Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yapay sahne var gene, elflerin ağaçta garip garip atlamaları, thorinin ateşten atlaması, o sisli deniz falan. Tabi orta dünya atmosferi ve tolkien'in anısına bir 3-4 defa izleyeceğim ama şimdilik yorumum budur.
  • Amanın Smaug'un sesi çok fena.

Fragman mükemmel.
  • "Step into the light"
  • TÜRKÇE ALTYAZILI FRAGMAN

• kitabın son bölümündeki savaşın ismi neydi ya dilimin ucunda? 3 dağlar mı,3 yalnızlar mı neydi 2 saattir düşünüyorum hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

kitabın son bölümündeki savaşın ismi neydi ya dilimin ucunda? 3 dağlar mı,3 yalnızlar mı neydi 2 saattir düşünüyorum hatırlayamadım.

Beş Ordular Savaşı.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt

Beş Ordular Savaşı
  • çok çok teşekkürler :)
  • Nereden çıktı şimdi bu fragman??? Ne güzel unutmuştum! Aralık ayını kim bekleyecek şimdi?

Bu arada animasyonların belirginliği ve yapaylık hissi (şahsi görüş!) mobil olarak izlediğim kadarıyla tam gaz devam etmekte!

Buna rağmen bu bölümü de sinemalarda 3'lemek farz oldu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüylerim tiken tiken oldu benedict ne güzel seslendirmiş smaug'u sauron'u da seslendirecek galiba yakışır valla.
  • Smaug'u, Ferhat Sesigüzel seslendiriyor. Şaka bir yana müthiş bir ses olmuş. Sabırsızlıkla bekliyorum ikinci filmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

İçimde hiç bir heyecan yok. Full yeşilperde sahneleri, bilgisayar animasyonları, 3D numaraları.

kamera arkası görüntüleri izlemenizi tavsiye ediyorum youtube dan bence öyle yeşil perdeye baglı değil film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.YEKE -- 1 Ekim 2013; 19:36:24 >

• Öncelikle bu seriden kimse Lotr beklemesin. Her şeyin ilki güzeldir. O bambaşka bir filmdi. Lotr izlerken içim hep kıpır kıpır oluyor. Oyuncular, hikaye... hepsi çok iyiydi. Geçen ay Extended sürümünü izledim. Tam bir başyapıt. Konuya gelirsek ilk hobbit filmini çok beğenmemiştim. Ama bu film kaliteli olacak gibi gözüküyor. Merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 1 Ekim 2013; 20:29:46 >

• smaug sesi efsane olmuş bu arada kitabı okudum legolas yoktu biliyorum yanındaki kadın da olmayan birisi değil mi yanılmıyorum çünkü okuyalı baya oldu

• Aynen katılıyorum sana.Gördük ki Lotr'un yerini Peter Jackson bile dolduramaz.Hobbit'in ilk filmini ben de pek beğenmedim.Hobbit çocuklar için yazılmış kitap olduğu için film de ister istemez yaşı daha küçüklere hitap ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

smaug sesi efsane olmuş bu arada kitabı okudum legolas yoktu biliyorum yanındaki kadın da olmayan birisi değil mi yanılmıyorum çünkü okuyalı baya oldu

Dediğin gibi Tauriel kitapta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 1 Ekim 2013; 21:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

smaug sesi efsane olmuş bu arada kitabı okudum legolas yoktu biliyorum yanındaki kadın da olmayan birisi değil mi yanılmıyorum çünkü okuyalı baya oldu

Dediğin gibi Tauriel kitapta yok.

kim oluyor bu tam olarak orta dünyada ?

• Smaug'un fragmanda gösterilmemesine, sadece sesini duyduğumuza çok sevindim bu arada.
    Umarım tv spotlarda falan da görmeyiz de film de heyecan tavan yapar.

Destansı olacak gibi geliyor bana Smaug sahneleri bilmiyorum, tatmin olacağız gibi...hele Cumberbatch'in sesini duyduktan sonra...
  • Fragman güzeldi. Beğendim.
    Ancak Elrond,Saruman ve Galadriel'e yer verilmemesine üzüldüm. Umarım Lotr'da ki gibi 3-5 saniye gözükmezler koca seride.
  • Fragman iyi güzel olmuşta bunlar 3. filme neyi bıraktı anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.