Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bugün bitirdim ve gerçekten çok beğendim. Oyuna ilk başladığınızda klişe gibi gelsede 3. Bölümden sonra işler değişmeye başlıyor ve sonlara doğru 8. Bölümden sonra ise hikaye tamemen yön değiştiriyor. Sahneler güzel hazırlanmış ve korkudan çok korku+gerilim diyebiliriz. Grafikler ve yüz animasyonları kesinlikle bugüne kadar yapılanların en iyisi denebilir ve fps düşmesi rahatsız edici değil kesinlikle ki oda bikaç yerde hissettiriyor kendini. Oyuna genel notum 10 üzerinden 8.5

Oyundaki en sevdiğim karekter Sam oldu dürüst ve olgun. Mike ise ilk başlarda itici gelsede sonralarda çok sevdim. Josh yaptıklarından dolayı çok pişmandı ve o son haline çok üzüldüm. Emily ve Jessica ise en sevmediğim katekterler oldu. Birde o final sahnesi tek kelimeyle harika olmuş Wendigoların evi bastığı son sahne, gerim gerim gerildim resmen :)

• Jessicayi bir türlü kurtaramadim kurtaran varsA yardım etsin

• 3 tane kiz kaldi sonunda birinde izledim 2 kiz bi erkek kalmis

• Mike ile kulubeden jessica nın peşine giderken bi yerde takildinizmi tuş kombinasyonunda ?
    Asansör üzerinde jessica cenesi kompmamis ise kurtuluyormus gerçi ikinci oynamamda öyle oldu ama kurtulmamisti bi youtude da baktim kurtaran kiside jessica asansorde iken ic camasirliydi yani mike ile kulubedeyken uzerini cikartirsa galiba kurtulabiliyor bende suanda ki vaxiyet iç camasirli olarak asansorden düştü bakalim ilerleyen bolumlrde ne olucak 10. Bolumde jessica ile oynaniyormus

• Mike ile Jessica'nın peşinden giderken hep kestirme yolları seçmen lazım ve zamanlı tuşları da kesinlikle kaçırmamaya çalış. Eğer başarırsan zaten kenarda kelebek etkisi simgesi oluşuyor. Menüde de yazıyor "Mike başarıyla Jessica'yı takip etti" diye. Kurtulunca EP10'da onunla oynayabilirsin Matt öldüyse; değilse Matt ile oynuyorsun.
  • arkadaşlar bende ps4 yok oyunun başında elimizi bırakmazsak ne oluyor? youtube da herkes aynı kararı vermiş de merak ettim :)

• wustti W kullanıcısına yanıt

Değişen bir şey olmuyor. Önce Hannah düşüyor; tutunmaya çalıştığınız dal kopuyor ve siz de düşüyorsunuz.
    Tercihin, oyunun gidişatına bir etkisi olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 6 Eylül 2015; 1:58:41 >
  • teşekkür ederim cevap için :)

• Ps4te ilk defa bir oyun bitirdim. Oyun biraz geliştirilirse heavy rain kalitesine yaklaşabilirmiş. Ama olsun benim notum 8/10. Bu arada ingilizcesi olan arkadaşlar untildawn wiki adresini bir incelesin. Burda sordukları soruların cevaplarını rahatlıkla bulabilirler.

• İnglizceniz varsa untildawn wiki sitesini inceleyin. Neyi nasıl yapacağınız çok güzel anlatılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

İnglizceniz varsa untildawn wiki sitesini inceleyin. Neyi nasıl yapacağınız çok güzel anlatılmış.
    Yıllardır Türkçe oyunların hayaliyle büyüdüm , Sony ve 23 Studio sayesinde bu isteğim yerine geldi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ancak ufak bir önerim olacak bakın şikayet değil sadece öneri ... Argo kelimeleri neden bu kadar hafifleştirerek çeviriyorlar anlam veremiyorum zaten bu kelimeleri bire bir görmezsek ne anlamı kalıyorki ? Eğer sıkıntı oluyorsa tam anlamıyla çevirmek niçin orjinal dilinde serbest bir şekilde küfür ediyor karaterler bize yasakda onlara neden değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Yıllardır Türkçe oyunların hayaliyle büyüdüm , Sony ve 23 Studio sayesinde bu isteğim yerine geldi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ancak ufak bir önerim olacak bakın şikayet değil sadece öneri ... Argo kelimeleri neden bu kadar hafifleştirerek çeviriyorlar anlam veremiyorum zaten bu kelimeleri bire bir görmezsek ne anlamı kalıyorki ? Eğer sıkıntı oluyorsa tam anlamıyla çevirmek niçin orjinal dilinde serbest bir şekilde küfür ediyor karaterler bize yasakda onlara neden değil ?

Alıntıları Göster
    Sonunda herkes sag kaldi simdi sira herkesi oldurmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Sonunda herkes sag kaldi simdi sira herkesi oldurmekte

Alıntıları Göster
    Beyler bende oyuna sıfırdan başlıyorum YouTube'dan canlı yayın yapıyorum izlemek isteyenler gelebilir hedefim bu gece bitirmek oyunu

Arkadaşlar canlı yayın 21:45'de devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 6 Eylül 2015; 21:34:50 >

• Evet millet bende herkesi kurtardım
    sadece Johnu o sudan geçerken mike'in arkasında ölmesini engelleyemedim.(kafasının patlama sahnesi) Bi kaç kişi ventigoya dönüşüyor yazmış orayı nasıl yapıyorsunuz?

• Evet Vendigo'ya dönü?üyor birazdan YouTube üzerinden canly yayyna ba?lyyorum bu gece bitiricen in?allah izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Evet millet bende herkesi kurtardım
    sadece Johnu o sudan geçerken mike'in arkasında ölmesini engelleyemedim.(kafasının patlama sahnesi) Bi kaç kişi ventigoya dönüşüyor yazmış orayı nasıl yapıyorsunuz?

Sam ve Mike'la suya girdiğinde, sol tarafa gidip günlüğü bul.

• sonunda platini aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Evet millet bende herkesi kurtardım

Sam ve Mike'la suya girdiğinde, sol tarafa gidip günlüğü bul.

tamamdır şimdi 9. Bölümden tekrar başlıyorum

• Haftasonu oyunu bitirdim

itiraf etmem gerekirse; beklediğimden çok daha fazla gerildim, bazı sahnelerde baya hopladım

Hatta kamera kaydını açtığım için, izleyip kendime çok güldüm.

Ama korkutucu sahnelerden önce kamera ışığının yanmaya başlamasını farketmemden sonra bir kaç sahnede heyecanımı bastırdı. Kamera ışığını görüyorsanız (özellikle oda karanlıksa kesin farkediliyor) yanan kırmızı ledin önüne birşey koyun ama dikkat edin objektif kapanmasın. The play room'da birkaç deneme yapabilirsiniz.

Oyunun yeni bir ekol başlatacağını ve bundan sonra gerek diğer platformların gerek PC oyunlarının bu tarzda oyunlar çıkaracağını düşünüyorum.

Kararsız kalan Arkadaşlara tavsiyem oyunu mutlaka alın, eşinizle arkadaşlarınızla çok güzel vakit geçirebilirsiniz.. Tek başınıza oynamak cesaret ister ama en zevkliside bu :D

Bundan sonrası spoiler. Bitiren diğer arkadaşlara yorumlarım ve sorum var;

ilk oynayışımda 4 kişi kurtardım sam, emily, matt, josh
    Jessica'yı nasıl kurtaracağını biliyorum. Mike ile koşarken hem kestirmeden gitmem hemde hiç hata yapmamam gerekiyor
    Chris sanırım son tüfek nişanını daha hızlı alabilseydim kurtulacaktı
    Mike ise pisi pisine gitti. Sam ile kıpırdamadan ne güzel bekliyordum. DS4 küçücük bir hareketi bile algılıyor. Bir sonraki denememde hiç kıpırdamamayı başarırsam Mike'da tamamdır.
    Ashley'de ise Salatalık yaptım. Jessica'nın yaşıyor olma ihtimalini saçma bulsamda sesi takip et dedim. Bir sonraki oynayışımda gruba katıl diyeceğim
    Böylece herkesi kurtaracağımı düşünüyorum, doğru mu ?

Not: Emily kaşarlık yaptığı için bile bile düşmesine izin verdim ama yinede kurtuldu :D sonrada Mike'ın Emily hakkındaki karar sahnesinde merhametli davrandım :D

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.