Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
214.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onernba

quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Quad beklesekmi acaba
    Ne dersiniz bu arada imitoyu alan arkadas nasil stabilmi acaba hiz nasil

alet dün geldi dün 2-3 saat inceleme fırsatım oldu. Youtube uygulamasını açamamam dışında sorun yok. Cuma gününe inceleme hazırlayacağım. Almayı düşünen arkadaşlar için yararlı olabilir. Dedğim gibi youtube uygulamasını açamadım.İki kez yeniden yüklememe rağmen bir şey değişmedi. Çözüm önerisi olan var mıdır?

Tahminime göre youtube versiyonunuz (açılmayan) 4.1.23. Bu bende de açılmıyor (MK808). Sorunu hala bilmiyorum.

Benim bulduğum çözüm:
    Rootlu yazılım kullanmalısınız

Google play store dan uninstall programı indirip ( Root App delete: https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall ) , sistem dosyası olarak görünen youtube 4.1.23 ü silin ( Root suz yazılıma sahipseniz uninstall programı çalışmayacağı için , sistem dosyası olarak görünen bu youtube u silemezsiniz) daha sonra , web ten rahatlıkla bulabileceğiniz youtube 4.0.23 apk dosyasını indirip cihazınıza kurun. Ben böyle yaptım çalıştı...

Selamlar

yardimin icin sagol hocam yuotube app guncellenmis onu indirdim ve acildi su anda gayet iyi calisiyor

Sıfırdan Rockchip programıyla imajmı attın yoksa sadece rootladınmı cihazı?

yok hocam hicbir sey yapmadim ne root ne de imaj play store da guncelleme cikti oradan hallettim

Şu an kontrol ettim. Youtube v4.1.47 çıkmış ... Onda sorun kalmamış .çalisiyor. Güncelleme yapın yeter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Arkadaşlar,

Tivibu Cep HD yi apk olarak bulamıyorum. Son sürüme sahip olup paylaşan olursa sevinirim.

Selamlar

http://www.androidzoom.com/android_applications/media_and_video/tivibu-cep-hd_btrfu.html?nav=related

http://www.uygulamaplatformu.com/tag/tivibu-cep-hd-apk

Arkadasım merhaba, bugün 1.4 versiyonu yayınlandı . Nereden indirebiliim?
    Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Antutu da degiskenlik var mk808 de ilk yaptiginda 7890 di
    Dun yaptigim da 6890 oldu

arkada çalışan uygulamalara ve servislere göre değişkenlik gösteriyor antutu :D

+1 eCCo bizim imtolar gelince direk rootlayalım programla onun dışında sorun yoksa firmware yine güncelleyelimmi?

yani direk rootlu en son fw yi yüklerseniz en doğru o olur bence :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1 eCCo bizim imtolar gelince direk rootlayalım programla onun dışında sorun yoksa firmware yine güncelleyelimmi?

Onada bi Türkçe anlatım yapsak iyi olur faydalı olur diğer arkadaşlar için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onada bi Türkçe anlatım yapsak iyi olur faydalı olur diğer arkadaşlar için.

Alıntıları Göster
    İmito MX1 alan arkadaşlar ayrı başlık açarmısınız ordan takip etsek hem almayı düşünelerede yardımcı olursunuz yazılımsal olarakda

• Buda benden olsun imito mx 2 cikmis
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/11/15/imito-mx2-android-4-1-mini-pc-review-root-firmware/

Mini pc isi giderek kizisiyor
    Yakinda masa ustu ve laptoplar biter gibi bu gidisle

• quote:

Buda benden olsun imito mx 2 cikmis
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/11/15/imito-mx2-android-4-1-mini-pc-review-root-firmware/

.....Söylemiştim , Yoldayken eskiyor diye.... Al bakalım yoldaki mx1 ler de telef oldu.. Adamlar çıkan Problemleri yeni yazilimla gidermeyip, yeni cihaz çıkarıyorlar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reviewda anlattigina gore sadece kasa farki varmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir bilgi yok adamlar sadece kasa icin yapmazlar geek buy da mx1 fiyatida dusmus

• quote:

Tam bir bilgi yok adamlar sadece kasa icin yapmazlar geek buy da mx1 fiyatida dusmus
    Merhaba arkadaşlar,

bu cihazları networkte film oynatmada test eden oldu mu?Kaç gb a kadar takılmadan oynatıyor?.

Networkten kastım yani dlna üzerinden...yada networke bağlı bir disk üzerinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 15 Kasım 2012; 8:38:22 >
  • Sorunsuz tum cozunurlugu aciyor

• Networkten 720 p yi oynatiyor 1080 pde takilamar oluyor direk usb hdd yi takarsan sorun yok

• quote:

Networkten 720 p yi oynatiyor 1080 pde takilamar oluyor direk usb hdd yi takarsan sorun yok
    1 ay oldu benim UG802 hala gelmedi..Bizimki gelene kadar 8 çekirdekliler çıkacak..Allahın belası çin postası

8 günü kaldı dispute için.İyice sinirlerimi bozdu
  • quote:

1 ay oldu benim UG802 hala gelmedi..Bizimki gelene kadar 8 çekirdekliler çıkacak..Allahın belası çin postası

bızım mk808 ler 2 aydır gelmedı... hatta bız 40 gunden sonra dispute acmıstık.... dun ptt de gorunmeye başladı... gelmedı dıye başka Mk808 almıstık...
  • quote:

quote:

bızım mk808 ler 2 aydır gelmedı... hatta bız 40 gunden sonra dispute acmıstık.... dun ptt de gorunmeye başladı... gelmedı dıye başka Mk808 almıstık...

Alıntıları Göster
    benim ug007 de kargoya verilmiş. çin kargosunda sıkıntı var diye 10 dolar daha fazla verdim tnt kargoyla aldım. teslimat süresi 3-7 gün diyor ama bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: o.Z.Z

benim ug007 de kargoya verilmiş. çin kargosunda sıkıntı var diye 10 dolar daha fazla verdim tnt kargoyla aldım. teslimat süresi 3-7 gün diyor ama bakalım...

Alıntıları Göster
    mk808 için Root ve Playstore Fix'li versiyonu nerden indircez arkadaşlar. ilk sayfadaki link çalışmıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 15 Kasım 2012; 10:24:14 >
  • quote:

Tam bir bilgi yok adamlar sadece kasa icin yapmazlar geek buy da mx1 fiyatida dusmus
    Selam,

Tanıtım yazısının en altında şöyle bir ifade yer alıyor:
    "Compare with the iMito MX1, the iMito MX2 will come with acrylic material, while the MX1 use the metal case. the system should be the same as MX1."

Yani:
    "iMito MX1 ile karşılaştırıldığında, iMito MX2 akrilik malzeme ile gelecek, MX1'in kasası ise metal. Sistem MX1 ile aynı olacaktır."

http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/10/20/imito-mx-tv-box-reviewfirmwarebuy/ deki yazıda ise şöyle deniyor:

"Actually,the MX1 and MX2 use the same boards, same OS, same firmware, just the case is difference, the MX1 use the aluminum case, however, the MX2 use the plastic, i perfer the MX1"

Yani:
    "Alında, MX1 ve MX2 aynı board, aynı işletim sistemi, aynı firmware'i kullanıyorlar. Sadece kasa farklı. MX1 aluminyum, MX2 ise plastik kasa kullanıyor. Ben MX1'i tercih ederim"

NOT: Bunlar tamamen GeekBuying'deki yazıların tercümesidir. Ben ürünlere sahip değilim ve yukarıdakilerin doğruluğu konusunda garanti veremem. Ama bu konuda sanırım tek ve en güvenilir kaynak orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 15 Kasım 2012; 10:33:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amermer

Selam,

"Compare with the iMito MX1, the iMito MX2 will come with acrylic material, while the MX1 use the metal case. the system should be the same as MX1."

Yani:
    "iMito MX1 ile karşılaştırıldığında, iMito MX2 akrilik malzeme ile gelecek, MX1'in kasası ise metal. Sistem MX1 ile aynı olacaktır."

http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/10/20/imito-mx-tv-box-reviewfirmwarebuy/ deki yazıda ise şöyle deniyor:

"Actually,the MX1 and MX2 use the same boards, same OS, same firmware, just the case is difference, the MX1 use the aluminum case, however, the MX2 use the plastic, i perfer the MX1"

Yani:
    "Alında, MX1 ve MX2 aynı board, aynı işletim sistemi, aynı firmware'i kullanıyorlar. Sadece kasa farklı. MX1 aluminyum, MX2 ise plastik kasa kullanıyor. Ben MX1'i tercih ederim"

NOT: Bunlar tamamen GeekBuying'deki yazıların tercümesidir. Ben ürünlere sahip değilim ve yukarıdakilerin doğruluğu konusunda garanti veremem. Ama bu konuda sanırım tek ve en güvenilir kaynak orası.

quote:

Sadece kasası farklı zaten diğer incelemelere bakılırısa mx1ın olduğu foto içinde mx2 da vardı.Zaten geekbuyingdekiler sadece kasa farklı olduğunu mx1 aliminyum olduklarını yazmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 15 Kasım 2012; 10:42:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amermer

Selam,

Yani:

Yani:

quote:

Sadece kasası farklı zaten diğer incelemelere bakılırısa mx1ın olduğu foto içinde mx2 da vardı.Zaten geekbuyingdekiler sadece kasa farklı olduğunu mx1 aliminyum olduklarını yazmıştı.

kasa farkı olacagını sanmam soylemek istemedıkleri pcb uzerınde değiştirdikleri noktalar kesinlikle vardır....

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

mk808 için Root ve Playstore Fix'li versiyonu nerden indircez arkadaşlar. ilk sayfadaki link çalışmıyo.

Brucelee adlı arkadaş sunmuş. Ondan alıntı..

"
    Dileyen rapidden indirebilir. * işaretini silin

https://rap*idshare.com/files/3569194208/mk808_finless15a_rom.zip

"

Versiyon sorunsuz..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.