Şimdi Ara

********HDD hızıyla alakalı önemli bir sorum var********

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *arkadaşlar bende 2 tane harddisk var..biri sata2(ancak anakart desteklemeiği için sata1 kullanıyorum) diğeri IDE...windowsum da sata olanda yüklü..şimdi benim sorum şu=>acaba oyunlarımı sata olana mı yüklesem daha çok performans mı alırım yoksa IDE olup da windows yüklü olmayan hddye mi???

    *performans derken de oyun yükleme hızları olabilir mesela..ilk yüklerken veya oyun açılırken...

    **mühüm bir soru olduğunu düşünüyorum...cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim...

    ------------------------------------------------------------------------------by p@l@---------------------------------------------------------------------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 11 Nisan 2006; 6:47:37 >



  • öncelikle windows yüklü olmayan HDD'nin ilk kısmında ikinci bir partisyon aç, şöyle 2-3 gb yeter ve windows takas dosyasını orada oluştur. oyunlarını ise aynı HDD'nin kalan kısmına açacağın partisyona kur, hiçbir şekilde windows yüklü olan HDD'ye ve partisyona oyun kurma baya bir performans (oyun yükleme hızları ve windows performansı) artışı hissedersin.
  • hangisine kurarsan kur çok fazla farkedeceğini sanmıyorum..boş olana kur derim ben
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

    öncelikle windows yüklü olmayan HDD'nin ilk kısmında ikinci bir partisyon aç, şöyle 2-3 gb yeter ve windows takas dosyasını orada oluştur. oyunlarını ise aynı HDD'nin kalan kısmına açacağın partisyona kur, hiçbir şekilde windows yüklü olan HDD'ye ve partisyona oyun kurma baya bir performans (oyun yükleme hızları ve windows performansı) artışı hissedersin.


    hocam anlamadım..windows takasa dosyaları nedir... oluşturma nasıl oluyor??
  • yok mu başka söyleyeceği olan??
  • Fazla fark etmez ama aynı HDDden 2 işlem yapmak daha uzun süreceğinden başka HDDye kurmak daha iyi gibi
    Ama ben hiç takmıyorm Hep windowslu hddye kuruyorum oyunları. Diğer türlü arşiv vs karışıyor
    Bu arada SATAnın ideden hız farkı var o nedenle senin kafa kafaya gelir...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

    öncelikle windows yüklü olmayan HDD'nin ilk kısmında ikinci bir partisyon aç, şöyle 2-3 gb yeter ve windows takas dosyasını orada oluştur. oyunlarını ise aynı HDD'nin kalan kısmına açacağın partisyona kur, hiçbir şekilde windows yüklü olan HDD'ye ve partisyona oyun kurma baya bir performans (oyun yükleme hızları ve windows performansı) artışı hissedersin.


    şimdi bu (özellikle "hiçbir şekilde windows yüklü olan HDD'ye ve partisyona oyun kurma baya bir performans (oyun yükleme hızları ve windows performansı) artışı hissedersin" kısmı) doğru mu? ki burda böyle yazıyorsa doğrudur. oysa ben herzaman oyun ve programların sistemin bulunduğu partitiona kurulursa daha randımanlı çalıştığını zannederdim. windows perfonmansını anlıyabiliyorum ama oyun olayı gözden kaçmış demek ki.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.