Şimdi Ara

Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Sorun bi gariğ geldi bana sizlere sorayım bide

    asus bordlu ati ekran kartlı bi makine var.Makine işletim sisteminden sorun yapmaya başlayınca lisanslı işletim sistemi aldım dolayısıyla yükledim.Her şey bitti derken bilgisayarı yeniden başlattığımda "hoşgeldiniz" yazısından sonra makine duruyor.masaüstüjnde hiç bir öğe ve başlat menüsü gelmiyo. ctrl+alt+del tuşuyla görev yöneticisinden "explorer" ın görevini sonlandırıyorum sonra çalıştırdan explorerı çalıştırdığımda masaüstünde ki simgeler geliyor.

    Bu format atma işlemini bir kaç defa tekrarladım. Zannımca büyük bi ihtimalle kartları tanıtırken veya yüklerken bi yerde hata yapıyorum veya güncellemeler eksik. Sizce ne yapmalıyım şimdi??



    _____________________________
  • Parçalar arasında uyumsuzluk olabilir.Bunun dışında sonradan kurduğun programlar sistemi kitlemiş olabilir.Tam olarak sisteminde sonradan kurulu ne programlar var?
    _____________________________


    BeNi SeVMeK 1ÇiN ProGRaMLaNMa DeVReLeRiNi YaKaRıM
  • winamp winrar winzip photoshop office bunlardan sanmıyorum dediğim gibi ekran kartını yükledikten sonra oluyo
    _____________________________
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpsi1987

    winamp winrar winzip photoshop office bunlardan sanmıyorum dediğim gibi ekran kartını yükledikten sonra oluyo


    Ekran kartının son driveri'nı yükle veya eski versiyonun yükle bakalım oalcakmı.Ayrıca ekran kartının sürücüsünü yüklediğinde otomatik sistemle başlayan simgesi dosyası vardır onu kaldır.Yöntemini biliyormusun?
    _____________________________


    BeNi SeVMeK 1ÇiN ProGRaMLaNMa DeVReLeRiNi YaKaRıM
  • belki kurulumda hata olmuş olabilir xp cdsini takıp onarı bir dene istersen.
    _____________________________
    Ya yeni bir yol bulacağız,ya yeni bir yol yapacağız.
    Hannibal Barca
  • biosunda bi şeyler olabilirmi virüs felan
    _____________________________
  • böyle bi konu acılmıstı sanırım.
    METALITY arkadasımız bunun cevabını vermişti anakarttan oldugunu söylemişti sanırım hatırlamıyorum.Bide format attıktan sonra hiç bir driverleri yuklemeden önce sistemi geri yüklemeyi önermişti format atıldıgı zamana.
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik bir sorun.....
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.