Şimdi Ara

Fifa 13te Defans Yapmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
26.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şut tuşu ile adamın formasından çekin ayağına takın o zaman daha rahat top alabilirsiniz. Ama bunu yaparken adamla en azından aynı hizada olun yoksa çok rahat sizi geçer. Birde üstteki bir arkadaşın dediği gibi sürekli adam değiştirme tuşunu kullanın açık alan bırakmayın ve mümkünse adama şut mesafesi dahi tanımayın . Ceza sahası çevresinde adamlar topla çok oynar. En ufak bir boşluğunuzda sizi geçer ve kaleci ile karşı karşıya kalır. Bunun için fırsatınıı bulduğunuz şut tuşu ile adamdan topu çalıp uzaklaştırın . Bu söylediklerimi ben bile uygalarken zorlanıyorum . Tactical defans zor malesef , bir an bile hata yapma lüksünüz yok. Tek artısı defans çizgisini bozmuyorsunuz işte o güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bazısı inanılmaz. az evvel aynı adamla 3kez oynadım hayatımda ilk defa birinden 8tane yedim şut bile çekemedim.
    resmen defansı yalamış yutmuş, topu ayağıma aldığım an hiç ıskalamadan tackle yapıyordu, bilgisayar bile bu kadar kusursuz defans yapamıyor

bu gibi anında yapışıp top kapan adamların olayı nedir, kontrolündeki adamla kendi yönlendirmesi ile kapıyordu, özellikle ne yaptığını denedim ama tam çözemedim. 500den fazla maçım var ilk defa böylesini gördüm.

aynen ben birinden 8 tane yedim maç sonu baktım şutlara benim 0/0 dı.

2 pas bile yapamıyordum .. bunlar bilgisayarın 10 katı iyi oynuyorlar...

var bu işte birşey. kimse adamı takip ediyor kademe yalanı atmasın bir yöntemi var ... kimse o kadar mükemmel top kapamaz.( kademe , tahmin etmekle)

valla garip. denemediğim şey kalmadı artık hücumdan çok defans düşündüğümden oyun kalitem de düştü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bazısı inanılmaz. az evvel aynı adamla 3kez oynadım hayatımda ilk defa birinden 8tane yedim şut bile çekemedim.
    resmen defansı yalamış yutmuş, topu ayağıma aldığım an hiç ıskalamadan tackle yapıyordu, bilgisayar bile bu kadar kusursuz defans yapamıyor

bu gibi anında yapışıp top kapan adamların olayı nedir, kontrolündeki adamla kendi yönlendirmesi ile kapıyordu, özellikle ne yaptığını denedim ama tam çözemedim. 500den fazla maçım var ilk defa böylesini gördüm.

aynen ben birinden 8 tane yedim maç sonu baktım şutlara benim 0/0 dı.

2 pas bile yapamıyordum .. bunlar bilgisayarın 10 katı iyi oynuyorlar...

var bu işte birşey. kimse adamı takip ediyor kademe yalanı atmasın bir yöntemi var ... kimse o kadar mükemmel top kapamaz.( kademe , tahmin etmekle)

valla garip. denemediğim şey kalmadı artık hücumdan çok defans düşündüğümden oyun kalitem de düştü :D

inadına maçtan kaçmadım bir sürü şey denedim hatta rastgele sağa sola döndüm çalım yaptım koştum durdum ben bile napıcağmı bilmezken herif her hamlemi doğru bildi

• KARDEŞİM bu soruna bende cok gıcık oluyodum BİR cözümü vardır diye kurcalamaya basladım PAS AYARLARINI YAPTIGIN BÖLÜMDE YANI - üst üste ASİSTANS _ASİSTANS yazan yerin en altındakini ( LEGACY ) yap daha sonra kendın pres yapabilirsin. anlamamıs olabilirsin yapamassan yaz fotoraflı bir sekildede anlatabilirim
  • BU FOTORAFTAKİ gibi YAPARSAN BU SORUN ORTADAN KALKICAKTIR. ( LEGACY ) :D

Fifa 13te Defans Yapmak
  • fotorafdaki gibi yap sorun ortadan kalkıcak

Fifa 13te Defans Yapmak
  • arkadaşlar bende geçen yıllar pes 10 dan fifa 11 fifa 12 şimdi ise fifa13 oynuyorum arkadaşlarla oynarken sorun yok ama online oynarken rakip benden her türlü topu alıyor ama ben topu almakta zorlanıyorum bu arada pes tuş kombinasyonu ile oynuyorum ama rakip çok basitçe alıyor bende topu hangi ayarları kurcalasam yok olmuyor anlamadım fifa 11 ve 12 de sorun yoktu ama 13 de pres ve top çalmada sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

arkadaşlar bende geçen yıllar pes 10 dan fifa 11 fifa 12 şimdi ise fifa13 oynuyorum arkadaşlarla oynarken sorun yok ama online oynarken rakip benden her türlü topu alıyor ama ben topu almakta zorlanıyorum bu arada pes tuş kombinasyonu ile oynuyorum ama rakip çok basitçe alıyor bende topu hangi ayarları kurcalasam yok olmuyor anlamadım fifa 11 ve 12 de sorun yoktu ama 13 de pres ve top çalmada sorun yaşıyorum.

Pres yaparken rakibin üzerine r1+r2 tuşunu basılı tutarak yon tuslari ile baski yap kendi alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

arkadaşlar bende geçen yıllar pes 10 dan fifa 11 fifa 12 şimdi ise fifa13 oynuyorum arkadaşlarla oynarken sorun yok ama online oynarken rakip benden her türlü topu alıyor ama ben topu almakta zorlanıyorum bu arada pes tuş kombinasyonu ile oynuyorum ama rakip çok basitçe alıyor bende topu hangi ayarları kurcalasam yok olmuyor anlamadım fifa 11 ve 12 de sorun yoktu ama 13 de pres ve top çalmada sorun yaşıyorum.

Pres yaparken rakibin üzerine r1+r2 tuşunu basılı tutarak yon tuslari ile baski yap kendi alır.

denedim olmuyor , defans ta ise defansı hiç ellemiyorum orta saha oyuncusu seçili iken defans oyuncusu kendisi topa atlıyor yukarda yazmış arkadaşlar o taktiği uyguladım tuttu ama sadece defansta forvette ise madridde ronaldoyu koydum o kendisi kapıyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

denedim olmuyor , defans ta ise defansı hiç ellemiyorum orta saha oyuncusu seçili iken defans oyuncusu kendisi topa atlıyor yukarda yazmış arkadaşlar o taktiği uyguladım tuttu ama sadece defansta forvette ise madridde ronaldoyu koydum o kendisi kapıyor zaten.

Gooogleda riv9 tuyolar yaz son sayfaya yazdim tam olarak islem tek tek yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam 1 videosunu izledim dikkat ettiyseniz defansif oynamasına rağmen çok becerikli ve basitçe gol atabiliyor ronaldoyu ilerde oynatıyor, gol attıklarında ise rakip tek kişi ile yani defansla pres yapmaya çalışıyor ve golü atıyor halbuki rakip orta saha oyuncusu ile baskı yapsa defansı ellemese biraz zorlanır gibime geldi ama helal olsun çok becerikli benim onun gibi olmam çok zor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam 1 videosunu izledim dikkat ettiyseniz defansif oynamasına rağmen çok becerikli ve basitçe gol atabiliyor ronaldoyu ilerde oynatıyor, gol attıklarında ise rakip tek kişi ile yani defansla pres yapmaya çalışıyor ve golü atıyor halbuki rakip orta saha oyuncusu ile baskı yapsa defansı ellemese biraz zorlanır gibime geldi ama helal olsun çok becerikli benim onun gibi olmam çok zor.

https://www.youtube.com/watch?v=-hEnxfpKsyA&feature=youtube_gdata_player

Bu mac cok daha kaliteli tavsiye ederim.

BEn o konunun son sayfasında defans ve pres ile ilgili 5-6maddelik yazi alintilamistim ona bak cok onemli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=-hEnxfpKsyA&feature=youtube_gdata_player

Bu mac cok daha kaliteli tavsiye ederim.

BEn o konunun son sayfasında defans ve pres ile ilgili 5-6maddelik yazi alintilamistim ona bak cok onemli

vay be adamlar ne oynamış

bu arada bu adamlar hangi ayarlarda oynadı ki acaba?

oyun hızı,zorluk derecesi falan?????

• Sizlere nacizane tavsiyem kontrolleri R1 koşma r2 contain yapın (pres). adam değiştirmeyi air ball seçin. yani adamları kendiniz değiştirin. koşular semi yapın.
    Mantık basit arkadaşlar. top rakipteyken sağ el savunacak. top sizdeyken sol el atak yapacak. Ve kendimize sürekli bunu hatırlatacaz. parmaklar sağ ve sol el hep bu tuşların üzeerinde olacak. bir noktadan sonra debriyaj kavrama noktası gaz gibi elimiz bu tuşlara alışacak. ve biraz hızlı oynuyacaz oyunumuzu . Rakibi rahat bırakmıyacaz hep tepesinde bir adamımız olacak.

Yapılışı ise basitçe şu şekilde : adamımızı seçip burası önemli R2 YE BASMADAN rakibe gönderecez (koşturabiliriz r1 ile gerekirse) sonra yeni bir boştaki adamımızı seçip seçerseçmez R2 ye basmaya başlayacaz . ilk gönderdiğimiz adamımızın presi altıdaki rakibin hareketlerine göre, ya pas yollarına geçecez veya yanına gidip x veya kare ile topu alacağız. basitçe anlatımı bu defansın.

Atak yaparken ise size nefes aldıracak düşünme şansı sağlayacak tuş l2 dir. en önemli şey hız tuşuna basmadan her pası alırken sol el ile l2 ile pası karşılamak önemli. kontrolden sonra dönecek veya boş alana biranda geçmek istersek veya diriplin yapacaksak r2 ye basacaz. ama en önemlisi pası l2 ile karşılamak. l2 ile yon (topu kontrol et) + sağ analog ile gideceğin yöne itip + ardından r2 .
    l1+x ve l1+ üçgenle verdiğiniz pasları l2 ile karşılarsanız. hem size basıp hem arkada kaçan için kademe yapmak zorunda olduğu için top hakimiyetiniz artar. pasları l2 ile al kısaca . hadi kolay gelsin.

• 2li press yaparken counter attack taktiğinide uygularsanız daha hızlı top kesebilme şansınız oluyor.Özellikle rakip attack yapacağı sırada çok işinize yarar
  • pes 2013 o kadar leş bı oyun olmuskı dedım fıfa alalım aldık ılk zamanlar hıc bısı yapamadık yavas yavas oldu :) son 4 aydan berı fıfa oynuyorum ınanılmaz sekılde gercekcı :) defans yapmanın kesınlıkle futbol bılgısıyle ve kadro kalıtesıyle alakalı muhtemelen hepımız ultımate team oynuyoruz takım kımyanız kesınlıkle 100 olsun defansa hızlı adamlar alın ıkı adamla pres yaparsanız cok gol yersınız :) l2 yı kullanın ve defansta kesınlıkle hızlı kosma tusunu elınızden bırakın :) :):) bırazda taktıkle alakası var sanırım cunku 41212 oynuyorum ve ılk basta defansıf baslıyorum 442 433 352 taktıklerıne karsı oynadıgım zaman ınanılmaz zorlanıyorum hatta kol kırıcak kadar sınırlenıyorum ama daha kırmadım :) ingiliz takımı oynuyorsanız david luiz ve kompany ıtalyan oynuyorsanız obogna ve chellini alman oynuyorsanız felipe santana ve naldo ispanyol oynuyorsanız ramos ve pepe takımınızda olsun :) rahat edıceksınız ama gercekden dıv 1 de oyunu bılen bır brazılya squad a karsı yapılabılıcek hıc bısı yok dede ve tiago sılva kesınlıkle gecılmıyor :) skıllerıde durduramıyorum daha ogrenmem gereken cok seyvar sanırım :) elbet brazılya takımlarınada kok sokturucek hale gelıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Arkadaşlar oyunda benim adamlar rakibin sürekli etrafında koşup duruyor ceza alanında bile müdahale etmiyorlar perdeleme gibi bişey yapıyorlar ama rakipler ben topu ne zaman alıp koşmaya başlasam direk benim adama yapışıp topu alıyorlar.
    Bu nedir ne değildir birisi beni aydınlatsın lütfen

pas TUŞUNA BASILI TYUTUYORSAN ÖYLE YAPAR BIRAK BTUŞU BİRDE ÖYLE DENE
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

AMAZİNGGRACE arkadaş gibi ALAN SAVUNMASI YAPIYORUM
    FIFA 12 de adamların TOP KONTROLÜ VE TOP İLE HAREKETLERİ DAHA GÜZELDİ FIFA 13 adamların top kontrolü ve sektirmelerini çok abartmışlar EN İYİ OYUNCULAR BİLE ÇOK FAZLA SEKTİRİYOR HER MAÇ hangi kamil oyuncu hata yapıp sektircek diye sürekli TEK TOP OYNAMAK ZORUNDA KALIYORUM. FIFA 12 ye göre ŞUTLAR PASLAR DAHA HIZLI AMA KEŞKE FIFA 12 deki oyuncu top sürmesi ve top kontrolünü hiç değiştirmeselerdi.

katılıyorum hocam çok doğru

belki FIFA 14 de herşeyi düzeltirler.

ARKADAŞLAR BU ARADA FIFA 13 yada FIFA 12 de nasıl savunma yapılır görmek isteyen olursa BENİ ORIGINDAN eklesinler dostluk maçı yapalım O ZAMAN SAVUNMAYI GÖRÜRLER KENDİNE GÜVENEN VARSA MAÇ YAPABİLİRİM
    ORIGIN ID: SHARINGAN1983 ÇALIŞTIĞIM İÇİN AKŞAMLARI EVDE OLUYORUM
    FIFA 13 de 40 maçta 8 beraberlik 8 yenilgi aldım geri kalanı kazandım. 8 yenilginin 4 tanesi HAKEMİN ve karşıdakinin balı yüzünden yenilmişimdir.

Fifa 13te Defans Yapmak

HKEMLER BENİ DE ÖLDÜRÜYOR YAA ADAMA PRES YAPACAĞIM BİR BAKIYORUM HAKEM BENİM ADAMIN ÖÜNDE RESMEN DUVAR GÖREVİ GÖRÜYOR ADAM DA PATİKA YOL BULUP GOLLE BULUŞUYOR DELİ OLUYORUM BU DURUMA EN AZ 3 MAÇTAN BİRİNDE BU DURUM YÜZÜNDEN GOL YİYORUM

• 11 yıllık pesci olarak fifaya geçtim bu bikaç aydır oynuom bayağı sıkıntılıyım defansta çok yararlı konu bayağı bişey kaptım

• defansta bazen sanki kendiliginden benim adamlar yerlerini boşaltıyorlar ve bir bakmışsın gol yemişsin, hep maç sonlarında oluyor bu :((
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.