Bildirim
HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (150. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
hangi romu kurdun. xda linkini verebilirmisin -
ViperSC2_5.1.0.zip şunu kurduk. -
ViperSC2 de Venom Tweaks diye bir program var buton ayarları onun içinde oluyor. biraz kurcala mutlaka vardır. -
Siz de mi bunu kurdunuz? Dediğiniz ayarlara bakacağım olmazsa sizinki hangisiyse onu kurayım. -
Çok teşekkür ederim Expelle. O dediğin yerden ayarlarla uğraştım problem halloldu. -
Duzeldigine sevindim. Ben Maximum HD kurdum. Daha önce viper romunu eski versiyonlarindan birini kurmuştum ordan biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 12 Mart 2014; 22:30:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki şimdi kullandığınız rom mu iyi yoksa benim rom mu? Pil ve performans olarak soruyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ysf525
Peki şimdi kullandığınız rom mu iyi yoksa benim rom mu? Pil ve performans olarak soruyorum.
arkadaşım pil ve performans eşittir maximusHD diyorum. resmen telefona tekrar aşık olursun o kadar iddia ediyorum.ben kaç aydır kullanıyorum çok stabil bir rom. -
s3 işlemciye uyumlu mu? -
arkadaşlar room yüklemek için ilk sayfada bulunan sadece ilk üç adımı uygulasak yetmezmi cid olma felan yapmamız gereklimi -
Bazi romlar icin gerekli olabiliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu ana kadar SourcE 2.1, MaximusHD ve ViperOne S 3.1.0 kullandım. Buna göre sıralayacak olursam:
Pil süresi: SourcE > MaximusHD > ViperOne S
Performans: MaximusHD = Source > ViperOne S
Kişiselleştirme: ViperOne S > MaximusHD = Source
Üçünü de ElementalX 6.1 kernel vanilla seçeneğiyle kullandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: aksaraylı1903
teşekkür ederim hepsini yaptım fakat maxımus romu indiremedim son 1 sn kalıyo tamamlanmıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: goqhan77
quote:
teşekkür ederim hepsini yaptım fakat maxımus romu indiremedim son 1 sn kalıyo tamamlanmıyo
romu indirirken hata alıyorsan indirme sayfasında register var kayıt olarak indirirsen sorun olmaz benim de başıma gelmişti. olmadı haber ver alternatif upload yaparız -
çok teşekkürler deniyorum simdi -
quote:
Orijinalden alıntı: murat5555
quote:
Orijinalden alıntı: goqhan77
quote:
teşekkür ederim hepsini yaptım fakat maxımus romu indiremedim son 1 sn kalıyo tamamlanmıyo
romu indirirken hata alıyorsan indirme sayfasında register var kayıt olarak indirirsen sorun olmaz benim de başıma gelmişti. olmadı haber ver alternatif upload yaparız
romu indirip hafıza kartına attım recoveryde başlatınca telefon resimi üzerinde üçgen içerisinde unlem çıkıyo yarına kalıcak sanırım bu
-
Maximus hd s3 işlemcilere uyumlu değil. Source uyumlu mu acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X