Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Tam havaya girmiştim oyun bitti. 3 kişiyi kurtarabildim sadece. Pisi pisine ölenler oldu. Keşke bitişi daha görkemli olsaydı.

herkesi sondaki ev sahnesine getirmeyi başarırsan herkes evden tek tek çıkıyor. üç kişi olunca görmüşündür o kımıldamama sahnelerini, onları yapmak için kafayı sıyırıyorsun ben de bu sefer matt ve josh hariç herkesi kurtardım ama matt baya acemice öldü ona üzüldüm baya.

bu arada herkese soruyorum bunu,
    josh'u kurtarmanın yolu var mı?

josh eve gelemiyor, ya onu vendigo parçalıyacak ya da vendigoya dönüşecek başka yolu yok.

bende iki sefer de suya girince hannah parçaladı kafasını, vendigoya dönüşmesi için ne olması gerekiyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam havaya girmiştim oyun bitti. 3 kişiyi kurtarabildim sadece. Pisi pisine ölenler oldu. Keşke bitişi daha görkemli olsaydı.

herkesi sondaki ev sahnesine getirmeyi başarırsan herkes evden tek tek çıkıyor. üç kişi olunca görmüşündür o kımıldamama sahnelerini, onları yapmak için kafayı sıyırıyorsun ben de bu sefer matt ve josh hariç herkesi kurtardım ama matt baya acemice öldü ona üzüldüm baya.

josh eve gelemiyor, ya onu vendigo parçalıyacak ya da vendigoya dönüşecek başka yolu yok.

bende iki sefer de suya girince hannah parçaladı kafasını, vendigoya dönüşmesi için ne olması gerekiyor?

Sam ile Mike ilk kez suya girdikten sonra Mİke sağa gidiyor sen onu takip etme, sola git orada çıkacağın yer parlıyor zaten. oraya çık az ilerde Hannah ın günlüğünü bulacaksın, onu okuman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 3 Eylül 2015; 19:01:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

quote:

quote:

quote:

quote:

Sam ile Mike ilk kez suya girdikten sonra Mİke sağa gidiyor sen onu takip etme, sola git orada çıkacağın yer parlıyor zaten. oraya çık az ilerde Hannah ın günlüğünü bulacaksın, onu okuman gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Tam emin değilim ben hep bölümlerden ilk bölümü seçerek baştan başlıyorum, yeni oyun deyince topladıklarınız sıfırlanır uyarısı verdiği için öyle düşündüm.

• 2K kullanıcısına yanıt
    Ben diger kupalar icin dedim hocam. Yeni oyundan başlarsaniz toplanabilirler sifirlaniyor dediginiz gibi. Zaten yeni oyun demeyede gerek yok. 1bölumden başlamak yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkli karar vererek 9. Bolumu tekrar oynadım hem izlemedigim bi ara sahne videosu izledim hemde farklı yerler gördüm oyun gerçekten oynadikca farklı şeyler kesfetmeni sağlıyor.

• Ben 5 mi 6 mi ne dha ordayim sanirim da zaman hemen gecmis.

Arkadaslar tek acık bir soru sorucam sizlere allah askına hepsini kurtarma gibi yada istediklerimizi kurtarma gibi bir durum.varmi nasil olucak ? Ornek verirsek B ölsün A kurtulsun istiyorum mesela

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Vereceğin karara göre değişiyor. Atiyorum bi yerde sana sağdan mi gideyim soldanmi gideyim sorar bi yolda ölüm var iken bi yolda yaşamanı devam ettirebiliyirsun tehlikeden yzak oluyorsun.
    Kararlarin çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Herkesi kurtarabiliyorsunuz arkadaşlar önemli olan tüm herkesi son bölümde eve toplayabilmek.
    Vendigolar bozuyor işi. Josh hariç hepsini kurtarıyorsunuz ama Josh'u kurtarmak imkansız.
    Favorim Mike-Chris-Sam
    Ash ve Jess de çok iyiydi.
    Matt ve Em oyunun dışında kaldılar bence çok az aksiyon vardı

SONUÇ OLARAK TATMİN EDİCİ Güzel oyun

Spoiler içine alsan fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Herkesi kurtarabiliyorsunuz arkadaşlar önemli olan tüm herkesi son bölümde eve toplayabilmek.
    Vendigolar bozuyor işi. Josh hariç hepsini kurtarıyorsunuz ama Josh'u kurtarmak imkansız.
    Favorim Mike-Chris-Sam

Oyunda amac herkesi kurtarmaya calismak zaten oldurmemek yasatmak. Ben bunun mumkun oldugunu ve karakterler hakkindaki fikrimi belirttim. Spo oldugunu dusunmuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Favorim Mike-Chris-Sam

Oyunda amac herkesi kurtarmaya calismak zaten oldurmemek yasatmak. Ben bunun mumkun oldugunu ve karakterler hakkindaki fikrimi belirttim. Spo oldugunu dusunmuyorum.

Hangi karakterin bile kesin olarak kurtulamayacağını yazman başlı başına oynamayanlar için spoiler zaten.

5 yasında çocuk değilsiniz biz sizi yönlendirelim. Az düşünceli olun.

Edit: mesajı şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Eylül 2015; 1:50:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

facebook ta playstation konusunda demosunu çıktığı duyuruldu.
    Bu kelebek işaretinin dağılması totemin gerçekleşeceği anlamına mı geliyordu yoksa gerçekleşmeyeceği mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyun hakkındaki tek şikayetim ikinci kez oynadığımız zaman önceki oyunda topladığımız totem ve ipucular tekrar karşımıza çıkmasaydı. Onu almış mıydım, kaçırmış mıydım derken boşu boşuna vakit kaybı oluyor.

Hocam merhabalar,

İyi son ve kötü son için oyunu 2 kere mi bitirmek gerekiyor yoksa bölüm seçten yapabiliyor muyuz ?
    Toplanabilirlikte de bölüm seç yaparak toplanabilirliklerin hepsini toplayıp trophy alabiliyor muyuz ?
    The Skilful Wolf Man trophysi için en baştan oynamak gerekiyor sanırım, 5 ve 9 bölümü oynadım ama 5. bölümde kurtu sevdiğim kemik verdiğim halde 9. bölümde kurta tekme attığımı gösteriyor oyun anlamadım. Yardımcı olur musunuz ?

Alıntıları Göster

http://kotaku.com/emily-who-is-the-worst-deserves-to-die-in-until-dawn-1728584963

Katılmamak elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Eylül 2015; 4:47:37 >

• quote:

quote:

hayır hocam hareket etmeme olayı çok kolay masaya koy ds4 ü üzerine iki parmağınla baskı uygula titrese bile gram oynama olmuyor

• Le Blanc kullanıcısına yanıt

hee bu arada josh kurtarmanın elbette yolu var ben hepsini kurtardım son bölümde biraz araştır suda yürüme kısmına gelmeden çözeceksin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modjo7

quote:

quote:

hayır hocam hareket etmeme olayı çok kolay masaya koy ds4 ü üzerine iki parmağınla baskı uygula titrese bile gram oynama olmuyor

yok şey olarak dedim, mesela sürekli koş ya da saklan diyor öyle herkesi çıkarana kadar sam ölecek diye çok tedirgin oldum. mesela ilk bitirişimde mike vendigo ile uğraşırken sam'e koş dediğim için mike içerde yanmıştı

• Bu konuda bir yardım istiyorum tabi eğer varsa oyunda böyle birsey

oyunda mike ile emily ölsün istiyorum gebersinler : ) ben bunu nasıl sağlayabilirim geri kalanların hepsini kurtarmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Bu konuda bir yardım istiyorum tabi eğer varsa oyunda böyle birsey

oyunda mike ile emily ölsün istiyorum gebersinler : ) ben bunu nasıl sağlayabilirim geri kalanların hepsini kurtarmak istiyorum
    konuya sürekli baktığım halde spoiler yemedim :D

oyun nihayet geldi, inşallah haftasonu keyfini çıkacağım

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 4 Eylül 2015; 13:17:12 >

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    @Allen_Bradley
    İyi oyunlar kardes çok memnun olacaksin oyundan emin ol.

@ By..Emre

Mike i oyun sonunda oldurebiliyorsun kipordama denen yerlerde kipirdarsan o ölür.
    Mike iyidir ama bende ilk sevmemistim ama asıl sevilmeyecek olan josh bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

@Allen_Bradley
    İyi oyunlar kardes çok memnun olacaksin oyundan emin ol.

@ By..Emre

Mike i oyun sonunda oldurebiliyorsun kipordama denen yerlerde kipirdarsan o ölür.
    Mike iyidir ama bende ilk sevmemistim ama asıl sevilmeyecek olan josh bence
    Oyunu dün geceden şafağa kadar oynadım iyi havaya giriyorsunuz tavsiye ederim bir de kulaklıkla :D Görseller ışıklandırma mükemmel, müzik acayip geriyor ve kamera açıları sizi atmosferin iyice içine çekiyor. Şansıma sadece 1 kişi öldü
    Josh'ı kaybettim çünkü Sam'le birlikte baktığımız son yerde iki dakika araştırma yapmam gerekiyormuş. Ama zaten Josh kurtulamıyor sanırım. İlla Wendigo oluyor diye biliyorum.

Hikaye yavaş başlıyor ama 3. bölümden itibaren asıl olaylar kopuyor. Sonlara doğru senaryo başka yerlere gitse de çok eğlendim oynarken. Çok iyi jumpscareler var; çığlık atmadım da kumanda elimde titredim resmen. Her şey birbiriyle bağlantılı. Daha doğrusu bağlantıyı siz kuruyorsunuz oynarken. Etrafa iyice dikkat etmek gerekiyor. Toplayabileceğiniz totemler, ipuçları falan var geçmişteki olaylar ile ilgili. Bunları bulunca da karakterler arasında farklı diyaloglar geçiyor; olayı daha hızlı kavrıyorlar. Karakterler de çok iyiydiler bence her biri diğerinden farklıydı oynarken. Kelebek etkisi gerçekten önemli; başta yaptığınız en basit karar birinin hayatını kurtarabiliyor. Bir de son patchle performans sıkıntısı düzeldi diyorlar. Ben ilk halini bilmiyorum ama ben oynarken hiç problem olmadı fps.
    Yani Until Dawn bekleneni veriyor bana kalırsa. İnteraktif korku filmi dediniz işte burda.
    8.7/10 :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Xnephilius

Oyunu dün geceden şafağa kadar oynadım iyi havaya giriyorsunuz tavsiye ederim bir de kulaklıkla :D Görseller ışıklandırma mükemmel, müzik acayip geriyor ve kamera açıları sizi atmosferin iyice içine çekiyor. Şansıma sadece 1 kişi öldü
    Josh'ı kaybettim çünkü Sam'le birlikte baktığımız son yerde iki dakika araştırma yapmam gerekiyormuş. Ama zaten Josh kurtulamıyor sanırım. İlla Wendigo oluyor diye biliyorum.

Hikaye yavaş başlıyor ama 3. bölümden itibaren asıl olaylar kopuyor. Sonlara doğru senaryo başka yerlere gitse de çok eğlendim oynarken. Çok iyi jumpscareler var; çığlık atmadım da kumanda elimde titredim resmen. Her şey birbiriyle bağlantılı. Daha doğrusu bağlantıyı siz kuruyorsunuz oynarken. Etrafa iyice dikkat etmek gerekiyor. Toplayabileceğiniz totemler, ipuçları falan var geçmişteki olaylar ile ilgili. Bunları bulunca da karakterler arasında farklı diyaloglar geçiyor; olayı daha hızlı kavrıyorlar. Karakterler de çok iyiydiler bence her biri diğerinden farklıydı oynarken. Kelebek etkisi gerçekten önemli; başta yaptığınız en basit karar birinin hayatını kurtarabiliyor. Bir de son patchle performans sıkıntısı düzeldi diyorlar. Ben ilk halini bilmiyorum ama ben oynarken hiç problem olmadı fps.
    Yani Until Dawn bekleneni veriyor bana kalırsa. İnteraktif korku filmi dediniz işte burda.
    8.7/10 :D

Alıntıları Göster
    Bende dahil bir çok arkadaş yazdı ama oyunda tüm karakterler kurturabiliyor ya da ölebiliyor
    tabi iki kız kardeş hariç bir de Josh,Wendigo oluyor en iyi şekilde.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.