Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

nete niye hala düşmedi yaf..

Aynen ne zaman düşer bilen var mı?

Bluray için temizinden 4 ay var.
  • Sırf 3D diye gitmekten vazgeçtim. Sürekli gözlük kullanan insanlara da bir çözüm bulsalar iyi olacak.. Gözlük üstüne gözlük mu takalım illa :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre (Diğer yorumun dışında) Film bi Fragman gibi olmuş.

Beorn ve Mirkwood çok hızlı geçilmiş bence oralar biraz daha uzun tutulmalıydı.
    Gandalf'ın bulunduğu sahneler (Azog un saldırması ve Saouron ile kapışması dışında) resmen fragman.
    Filmin sonu resmen bir fragman Smaug uçarken "I am Fire " I am DEATH " demesi ve Bilbo nun "What have we done ? demesi PJ nin yayınladığı fragmanlara benzemiş.

• Hocam adı üstünde fragman olmuş diyorsunuz. Beorn ve Mirkwood çok hızlı geçilmiş olması normal değil mi? :)
  • Sanırım filmi beğenmeyen bir ben varım.

Sauron Gandalf kapışması dışında beğendiğim bir sahne çıkmadı maalesef. Bu filmde, müziklerle film ilk filme göre daha kötü harmanlanmıştı bence.

Bu filmde resmen kaçma kovalama olayı izledik. Cüceler kaçtıkça orglar kovalıyor. Bu filmde ek olarak elfler eklenmişti. Belkide ben büyük beklentilerle girdim ve umduğumu bulamadım. Bu yüzden de olabilir.

Son film bomba gibi geliyor ama içimde öyle bir hissiyat var. İzlemeyen arkadaşlara tavsiyem beklentiyi düşük tutun.

• İlk filmden iyi ama böylesine harika bir konu için oldukça vasat, oldukça yavan.

• Filmin sonundaki şarkı mükemmel
  • Salı günü gidicem bende umarım heryerde 3d değildir
  • Ne kadar tek hücreliler var şu forumda spoiler butonunun ne olduğunu daha öğrenememişler yontulmamış canlılar.
  • = Worldwide: $204,875,000
  • Daha önce de sordum. Cevap alamadım. Bursa korupark cinetech mi yoksa carefour cinemaximum mu daha iyidir? İkisininde de salon 1 de. Cinemaximumda hep izliyorum normalde cinetech e hiç gitmedim. Yorumları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 15 Aralık 2013; 22:49:04 >
  • İyi değil gibi
  • Tüm zamanların BoxOffice lerine nereden bakıyoruz?

• Ben de bugün izledim film ilkinden daha güzeldi bence. Sadece müzikleri beğenmedim.
  • Hfr versiyonu merak edip kararsız kalan arkadaşlar için;
    Eğer led panellerinizde, firmadan firmaya adı değişen motion sisteminin yarattığı " soap opera effect " denilen yapay görüntüye dayanamıyorsanız, hfr sizin için iyi bir seçenek olmayabilir.
    Dijital el kamerası ile çekilmiş hissiyatı veren bu oluşum, hfr versiyonda da hissediliyor.
    48fps çok net, akıcı ve detaylı ama bahsettiğim duruma katlanamayan bazı izleyiciler oluyor, aklınızda bulunsun.
  • arkadaşlar filmde legolasın göründüğü sahnelerde yüzüklerin efendisinde de duyduğum bir elf müziği vardı, bilen varsa ismini yazabilir mi?
  • Bence harikaydı film..Ayrıca 3D ile çok daha iyi olmuş
  • Filme gidecek arkadaşlar beklentiniz DÜŞÜK olsun zira filme verilen puan bana göre çok abartı.

Filmin başları acayip sıkıcı elf lerle olan bölüm haricinde filme baglanmak imkansız. Zira ilk yarım saat resmen uyudum , uyumak derken gerçekten uyudum. Gandalf ve elf ler çok az işlenmiş filmde ki bende filme sırf elf ler için gittim zira ok ile yaptıkları şeyler filme bağlıyor insanı. Filimde sonuç yok malesef ne başlangıçta ne sonuçta. Filmden ne anladım ? Hiç bişi . Filmde kazanılan hiç bir başarı yok. Ayrıca elf garısı neden cüceye tutulur anlamadım. Orada canavar gibi bizim okçu varken. Filmin puanın yüksek olması filmin fan kitlesinden dolayı diye düşünüyorum zira çıkarken bazıları kitapla bazı yerlerin farklılık gösterdiğinden yakınıyorlardı.

• Açıkçası ilk filmi sinemada 3d izledim ama o kadar karanlıktı ki hiç tat alamadım desem yeridir bu seferde yüksek ihtimal öyle olacak bilmiyorum ne yapsam.TR dublaj olayınada hiç girmek istemiyorum.
  • Pj reis sadece fragmana bakıp "animasyon olduğu çok belli yeaaa" diyenlere resmen kapak yapmış

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.