Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
  • ysf525 Y kullanıcısına yanıt
    Bende görünüyor dediğin yer. daha önce bahsettiğin ayarda ekran hareketler ve düğmeler başlığı altında var.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme  HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 12 Mart 2014; 15:12:16 >

• Maalesef bende düğmeler seçeneği orada görünmüyor.
     HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
    hangi romu kurdun. xda linkini verebilirmisin
  • ViperSC2_5.1.0.zip şunu kurduk.
    ViperSC2 de Venom Tweaks diye bir program var buton ayarları onun içinde oluyor. biraz kurcala mutlaka vardır.
  • Siz de mi bunu kurdunuz? Dediğiniz ayarlara bakacağım olmazsa sizinki hangisiyse onu kurayım.
  • Çok teşekkür ederim Expelle. O dediğin yerden ayarlarla uğraştım problem halloldu.
    Duzeldigine sevindim. Ben Maximum HD kurdum. Daha önce viper romunu eski versiyonlarindan birini kurmuştum ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 12 Mart 2014; 22:30:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şimdi kullandığınız rom mu iyi yoksa benim rom mu? Pil ve performans olarak soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf525

Peki şimdi kullandığınız rom mu iyi yoksa benim rom mu? Pil ve performans olarak soruyorum.

arkadaşım pil ve performans eşittir maximusHD diyorum. resmen telefona tekrar aşık olursun o kadar iddia ediyorum.ben kaç aydır kullanıyorum çok stabil bir rom.
  • s3 işlemciye uyumlu mu?
  • arkadaşlar room yüklemek için ilk sayfada bulunan sadece ilk üç adımı uygulasak yetmezmi cid olma felan yapmamız gereklimi
  • goqhan77 G kullanıcısına yanıt
    Bazi romlar icin gerekli olabiliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar SourcE 2.1, MaximusHD ve ViperOne S 3.1.0 kullandım. Buna göre sıralayacak olursam:

Pil süresi: SourcE > MaximusHD > ViperOne S
    Performans: MaximusHD = Source > ViperOne S
    Kişiselleştirme: ViperOne S > MaximusHD = Source

Üçünü de ElementalX 6.1 kernel vanilla seçeneğiyle kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

teşekkür ederim hepsini yaptım fakat maxımus romu indiremedim son 1 sn kalıyo tamamlanmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: goqhan77

quote:

teşekkür ederim hepsini yaptım fakat maxımus romu indiremedim son 1 sn kalıyo tamamlanmıyo

romu indirirken hata alıyorsan indirme sayfasında register var kayıt olarak indirirsen sorun olmaz benim de başıma gelmişti. olmadı haber ver alternatif upload yaparız
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler deniyorum simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: goqhan77

quote:

romu indirirken hata alıyorsan indirme sayfasında register var kayıt olarak indirirsen sorun olmaz benim de başıma gelmişti. olmadı haber ver alternatif upload yaparız

romu indirip hafıza kartına attım recoveryde başlatınca telefon resimi üzerinde üçgen içerisinde unlem çıkıyo yarına kalıcak sanırım bu

• Maximus hd s3 işlemcilere uyumlu değil. Source uyumlu mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.