Şimdi Ara

Wash Power 19 Yüksek Basınçlı Yıkama 70 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sitenin sahibi olan grup turkiyeden cekiliyormus. son alisverisimizde sorun cikmasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünleri kargolanan veya eline ulaşan varmı arkadaşlar?
  • "Lavor Wash Power 19 Yüksek Basınçlı Yıkama sepete eklendi
    Sepetiniz boş

Sepetinizde Ürün Yok!
    Mağazaya dönmek için buraya tıklayın."

• videoda sıkılan su çok basınçlı değil. kaçırdığınız iyi olmuş bence
  • quote:

Ürününüz hazır, kargolanmayı bekliyor.

olarak güncellenmiş sipariş durumu.
  • Bu siteden sipariş vermeden önce şikayet var nokta com sitesinden firma yorumlarını okuyun. Arama bölümüne evimister yazmanız yeterli.

Düzeltme=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 22 Ağustos 2012; 22:19:11 >
  • benim aldığım ürün kargoya verilmiş.

Wash Power 19 Yüksek Basınçlı Yıkama 70 tl

Wash Power 19 Yüksek Basınçlı Yıkama 70 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayko -- 23 Ağustos 2012; 15:41:37 >
  • Benim ürün geldi bugün, kapıda ödemeyi seçmiştim kargoyla beraber 77 kusur tuttu.

En iyi çözüm kapıda ödemeli almak şu anda öyle gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheova

Benim ürün geldi bugün, kapıda ödemeyi seçmiştim kargoyla beraber 77 kusur tuttu.

Nasıl peki denedinizmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Benim ürün geldi bugün, kapıda ödemeyi seçmiştim kargoyla beraber 77 kusur tuttu.

Nasıl peki denedinizmi acaba

Yok denemedim, işyerinndeyim daha ama kısa sürede deneyebileceğimi zannetmiyorum.
  • bu hediye çeki muhabbeti nedir ? bende almak istiyorum bu ürünü. Şuanda var gözüküyor.
    eğer hediye çeki alabiliyorsak öyle alayim diyorum ?

son 1 ürün kalmiş o da başka birisinin sepetinde bekliyor.
    Eger burdan birisiyse ve almayacaksa ürünü biraksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 23 Ağustos 2012; 18:18:34 >
  • Son ürün başka bir müşterimizin sepetindedir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

EDIT: ben mail attım sepette kalma süresi ne kadar diye cevap vermediler.. Almazsa elbet düşer o sepetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 23 Ağustos 2012; 18:19:33 >
  • Alsam mı karar veremedim. Benzinliklerdeki araç yıkama makinesi aracıma zarar veriyor, böyle bir şey düşünüyordum.
  • O günden beri yani bayram öncesinden beri son ürün başkasının sepetinde diyor:) Yani boşuna umutlanmayın ellerindeki son ürünleri sattılar zaten yukarıda yazılanları okursanız anlarsınız zaten..
  • ürünü gelen varmı. dün kargoya verildi görünüyordu fakat yurtiçi kargoya telefon ettim, adıma kargo olmadığını söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

ürünü gelen varmı. dün kargoya verildi görünüyordu fakat yurtiçi kargoya telefon ettim, adıma kargo olmadığını söylüyorlar.

2 gün sonra sormaya başlayın kargoya.
  • Geldi benim urun. Hemen denedim super fiyatina gore. Umarim apartmanda kullanmasi yormaz.

• quote:

Kapıda ödemede, nakit mi ödüyorsunuz, yoksa kredi kartı ile ödeme imkanı var mı?

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

quote:

Kapıda ödemede, nakit mi ödüyorsunuz, yoksa kredi kartı ile ödeme imkanı var mı?

Saygılar.

Nakit ödeniyor kapıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım fiyata ankara içi vericem kurulum yapıldı ama kullanılmadı isteyenler pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.