Şimdi Ara

FXP : free Xperia project Cyanogen 7/9/10 ROM Bootloaderi Açık cihazlar için (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
9
Favori
29.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Arkadaşlar sizde yüz tanıma ile kilit açma çalışıyor mu. Bende bozuk o seçenek

CM hata dolu ve buna rağmen 2011 Xperiaları geliştirmeyi bıraktılar. Seni buraya alalım http://forum.donanimhaber.com/m_68956837/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

CM hata dolu ve buna rağmen 2011 Xperiaları geliştirmeyi bıraktılar. Seni buraya alalım http://forum.donanimhaber.com/m_68956837/mpage_1/key_/tm.htm

Hocam ICS varsa ben yokum ya . Ben ısınamadım ICS sürümüne. Jelly Bean varsa ama geçerim.

Bu arada siz CM 9.1 Stabil sürümü kurdunuz mu. Onda da hata var mıydı. Yani CM 10 stabil olana kadar beklemeli miyiz

• quote:

quote:

quote:

Hocam ICS varsa ben yokum ya . Ben ısınamadım ICS sürümüne. Jelly Bean varsa ama geçerim.

Bu arada siz CM 9.1 Stabil sürümü kurdunuz mu. Onda da hata var mıydı. Yani CM 10 stabil olana kadar beklemeli miyiz

Ben de asla ICS kullanmam diyordum ama Ultimate HD bir başka CWMden yedek alın sonra deneyin Ultimate HDyi beğenmezseniz geri dönersiniz.

CM9 denemedim ama stabil sürümü olduğuna göre hata yoktur herhalde. Nightly sürümleri çıkıyor ama CM10'un stabil olacağı yok bekle bekle nereye kadar hatalar çekilmez bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de asla ICS kullanmam diyordum ama Ultimate HD bir başka CWMden yedek alın sonra deneyin Ultimate HDyi beğenmezseniz geri dönersiniz.

CM9 denemedim ama stabil sürümü olduğuna göre hata yoktur herhalde. Nightly sürümleri çıkıyor ama CM10'un stabil olacağı yok bekle bekle nereye kadar hatalar çekilmez bence.

Hocam project butter var diye duruyorum jelly bean'da. Menü geçişleri nasıl akıcı mı. CM10 kadar akıcı mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam project butter var diye duruyorum jelly bean'da. Menü geçişleri nasıl akıcı mı. CM10 kadar akıcı mı

Evet akıcı.

• Arkadaşlar cm 10 u kurdum telefon çok hızlandı. Batarya çok çabuk bitiyor gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler cm9 un yanina adreno driver kuruyoz mu

• Arkadaşlar fxp ne oluyor? Bu işlerle uğraşmaya daha yeni başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevbu

Arkadaşlar fxp ne oluyor? Bu işlerle uğraşmaya daha yeni başladım.

Cm modların xperia kolu

• quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Orijinalden alıntı: tevbu

Arkadaşlar fxp ne oluyor? Bu işlerle uğraşmaya daha yeni başladım.

Cm modların xperia kolu

Eyvallah kardeş. Cm 10'nun daha stabil sürümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

cm 10 guzel AMA ses kisik kamera performansi dusuk hdml calismiyor widgetlar eksik onun icin en iyisi x gamer

x gamer kerneli cyanogenmod 10 ile uygun mu. ben 4.1 kuruyorum telefona nedense kamera ve ses durumu iyi değil. iyi olması için ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

cm 10 guzel AMA ses kisik kamera performansi dusuk hdml calismiyor widgetlar eksik onun icin en iyisi x gamer

x gamer kerneli cyanogenmod 10 ile uygun mu. ben 4.1 kuruyorum telefona nedense kamera ve ses durumu iyi değil. iyi olması için ne yapmam lazım.

uymaz. cm10 rom zip dosyasında uygun kernel var. alternatifleri xda forumda bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

Arkadaşlar bende xda daki konudan cm10 207 yi yükledim telefon yağ gibi akıyor resmen bir çok özellikte geldi fakat bravia engine ve xloud olmadı sanki. Pimp my rom ile xloud ve bravia yı yükledim, bravia yı anlayamıyorum var mı yok mu fakat xloud yok çünkü karşı tarafın sesi bana az geliyor stock rom da xloud kapalıyken sesin geldiği gibi oluyor. Bu konuda yardım edebilecek var mı. Birde bir kaç ss yükleyeyim dedim, sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Özellikle ledleri istediğimiz gibi yakabilme hikayesi çok hoşuma gitti, batarya 1.5 güne çıktı, ana ekranı ram e gömme sayesinde her ana ekrana bastığımda bütün herşey şak diye geliyor, bundan önce deli ediyordu beni oyundan home screena geçişte simgeler 2-3 saniye içinde geliyordu ekrana, şimdi iphone gibi oldu. wi-fi sıkıntısı çözüldü, telefon ram i çok optimize kullanır oldu.

Ben birşey danışacağım size sizin telefonda da ekran parlaklığını maksimuma getirince parlaklığın yetmediğini düşünüyor musunuz cm10 da böyle bi sıkıntım var ve çok sinir bozucu bir durum bu. Işığı sonuna kadar açıyorum ama güneşin altında ekran görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

Arkadaşlar bende xda daki konudan cm10 207 yi yükledim telefon yağ gibi akıyor resmen bir çok özellikte geldi fakat bravia engine ve xloud olmadı sanki. Pimp my rom ile xloud ve bravia yı yükledim, bravia yı anlayamıyorum var mı yok mu fakat xloud yok çünkü karşı tarafın sesi bana az geliyor stock rom da xloud kapalıyken sesin geldiği gibi oluyor. Bu konuda yardım edebilecek var mı. Birde bir kaç ss yükleyeyim dedim, sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Özellikle ledleri istediğimiz gibi yakabilme hikayesi çok hoşuma gitti, batarya 1.5 güne çıktı, ana ekranı ram e gömme sayesinde her ana ekrana bastığımda bütün herşey şak diye geliyor, bundan önce deli ediyordu beni oyundan home screena geçişte simgeler 2-3 saniye içinde geliyordu ekrana, şimdi iphone gibi oldu. wi-fi sıkıntısı çözüldü, telefon ram i çok optimize kullanır oldu.

Ben birşey danışacağım size sizin telefonda da ekran parlaklığını maksimuma getirince parlaklığın yetmediğini düşünüyor musunuz cm10 da böyle bi sıkıntım var ve çok sinir bozucu bir durum bu. Işığı sonuna kadar açıyorum ama güneşin altında ekran görünmüyor.

Evet bende farkettim biraz daha soluk gibi stock roma göre, bravia dan olabilir belki ama benim için çok önemli bir detay değil

• CM 10.1 çıkmış deneyen var mı?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2096068
  • Arkadaşlar CM10.1 gelmiş bluetooth çalışmıyor diyorlar. Ne yapacağız? Fix bekleyelim mi yoksa direk kuralım mı
  • xda de okuduğum kadarıyla cm10 daha stabil ve akıcıymış. Ben stock gb rom kullanıyorum. ama bıktım timescape arayüzünden artık. cm aokp vs serilerine geçmek istiyorum ama onlarında hepsini denedim hiçbiri stabil değil. artık ne yapmak gerek bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

xda de okuduğum kadarıyla cm10 daha stabil ve akıcıymış. Ben stock gb rom kullanıyorum. ama bıktım timescape arayüzünden artık. cm aokp vs serilerine geçmek istiyorum ama onlarında hepsini denedim hiçbiri stabil değil. artık ne yapmak gerek bilmiyorum.

Sony gercek orjinal jb romlari cikmadikca en iyisi gb 2012 cihazlara jb gelince ancak ozaman sorunsuz jb ye gecilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

beyler cm9 un yanina adreno driver kuruyoz mu

cm lere dokunulmaz :) kernel + rom yüklenir o kadar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

xda de okuduğum kadarıyla cm10 daha stabil ve akıcıymış. Ben stock gb rom kullanıyorum. ama bıktım timescape arayüzünden artık. cm aokp vs serilerine geçmek istiyorum ama onlarında hepsini denedim hiçbiri stabil değil. artık ne yapmak gerek bilmiyorum.

Sony gercek orjinal jb romlari cikmadikca en iyisi gb 2012 cihazlara jb gelince ancak ozaman sorunsuz jb ye gecilir

+1

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.