Şimdi Ara

Kablo birleştirmede bir sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar tt ekipleri internet bağlarken ankastre kutusuna turuncu beyaz kablo bıraktılar sonradan ben elimdeki yeşil kırmızı kabloyu sağolsun ekiplere bağlattım ancak saha dolabına yakım olmama internet hızım sistemden 50 mbps gözükmesine rağmen 4 mbps hız alabiliyorum acaba kablo ile ilgili bir problem olabilir mi?
    Hat değerlerim:

• Kablo bağlantısında sorun olabilir bende bir keresinde duvar içi prizi değiştirirken yanlış bağlamıştım (cat3 duvar prizinde 4 kablo girişi yeri vardı), ilginç olan şey telefon çalışmamasına rağmen internet çalışıyordu fakat hız yarı yarıya düşük ve zayıflama değerleri coşmuştu.
  • Arkadaşlar cahilliğimi hoş görün ama kablo kategorisini bile bilmiyorum bağlantı şu şekilde bir sorun olur mu acaba? renkler kategoriyi mi belirliyor?
  • ikili kablo farketmez ki hangisini hangisine bağladığın.ters olduğunu düşünüyorsan diğer türlü(farklı renkleri) bağla dene. değişeceğini sanmıyorum. kablonda (eve giden) sıkıntı olabilir. kutuya yakın ise dairen yeni hat çekmeyi deneyebilirsin (Cat5-cat6 gibi)
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.