Şimdi Ara

Samsung Bir Televizyonu [Marka Yazmıyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Arkadaşlar Dün Bir Televizyon Aldım Markası Samsung Led Tv USB Flim İzleme Gibi Özellikler Bulunuyor Fakat Özelliklerin Arasında 3D Yok Acaba Bu Bir Eksimidir Yada Olsada Olmasada İzliyebiliyormuyuz

2.Eğer İzliyemiyor İsek 3D Flim 3D'sini Devre Dışı Bırakmak Gibi Bir Lüksümüz Varmı Yani 3D Olmadan Sadece 1080P Çözünürlükte İzlemek Mümkünmü ?

2. si ise hayır
    ### HARİCİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI ### ###EV ELEKTRONİĞİ BÖLÜM KURALLARI###
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.