Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

oyun iyi güzel hoş ama ne bileyim sanki bir şeyler eksik beni içine çekemedi bir türlü gerçi daha başındayım bakalım ileride ne olur.
    altyazılar biraz daha büyük yapsalarmış ne olurdu sanki ,
    grafikler harika
    korku oyunuyla alakası yok outlast bile beni fazla germemişti sanırım bu kişisel bir olay
    şimdilik izlenimler bunlar

Alıntıları Göster
    Bitiren arkadaşların yorumları alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Oyun süresi yaklaşık ne kadar arkadaşlar

Ben 7.5 saatte bitirdim hocam

Alıntıları Göster
    Oyungezer'den inceleme geldi

• 199 TL'ye satan spotçular var şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extended versiyonu edinen yahut hakkinda bilgili olan arkadaş tam olarak ekstrasi nedir bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

oyun iyi güzel hoş ama ne bileyim sanki bir şeyler eksik beni içine çekemedi bir türlü gerçi daha başındayım bakalım ileride ne olur.
    grafikler harika
    korku oyunuyla alakası yok outlast bile beni fazla germemişti sanırım bu kişisel bir olay

Senin beğendiğin bir oyun var mı ? çok merak ediyorum

• Oyun henüz iniyor sadece başlangıç kısımlarını oynayabildim ama o açılış fragmanı Death şarkısı vs sunum filmleri aratmadı. Karakterler film dizi yıldızları olması birebir kendi sesleri oyuna yansıtılan güzel grafik ve mimikler vs başarılı film izlermiş havası yaratıyor oyun. Umarım oyun devamı ve bitişinde de aynı duyguları paylaşırız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Oyunu alacaz saolsun PSN para ekletmiyor cüzdana. 2 Ay önce aynı kartla oyun aldım şimdi yine satın al diyorum para eklemiyor nasıl iş yapıyorlar arkadaş...

hocam ps4 üzerinden şuan satın alabildim bilgin olsun (pc üZerinden hala cüzdana para ekleyemiyorum o ayrı konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Vay arkadaş millet bitirdi yeniden başlamış bizim oyun daha tedarik sürecinde :) epey sardı sanırım hocam oyun hemen yeniden başladığınıza göre?

Bir daha oyunu Overgame'den sipariş ver diğer kurumlar ön sipariş mantığını anlayamamış maalesef oyun çıktığı gün elimizde olmadıktan sonra ön siparişin anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Bitiren arkadaşların yorumları alalım

Benim yorumum bu konuda hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_109449740/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Vay arkadaş millet bitirdi yeniden başlamış bizim oyun daha tedarik sürecinde :) epey sardı sanırım hocam oyun hemen yeniden başladığınıza göre?

Bir daha oyunu Overgame'den sipariş ver diğer kurumlar ön sipariş mantığını anlayamamış maalesef oyun çıktığı gün elimizde olmadıktan sonra ön siparişin anlamı yok.

Alıntıları Göster
    Oyunu ön sipariş yapıp hala eline ulaşmayan arkadaşlar gerçekten aldıkları yeri değiştirsin. Para verip alan arkadaşlara büyük haksızlık ben oyunu Endonezya PSN den aldım ve 8mbit internetim var hızlı da değil indirme hızım ona rağmen oyunu yarı ettim, daha fazla fiyat verip Türkiye üzerinden alan arkadaşlara büyük hakaret olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu ön sipariş yapıp hala eline ulaşmayan arkadaşlar gerçekten aldıkları yeri değiştirsin. Para verip alan arkadaşlara büyük haksızlık ben oyunu Endonezya PSN den aldım ve 8mbit internetim var hızlı da değil indirme hızım ona rağmen oyunu yarı ettim, daha fazla fiyat verip Türkiye üzerinden alan arkadaşlara büyük hakaret olmuş.

Alıntıları Göster
    buraya oyun hakkında paragraf yazdım hata verdi ve yollayamadım. Dh

• quote:

Orijinalden alıntı: revolver

quote:

grafikler harika

oyuna kötü demedim ki bilmiyorum belki karakterlerden dolayı pek içine çekemedi, amerikalı ergen muhabetleri falan, neyse oynayıp göreceğiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: revolver

quote:

grafikler harika

oyuna kötü demedim ki bilmiyorum belki karakterlerden dolayı pek içine çekemedi, amerikalı ergen muhabetleri falan, neyse oynayıp göreceğiz

Alıntıları Göster
    Pek beklentim yoktu; ancak yorumları görünce GG'den extended siparişi verdim.

Fiyatlar el yaksa da, oyun yokluğunda kaçırılmayacak bir yapım.

• quote:

Orijinalden alıntı: False King

Pek beklentim yoktu; ancak yorumları görünce GG'den extended siparişi verdim.

Fiyatlar el yaksa da, oyun yokluğunda kaçırılmayacak bir yapım.

Alıntıları Göster
    oyun hikaye bazlı olup korku serpiştirilmiş tarzda mı
    yoksa bol korku içinde mi geçiyor?
    outlast freddy at night amnesia gibi çok korkunç mu
    çünkü çok korkunç oyunları oynayamıyorum o fazla gerilim beni aşıyor
  • Ah tanrım... Fucklar eşliginde bitirdim oyunu.

Başım ağrıdı :)

Oyunu tekrar farkli varyasyonlar ile oynamak için tutuşuyorum ama bu gerilime gelemiyorum.Korku değilde,gerdi beni,özellikle sevdigim karakterde birsey olacak diye.

Keşke bitmeseydi be

• quote:

Orijinalden alıntı: gigakaan

Ah tanrım... Fucklar eşliginde bitirdim oyunu.

Oyunu tekrar farkli varyasyonlar ile oynamak için tutuşuyorum ama bu gerilime gelemiyorum.Korku değilde,gerdi beni,özellikle sevdigim karakterde birsey olacak diye.

Keşke bitmeseydi be
    Oyunda herkesi kurtarmanın ya da herkesi öldürmenin yolu varmış bazıları 3 kere oynayarak herkesi kurtarmayı başarmış bir de Secret Ending varmış o yüzden 2 den fazla kez oynanabilecek bir yapım. Sadece keşke save slot olsaydı da baştan başlamak zorunda kalmazdık.
  • Oyun bittikten sonra,çeşitli bölümler seçerek bazı akışları degistirme şansin oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gigakaan

Ah tanrım... Fucklar eşliginde bitirdim oyunu.

Keşke bitmeseydi be
    bu oyun beni çok geriyor be dostum biraz oynadıktan sonra ara verme gereksinimi duyuyorum jumpscare çok fazla kalp atışlarım değişiyor resmen ritmi bozulacak onun dışında bitecek diye kıyamıyorum aslında günde 1 bölüm oynarım diye giriyorum geceleri ama nafile biri filan geçiyor daha öncede bahsettiğim gibi fps droplar çok yaşıyorum ben rahatsız ediyor beni umarım düzelir update atarlarsa.tekrar oynayacağım kesin bakalım neler değişicek

• quote:

Orijinalden alıntı: VeciiPanda

bu oyun beni çok geriyor be dostum biraz oynadıktan sonra ara verme gereksinimi duyuyorum jumpscare çok fazla kalp atışlarım değişiyor resmen ritmi bozulacak onun dışında bitecek diye kıyamıyorum aslında günde 1 bölüm oynarım diye giriyorum geceleri ama nafile biri filan geçiyor daha öncede bahsettiğim gibi fps droplar çok yaşıyorum ben rahatsız ediyor beni umarım düzelir update atarlarsa.tekrar oynayacağım kesin bakalım neler değişicek

Alıntıları Göster
    son zamanlarda gördüğüm en iyi giriş ve müziğine sahip oyun O DEATH şarkısı manyak lo

• Merhaba endonezya psn de oyun turkcemi

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.