Bildirim
[ Nokia Lumia 820 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.3' WVGA CB-AMOLED | 8MP - 1080p | NFC ] (102. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu
Bu SD kart mevzusu çok can sıkıcı ya, yorumları okuduktan sonra 820'yi SD kartsız kullanmaya karar verdim çünkü format atmak, içindekilerin kaybolma riskine karşı sürekli yedek almak gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Bu problem niye hallolmaz bu da anlaşılır birşey değil.
Okuduktan sonra diyorsun da hacı ben Bi kaç defa yazdım toshiba canavar gibi sıkıntı yok diye. Sadece olumsuz yorumları okuyon sanırsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam toshibada sorun yoksa onu alıcaz ama inanasım gelmiyor 3 faklı marka denedim hep aynı :(
muzıklerde ve ayarlara girerken 2 sınde yavaşlık 1ınde ise telefon resmen deliye dondu
arkadaşlar bu telefonda pil oynamasına nasıl çözüm buldunuz bilgi verirmisiniz.quote:
Orijinalden alıntı: emrah3684
Hocam toshibada sorun yoksa onu alıcaz ama inanasım gelmiyor 3 faklı marka denedim hep aynı :(
muzıklerde ve ayarlara girerken 2 sınde yavaşlık 1ınde ise telefon resmen deliye dondu -
Tabiki biraz bantla :)
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
arkadaşlar bu telefonda pil oynamasına nasıl çözüm buldunuz bilgi verirmisiniz.
Orjinal kapak alarak. Beyaz çok hoş duruyor öneririm. -
quote:
küçük bi parça kağıt işini görür. ben kullanmadığım bi sim kart vardı onu koydum. -
quote:
Kablosuz şarj edilebilir kapak alın işinizi görür, hem kamera daha korunaklı hem de elinizden daha zor kayan bir malzemeden
quote:
Orijinalden alıntı: Oculomotorius
quote:
Kablosuz şarj edilebilir kapak alın işinizi görür, hem kamera daha korunaklı hem de elinizden daha zor kayan bir malzemeden
Ama kapak zaten kablosuz şarj kapaklı telefonu alırken öyle verdiler
quote:
quote:
quote:
Emin misiniz ? Kutu içinden çıkan kablosuz şarj kapağı olmuyor bir bakın isterseniz bende sorun yok şuan
quote:
Orijinalden alıntı: yargicc
quote:
Bu SD kart mevzusu çok can sıkıcı ya, yorumları okuduktan sonra 820'yi SD kartsız kullanmaya karar verdim çünkü format atmak, içindekilerin kaybolma riskine karşı sürekli yedek almak gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Bu problem niye hallolmaz bu da anlaşılır birşey değil.
Okuduktan sonra diyorsun da hacı ben Bi kaç defa yazdım toshiba canavar gibi sıkıntı yok diye. Sadece olumsuz yorumları okuyon sanırsam.
Bütün yorumları okuyorum da zaten elimde önceki telefonum için aldığım iki tane SD kartım var, neden bir tane daha alayım ki?
-
Telefonumda mix radio yok. aldigimdan beri. neden acaba? magazadan yukleyemiyorum da. Azerbaycanda kullaniyorum ondan ola bilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuuquote:
Orijinalden alıntı: yargicc
quote:
Bütün yorumları okuyorum da zaten elimde önceki telefonum için aldığım iki tane SD kartım var, neden bir tane daha alayım ki?
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Emin misiniz ? Kutu içinden çıkan kablosuz şarj kapağı olmuyor bir bakın isterseniz bende sorun yok şuan
kapak şarjlı eminimde ben bu telefonu ikinci el aldım bu forumdan aldığım kişi ocak ayında almış bana verirken söylemişti bu ilk seriler böyle abi diye ben çok önemsemedim açıkçası.
-
Çok pardon kapak normal kapak bende düzgün bir etiket yapıştırdım sorun kalmadı.
Nokia mağazaya süper bir garanti cep şubesi uygulaması yüklenmiş, muhteşem ötesi olmuş
arkadaşlar bir sorum olacak. aleti fabrika ayarlarına çevirdim aslında daha öncede aynı problem vardı. kamera tuşuna hafif başınca netliği ayarlıyor, ayarlarken bakıyorum çok daha net şekle getirebiliyor ama fotoğrafı bir çekiyor ki çok kötü bir şekilde çıkmış netlik. bulanık vs... sizde de aynı durum var mı? özellikle yakın çekimlerde.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0D5BA3914
Nokia mağazaya süper bir garanti cep şubesi uygulaması yüklenmiş, muhteşem ötesi olmuş -
Twich tv yi izleme imkanımız yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: sel0001
arkadaşlar bir sorum olacak. aleti fabrika ayarlarına çevirdim aslında daha öncede aynı problem vardı. kamera tuşuna hafif başınca netliği ayarlıyor, ayarlarken bakıyorum çok daha net şekle getirebiliyor ama fotoğrafı bir çekiyor ki çok kötü bir şekilde çıkmış netlik. bulanık vs... sizde de aynı durum var mı? özellikle yakın çekimlerde.
Aynen hocam
quote:
Orijinalden alıntı: sel0001
arkadaşlar bir sorum olacak. aleti fabrika ayarlarına çevirdim aslında daha öncede aynı problem vardı. kamera tuşuna hafif başınca netliği ayarlıyor, ayarlarken bakıyorum çok daha net şekle getirebiliyor ama fotoğrafı bir çekiyor ki çok kötü bir şekilde çıkmış netlik. bulanık vs... sizde de aynı durum var mı? özellikle yakın çekimlerde.
Zaten her telefonda ve dijital cihazda öyledir gördüğün kareyi alamazsın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X