Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
69.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

    hocam bildiğin aynı oynamışız oyunu :) ilk ölen ashley oldu ve inanılmaz üzüldüm. Emily ölsün diye elimden geleni yaptım yine kurtuldu yine kurtuldu nalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt

    Oyunda herkes kurtulabiliyor. Jessica ve mike'ı canavar kovalarken kestirmeden hızlıca kaçtım. Bir kulübeye sığındılar. Bu kulübede jessica'yı yakalıyor ama ilerleyen bölümlerde jessica ölmeden devam ediyor. Son bölümde jessica tekrar ortaya çıkıyor burada canavar geldiğinde kaçmak yerine saklanıp kıpırdamamayı tercih ediyorsun. Mike da oyunun son bölümündeki karar ile ölüyor orada sam tarafından mike'ın kurtarılması gerek. Ashley ve chris'in oynadığı rus ruleti sahnesinde de ya kimseyi vurmazsan ya da chris kendini vurursa. İlerki bölümde ashley chris'e kapıyı açıyor ve chris canavardan kurtuluyor. Emily eğer ısırılırsa mike'ın emily'i vurmaması gerek o zaman emily sağ kalıyor. Oyunun son bölümünde ashley sesi takip etmek yerine grubu takip ederse sağ kalıyor. Math de dağdaki geyiklere vurmayacak ve son bölümce jessica ile birlikte işte canavardan saklanacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mergen57 -- 7 Eylül 2015; 5:42:34 >




  • Lucius kullanıcısına yanıt
    Ben tr psn den aldım. Altyazı senin dediğin gibi yazmıyor ama türkçe çıktı ki mantıklı olan da buydu.

  • Dün gece yine bitirdim oyunu herkesi kurtardım josh da ölmedi ventigoya dönüştü. Oyunda ilginç bir şey var 4 kere bitirdim bu akşam yine oynamak istiyorum çok ilginç geldi normalde bitirdiğim oyunu aylar yıllar sonra oynarım ama bunu hergün oynamak istiyorum en sonunda joshun ölmemesi ilerde bi oyun daha çıkabilir anlamına geliyor çıksa güzel olur. Bu arada Sam'a aşık oldum resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalcinkaya34


    Dün gece yine bitirdim oyunu herkesi kurtardım josh da ölmedi ventigoya dönüştü. Oyunda ilginç bir şey var 4 kere bitirdim bu akşam yine oynamak istiyorum çok ilginç geldi normalde bitirdiğim oyunu aylar yıllar sonra oynarım ama bunu hergün oynamak istiyorum en sonunda joshun ölmemesi ilerde bi oyun daha çıkabilir anlamına geliyor çıksa güzel olur. Bu arada Sam'a aşık oldum resmen.


    Josh'u nasil vertigoya dönüştürdün, suyun içinde Mike'ın arkasından gitmeyip sürekli sola doğru mu yöneldin acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersouOuzala -- 7 Eylül 2015; 10:36:40 >





  • Mike ile vendigolar ile karşılaştığın bölümde enson varilleri patlatmayip sadece vendigoya ateş etmeyi denedinmi ?
    Bunu dene sam ile oynamaya başladığında cikintidan tirmandiktan sonra solda aşağı in o yolu takip et mike i kurtarmaya gidiyorsun ustelik farklı yerler göreceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DersouOuzala kullanıcısına yanıt
    Josh nasıl ventigoya dönüşüyor anlatıyorum ;


    Sam ile Mıkeın ilk suya girdiğinde mike'ı takip etmeyin sola doğru devam edin bi yere çıkacaksınız. Orda bi günlük buluyorsunuz günlükte Hannahın ventigoya nasıl dönüştüğü yazıyor günlüğü okuduktan sonra suya inip mike'ı takip edin. Joshun yanına gittiğinizde Sam sizden ayrılıyor ve Josh ile mike yolda devam ediyor.Mike ile Josh Suya indiğinde ventigo çıkıyor karşınıza. Günlüğü okuduysanız dediğim gibi ventigo Joshu alıyor öldürmeden götürüyor ama okumadan o suya Mıke ile inerseniz Ventigo gelip Joshun kafasını patlatıyor olay bu.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Hocam onu yapmadım ama onuda denerim bu aksam hepsini öldürmeyi düşünüyorum :D
  • Arkadaşlar birinin ölmesini nasıl engellerim diye düşünüyorsanız sorun yardımcı olurum hepsininde nasıl kurtulabildiğini biliyorum artık
  • Ah be dün yazmış olsaydınız bunu ne güzel olacakmış. 8'den başlamıştım tekrar Josh'ı kurtaramadım bir tek :) başlıyorum şimdi tekrardan akşam arkadaşa teslim edeceğim oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun yine oynarsanız olur o zaman :)

    Bu arada oyun bi 10 bölüm daha olsaydı efsane olurdu hiç bitmesini istemiyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eriny


    hocam bildiğin aynı oynamışız oyunu :) ilk ölen ashley oldu ve inanılmaz üzüldüm. Emily ölsün diye elimden geleni yaptım yine kurtuldu yine kurtuldu nalet.



    Peki sen niye Mike'ın Emily'i vurmasını sağlamadın ? :D
  • Okadar harika yapmislarki testere satin alindigina dair ipucunu bulursan karakterler bunu konuşmalarına dahil ediyorlar mesela aynı şekilde bunun planlamasını da bulursan.Bu tür birçok ipucu var ve ipuclarina bakinca güncellendi yazanlara bakıp okuyunca ipucunun cozumlemesi nedenini gorebiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr Psn herhangibir oyunun açıklamar sekmesine girip sayfanın en aşağı bölümüne indiiğinizde desteklenen diller yazar, fakat içinde Türkçe dili olan hiç bir oyun açıklamar kısmında gösterilmiyor bunun nedeni nedir çok merak ediyorum .
  • Oyunu bitiriyorum arkadaşlar bölümler halinde yayınlıyorum izlemek isteyenler bakabilir bu arada tüm toplanabilirleride topluyorum kupa almak isteyenlerde bakabilir.









  • oyunu ben de bitirdim, şahsen çok iyi oyun olmuş, ikinci defa tekrar oynanır bu oyun.


    oyunun sonunda maalesef iki kişi kaldı, yaptığımız seçimler çok ince, anında bi kararla birileri ölebiliyor. ashley ve chris oyunun sonunda madende öldüler, yarım dakikada ikisi de öldü yani. jessica ilk ölen oldu, ölüm sebebi de bütün tuşlara doğru basmam dışında bir yerden geçerken zıpla değil de kenardan git dediğim için oldu. çünkü ölünce araya video girdi ve o sahneyi gösterdi bana. neyse sonuç olarak sam ve emily salağı kurtuldu. emily yerine mike olsaydı daha iyi olacaktı. ikinci oynayışımda bakalım neler olacak.
  • The last of us'tan sonra iyi geldi bu oyun da.. Oyun bir oturuşta bitirilebiliyor ve tadı damağınızda kalıyor.. Tavsiye edilir.
  • korkunç derecede iyi oyun

    korkunç derken, bu kadar ihtimalin oyuna yedirilmiş olması takdir-e şayan

    harika

    daha iyisi yok şu an

    yaptığınız seçimelre göre oyunun değişmesini geçtim adamların konuştukları şeyler bile değişiyor
  • Oyunu bitirdim sadece iki kişiyi kurtarabildim. Hareketsiz kalmamız gereken yerlerde oyun aşırı hassas bu yüzden ölen oldu. Oyun beklenenin çok ötesinde, korku gerilim severler için yılın oyunu olacak kapasitede. Bazı yerlerde outlast'dan bile fazla gerdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final sahnesinde daha fazla geren bir oyun yoktur herhalde
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.