Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mihoku

ben bu oyunu aşağıdaki sistem ile oynayabilirmiyim.

Pentium D 2,8 ghz , 1024 mb ram , 256mb ati x550(sapphire)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Evet cok rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntercem

Evet cok rahat oynarsın

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu arada bişi sormayı unuttum oyunu orjinal oynayanlar online da cok oyuncu oluyormu ?? yoksa azmı ?
  • quote:

Arkadaslar bu arada bişi sormayı unuttum oyunu orjinal oynayanlar online da cok oyuncu oluyormu ?? yoksa azmı ?

Alıntıları Göster
    medium da kastı biraz ama low da gayet akıcı.
  • quote:

medium da kastı biraz ama low da gayet akıcı.

Alıntıları Göster
    Elinizde skirmish için map varmı güzel, eğlenceli..
    Bendekiler bayaa eskidi. Galiba bu giişte kendim yapıcam...

Unutmadan Setup Olmayan Maplar
    C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps altına copy edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Elinizde skirmish için map varmı güzel, eğlenceli..
    Bendekiler bayaa eskidi. Galiba bu giişte kendim yapıcam...

Unutmadan Setup Olmayan Maplar
    C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps altına copy edin...

Alıntıları Göster
    bende piyasada dolanan 92 maplik dosyadakilerle idare ediyorum
    ayrıca http://commandandconquer.us/cnc3maps.html

• quote:

Orijinalden alıntı: escala

Alıntıları Göster
    arkadaslar online oynayan var mı ? varsa kararlaştıralım bir gün dh ce oynayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: escala

Alıntıları Göster
    onlar bitti kendim yapıcaktım...
    çok kasmak gerek vaktimi harcayamam... Programın açılması bile bi dert !
    lakin benim mappack lerden farklı bende 4 adet alman yapımı paket vardı....
    biraz takılayım...

Arkadaşlar 1v1 2v2 çok tatmin olduğunuz güzel mapları istiyorum.. pls..

quote:

Orjinalden alıntı: escala

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

onlar bitti kendim yapıcaktım...
    çok kasmak gerek vaktimi harcayamam... Programın açılması bile bi dert !
    lakin benim mappack lerden farklı bende 4 adet alman yapımı paket vardı....
    biraz takılayım...

Arkadaşlar 1v1 2v2 çok tatmin olduğunuz güzel mapları istiyorum.. pls..

quote:

Orjinalden alıntı: escala

Alıntıları Göster
    adam akıllı bi rush tekniği verebilecek olan var mı ?

tercihen nod

• quote:

adam akıllı bi rush tekniği verebilecek olan var mı ?

tercihen nod

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar
    bende kane adition var ve haritaları var elimde bunları nereye yüklemem gerekiyor.forumda araştırdım ama bulmayı beceremedim.map dosyasına atmam gerekiyor ama bende map dosyası yok.MP isminde bir dosya var.
  • bende kane edition var bunun farkı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanbencegay

bende kane edition var bunun farkı ne
    Arkadaşlar birşey sorucam benim alette Vista var.Ve her oyunda çıkan dll sorunu sanırım yine var.Bazı askerlere tıklayınca oyun takılıyor.Bazen sadece mouse'a tıklayınca oyundan atıyor.Bazen campaing hiç açılmıyor.Sizce bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolsoru

Gerçekden bu oyuna tapıyorum 21 nisandan beri nasıl görmedim hayret!

Ss ler oyun içi galiba burdan bi + bu gidişlede bnm hitimdir

Alıntıları Göster
    yaw ilk sayfada bir tane yama var
    ilk sorum:bu yama ne işe yarıyor yani ne fark yaratıyor...(yani crack mi patch mi patch ise farkı ne)
    2.si ise:benimkinde command and conquer tiberium wars kane edition yazıyori.(kanes wrath değil ama kane edition) tiberium wars ile farkı falan war mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: kratoshastasıberker

yaw ilk sayfada bir tane yama var
    ilk sorum:bu yama ne işe yarıyor yani ne fark yaratıyor...(yani crack mi patch mi patch ise farkı ne)
    2.si ise:benimkinde command and conquer tiberium wars kane edition yazıyori.(kanes wrath değil ama kane edition) tiberium wars ile farkı falan war mı???

Alıntıları Göster
    Yama=patch: Patch oyundaki dengesizlikleri hataları gidermek için kuruyorsun v1.09 u en iyisi.
    Kane Edition: Kane Edition olacak zaten seninki normal tiberium wars merak etme (Standart editionu olan gormedim daha)
    Kane's Wrath: Martta Expansion pack olarak cıkıcak ( Yani daha cıkmadı)

• quote:

Yama=patch: Patch oyundaki dengesizlikleri hataları gidermek için kuruyorsun v1.09 u en iyisi.
    Kane Edition: Kane Edition olacak zaten seninki normal tiberium wars merak etme (Standart editionu olan gormedim daha)
    Kane's Wrath: Martta Expansion pack olarak cıkıcak ( Yani daha cıkmadı)

Alıntıları Göster
    tamam çok sağol ben de ikileme düşmmüştüm ben eski oyun mu oynuyorum veya ek paket mi diyerekten

• quote:

Orijinalden alıntı: kratoshastasıberker

tamam çok sağol ben de ikileme düşmmüştüm ben eski oyun mu oynuyorum veya ek paket mi diyerekten

Alıntıları Göster
    Scrin'i Starcraft 2'deki Protoss ve Zerglerin karışımına çok benzettim şahsen.

Oyun da çok güzel Kane's Wrath'ı sabırsızlıkla bekliyorum,bir ölemedi şu Kane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Scrin'i Starcraft 2'deki Protoss ve Zerglerin karışımına çok benzettim şahsen.

Oyun da çok güzel Kane's Wrath'ı sabırsızlıkla bekliyorum,bir ölemedi şu Kane

Alıntıları Göster
    ya bn oyunda bi bölümü geçemedim trainer a başvuriim dedim 1 bölüm için herhangi bi hileyi açınca oyun hata verio kapaniyo nedeni ne olabilirhttp://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=13708 <<<burdan indirdim trainer i (bide güzel mod bilen varmi)

• quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

ya bn oyunda bi bölümü geçemedim trainer a başvuriim dedim 1 bölüm için herhangi bi hileyi açınca oyun hata verio kapaniyo nedeni ne olabilirhttp://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=13708 <<<burdan indirdim trainer i (bide güzel mod bilen varmi)

Alıntıları Göster
    Yahu şu oyuna bir el atamadık iyi mi? Şu sıralar biraz uzak kaldık bu dünyadan. Neyse, bazı sorularım olacak:
    Oyun Tiberian Sun'la benzer nitelikte değil mi? (kalite bazında bazı şeyleri saymazsak) Ayrıca birimler yeterli mi? Gerçi Tiberian Sun'da gayet yeterliydi (neyse eskiye dönmeyelim tekrardan).

Edit
    Oyunla ilgili kaç yama mevcut ve bu yamalar gözle görülür derecede farklılıklar yaratıyor mu? (elbet fark yapar ancak bu oyun kapsamında soruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 2 Mart 2008; 5:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutalite

Yahu şu oyuna bir el atamadık iyi mi? Şu sıralar biraz uzak kaldık bu dünyadan. Neyse, bazı sorularım olacak:
    Oyun Tiberian Sun'la benzer nitelikte değil mi? (kalite bazında bazı şeyleri saymazsak) Ayrıca birimler yeterli mi? Gerçi Tiberian Sun'da gayet yeterliydi (neyse eskiye dönmeyelim tekrardan).

Edit
    Oyunla ilgili kaç yama mevcut ve bu yamalar gözle görülür derecede farklılıklar yaratıyor mu? (elbet fark yapar ancak bu oyun kapsamında soruyorum)

Alıntıları Göster
    Oyun tek kelimeyle süper Tiberium Sun'dan daha iyi.. Birimler yeterli. Güzel taktiklerle karşındakini yıkabilirsin. Yamalarda fark oluyor tabi en iyisi son yama olan 1.09 da gözle görülür bir değişme oluyor. Tavsiye ederim Tiberium Sun'ı eskiden seviyorduysan bunu daha çok seversin

• quote:

Oyun tek kelimeyle süper Tiberium Sun'dan daha iyi.. Birimler yeterli. Güzel taktiklerle karşındakini yıkabilirsin. Yamalarda fark oluyor tabi en iyisi son yama olan 1.09 da gözle görülür bir değişme oluyor. Tavsiye ederim Tiberium Sun'ı eskiden seviyorduysan bunu daha çok seversin

Alıntıları Göster
    Yarın gidip araklayayım o zaman.
    Bak yine TS aklıma geldi; ulan zamanında ne oynardık oyunu. 32 Ram'lik bilgisayarımı da çok görürdüm o zamanlar. E tabii 16 Ram'lik (ramlik ne ya? demlik gibi oldu) bilgisayarda kasınca oyun, arkadaşı pek ezmiştim . Ayrıca her birime de isim takmışlığım vardı; 9.8'likler, eriticiler, yürüyen palamutlar, 4 pedallılar vs .
    O zaman ne diyoruz? Yaşasın zamane stratejistler birliği...

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutalite

Yarın gidip araklayayım o zaman.
    Bak yine TS aklıma geldi; ulan zamanında ne oynardık oyunu. 32 Ram'lik bilgisayarımı da çok görürdüm o zamanlar. E tabii 16 Ram'lik (ramlik ne ya? demlik gibi oldu) bilgisayarda kasınca oyun, arkadaşı pek ezmiştim . Ayrıca her birime de isim takmışlığım vardı; 9.8'likler, eriticiler, yürüyen palamutlar, 4 pedallılar vs .
    O zaman ne diyoruz? Yaşasın zamane stratejistler birliği...

Alıntıları Göster
    kane wrath ne zaman çıkcak çıkacağı tarih kesinmi yeni birimler fln gördüm videolarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 6 Mart 2008; 20:34:45 >

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.