Şimdi Ara

Wash Power 19 Yüksek Basınçlı Yıkama 70 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lavor yıkama makinasında ciddi bir indirim var düşünenler için iyi fiyat
    http://www.evimister.com/Lavor-Wash-Power-19-Yuksek-Basincli-Yikama-25863.html
    akekçede en uygun fiyatı 131 civarı

• Fiyat mükemmel neredeyse piyasanın yarı fiyatı ancak daha önce hiç alışveriş yapmadım bu siteden tavsiye eden varmı acaba? Sıkıntı yaşamayalım teşir ürünleriyle falan?
  • sitenin güvenirliliği önemli .. acaba güvenilirmi ? yoksa fiyat iyi gibi..

edit.: makine naısl acaba böle elde kalmasa bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 17 Ağustos 2012; 10:43:02 >
  • Ben 6 veya 7 sefer alisveris yaptim gecte olsa gonderiliyor urunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alışveriş yaptım bu siteden. bi sorun yaşamadım.
  • Hocam 24 saatte kargoda diyor ancak bugün göndermezlerse zaten bayramdan sonraya kalacak:) Bu arada yeni üyeliklere 15 TL indirim kuponu veriyolar bir de 85 TL üzerine kargo bedava oluyormuş. Dolayısıyla yanına 15 TL'lik bir ürün daha bulursanız hepsi birlikte 70TL'ye geliyor. Ürünü araştırdım kullananlar gayet memnun sipariş vermeyi düşünüyorum ancak umarım bir sıkıntı olmaz.
  • arkadaşlar eniştem bunu türkiyeye getiren firmada çalışıyor. fiyatı ona sordum böyle bi fiyat olamaz dedi. hem ürün stokta yok devamıda yok dedi. acaba ellerinde kalan son adetleri satmak için mi bu kadar uygun fiyat yazdılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar eniştem aramış ellerinde yok muş. bir alicengizlik durum var gibi. millete satıp parayı 1 ay kullanmak için bişeyler yapıyorlar acaba. insanın aklına herşey geliyor. parayıda 1 ay sonra iade ederler artık.
  • Hocam şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm kupon koduyla ilgili sıkıntım vardı. 100TL alışveriş yapmama rağmen bazı ürünlerde geçeriymiş kampanya. Ben fiyatta yanlışlık olup olmadığını sordum. Sitemizdeki tüm ürünlerin fiyatları geçerlidir yanlışlık yok dedi. Fakat kargolama işlemi en erken yarın yapılır dedi bu da bayram sonrasına ulaşacak anlamına geliyor bilginize;)
  • bende aldım bitane. bakalım gelirse güzel olur.
  • Bende aldım bakalım gelecek mi? Ellerinde stok yoksa zor gibi gözüküyor..
  • diğer lavor modelin fiyatını iyi şişirmişler. piyasada 130 TL zaten 264 TL normal indirimliye 164 TL yazmışlar. indirimli, almışken daha iyisi olsun diye diğer modeli almayın sakın. fiyatı uygun değil.

http://www.evimister.com/Lavor-Wash-Express-Plus-Yuksek-Basincli-Yikama-25864.html
  • ikigün önce prima bezi inanılmaz fiyata sattılar. dün ben açtım başlığı iki tane süpürgeyi inanılmaz fiyata verdiler. şimdi de bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ikigün önce prima bezi inanılmaz fiyata sattılar. dün ben açtım başlığı iki tane süpürgeyi inanılmaz fiyata verdiler. şimdi de bu

bezleri gönderdi mi ki bunlar, sitede bez mez yok, yanlış yaptık vs demesinler gold gibi... uğraşmak istemediğim için güvenemiyorum bu tür sitelere...
  • Yarım saattir kuponu kullanmak için uğraşıyorum 100'e tamamladım zar zor şimdide ürün stokta yok diyor:) Kısmet değilmiş demekki alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun;) Paramız cebimizde kaldı bayram arefesi hayırlısı bakalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ikigün önce prima bezi inanılmaz fiyata sattılar. dün ben açtım başlığı iki tane süpürgeyi inanılmaz fiyata verdiler. şimdi de bu

bezleri gönderdi mi ki bunlar, sitede bez mez yok, yanlış yaptık vs demesinler gold gibi... uğraşmak istemediğim için güvenemiyorum bu tür sitelere...

önceden 10 civarında alışverişim oldu hiç sıkıntı yaşamadım daha ne aldıysam ki çogu ürün piyasanın yarı fiyatı idi hepsi geldi bana ... ama gelmeyen kişiler de vardı eski konularında. Birde site geç göndermeleri ve tek tek ürün göndermeleri ile ünlü oldu sanki..

• Artık satın alınmıyorsa ellerindeki birkaç ürünü kampanyayla sattılar demektir.
  • Çok iyi fiyat
    Karcher var bende, bunu da mı alsak yedek dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

Çok iyi fiyat
    Karcher var bende, bunu da mı alsak yedek dursun

Satın alınmıyorki artık son ürün başka bir üyenin sepetinde diyor 2 saattir. Kaçırdık mis gibi fırsatı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.