler ya bilerek ya da bilmeden satıyorlar olan oyunu satın alana oluyor. Beta olduğunu biliyorsa ne ala ama eminim TDU i tam sürümü geldi diyerek alan vardır. Ayrıca söylediğim dükkandan almayın oyunu beyler. Oyun hem beta hem de data.cab1 hatasından dolayı yüklenmiyor Akşam uğrayıp konuştum da, alanlar tek tek arıyo veya oyunu getiriyorlar dedi

• Son 2 gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

oha laa fear mediumda oynadım kim demiş

bak kimse inanmıyor ama 9250 de şöyle bir sorun var bütün oyunları high seçebiliyoruz hemen hemen hiçbirinde donmuyor fazla kasmıyor ama gerçek kaliteli görüntüyü alamıyor sorunu bu ama oynayabiliyorum bütün oyuları high

pinky bilir bir keresinde dedim cod2 ne biçim grafik bunlar yaw dedim dikkat cod2 ye

high 1024 oynuyorum ama pastel boya ile boyanmış gibi gözüküyordu
    bakın mesela bu resimde cod2 benim pc'de high 1024 oynamışımdır ama en ufak takılma yok inanın ama birde görüntüye bakın

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

resim küçülüyor çok kırılıyor burdan bakın

http://img265.imageshack.us/img265/7639/cod21hs4.jpg

tüm efektleri göstermediği için oynuyorsun gösterse tıss 5 fps alamazsın

• sen koyda görelim turgay beyefündü

hakkatten abi koysana bi
  • Beyler topici kirlettiğinizin farkında mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Abi dükkanda beta oyun satıyolar.Şu türkiyede acaba başka hangi oyun için dükkanda beta satmışlardır.Bu oyun gerçekten güzel ve detaylı.Gel artık TDU

Daha bir çok beklenen oyunun betası satılmıştır pisayalarda İlk aklıma gelen oyunları sayayım q3, doom3, aoe2, fifa99... daha bir epey var tabi Gözü açık kişiler ya bilerek ya da bilmeden satıyorlar olan oyunu satın alana oluyor. Beta olduğunu biliyorsa ne ala ama eminim TDU i tam sürümü geldi diyerek alan vardır. Ayrıca söylediğim dükkandan almayın oyunu beyler. Oyun hem beta hem de data.cab1 hatasından dolayı yüklenmiyor Akşam uğrayıp konuştum da, alanlar tek tek arıyo veya oyunu getiriyorlar dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

UYARI

Arkadaşlar sizden ricam lütfen oyun çıktığı zaman yok şu torrrent sitesinde çıktı hayır bunda çıktı gibi mesajlar atmamanız yoksa PES 6 konusunda olduğu gibi topic'in silinme ihtimali var şimdiden teşekkürler.

peki oyun çıktığında kim haber vericek

Dostum istanbul da oturuyorsun zaten birinin haber vermesine gerek yok ki Biraz araştırın zaten çıktığını göreceksiniz değil mi ama En kötü ihtimalle bana veya benim gibi merkez de bir yerde oturan birine pm den sorarsınız biz de cevap veririz Bu arada @pinky nin dediği gibi oyunun betası sinanpaşa da yener bilgisayar da var İsteyen alır, ben dükkan sahibiyle konuştum abi 30 tane sattım valla dedi Yani alan almış ama beta tabi ki denemek isteyen alır

ben zaten torr entl eec h , fil e li st ve bit sou pta sürekli bakarım yani oyun çıkınca haberim olur ancak birisi oyun çıktı siz de cd'cilere bakın der o anlamda diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 11 Şubat 2007; 21:50:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

sen koyda görelim turgay beyefündü

hakkatten abi koysana bi

olm yer yok zaten cod2 kurdurtma bana

• test drıve10 üzerinden 10 grafikler çok muthiş
  • Konuyu saptırmayalım pls.
  • ya pinki nerde bu demo ara şu atariyi bas kalayı
  • Arkadaşlar Radeon X1600 256 mb hangi seviyede oynar bilen birisi varmı
  • tam sistemini yazarsan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşlar Radeon X1600 256 mb hangi seviyede oynar bilen birisi varmı

Medium inş.

• P4 3.00 GHz , Radeon X1600 256 MB , 1 GB RAM , vs cevaplarınız için şimdiden saolun

quote:

Orjinalden alıntı: forious

tam sistemini yazarsan daha iyi olur
  • Rahat rahat oynarsın.Hiç kafana takma.Ancak tabiki düşük bi kalitede iyi fps ler görebilirsin
  • saol
    quote:

Rahat rahat oynarsın.Hiç kafana takma.Ancak tabiki düşük bi kalitede iyi fps ler görebilirsin
  • Beta da sistem ihtiyaçları şöyle açıklanmıştı ama tam sürümde değişecektir.

Operating System : Windows 2000/XP/Vista

CPU : Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+.

GPU (Video Cards) : ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM.

Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended.

SPU (Sound Cards) : DirectX 9.0 compatible Sound Card.

System Memory : 512 MB, 1 GB recommended

Hard Disk free space: 8 GB

DVD drive: 8x minimum
    DirectX 9.0C (included
  • Arkadaşlar bu oyunun boyutu ne kadar olur sizce 2-3 gün sonra çıkcak ztn ama.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.