Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllık izine çıkıyorum bu oyun için. Yani en azından bir miktar etken oldu bu oyun da yıllık izin aralığımı belirlememde.

Öyle de bekliyorum bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Yeni ekranlar,

Hayden Panettiere

• Yaptığımız her seçimin bir sonucu olacağına dair güzel bir video..

• Until Dawn'ın TÜRKÇE ALTYAZILI olarak geleceği kesinleşti arkadaşlar,artık bize de almak düşer oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 8 Ağustos 2015; 18:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Until Dawn'ın TÜRKÇE ALTYAZILI olarak geleceği kesinleşti arkadaşlar,artık bize de almak düşer oyunu

Not ettim bunu bir ara bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Until Dawn çok iyi bir oyun olacak Abi,ilerleyen günlerde daha net karar vereceksin =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 8 Ağustos 2015; 19:30:38 >
  • quote:

Until Dawn çok iyi bir oyun olacak Abi,ilerleyen günlerde daha net karar vereceksin =)

Tam oyunun videolarını izlemedim ama tek bir video aklımda kalmış güzeldi. alırım büyük ihtimal.
  • Haydi hayirli olsun Turkce altyazili yeni oyunumuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye lys bitince oynanacak oyunlar listeme bir oyun daha:) takılmamalıyım artık playstation bölümünde ben :D

• Daha öncede yazmıştım, çok umutluyum bu oyundan. Heleki Türkçe olacak, korku filmi oynuyacaz

• quote:

Until Dawn'ın TÜRKÇE ALTYAZILI olarak geleceği kesinleşti arkadaşlar,artık bize de almak düşer oyunu

Merlininkazani röportajinda mustafa yiğit zaten Türkçe Altyazı ile çıkacağını belirtmişti.Twitterdaki Playstation Turkiye ondan bilgi almadan bu bilgiyi veremezdi ,kesinlesmisti alt yazı ile çıkacağı.

• pek dikkat çekmedi forumda galiba ama bu oyun müthiş olacak ya. sabırsızlıkla bekliyorum. Türkçe altyazı olması bekleniyordu zaten. bu oyunu d&r'dan almak lazım fiyat ne olur acaba.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Patient93 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin dediğin video sanırım E3 2015 videosu orada Türkçe geleceğini belirtiyordu sadece.
    Until Dawn hakkında bilgi toplarken izledim tekrar bahsettiğiniz videoyu@Kazumatr

Aynen hocam Altyazı olacağı belliydi,oyunu Hepsisony ve D&R ön siparişe açacaktır Steelbook versiyonu uygun fiyatla çıkarsa onu alma taraftarıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 8 Ağustos 2015; 21:41:27 >
  • quote:

Hocam senin dediğin video sanırım E3 2015 videosu orada Türkçe geleceğini belirtiyordu sadece.
    Until Dawn hakkında bilgi toplarken izledim tekrar bahsettiğiniz videoyu@Kazumatr

Aynen hocam Altyazı olacağı belliydi,oyunu Hepsisony ve D&R ön siparişe açacaktır Steelbook versiyonu uygun fiyatla çıkarsa onu alma taraftarıyım

dostum senin eksiciler yine peşine takılmış d&r fiyatı ne kadar olur acaba
  • Bende Steelbook takipteyim bakalım gelicektir muhtemelen.
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Keşke dublajli ciksaydi.
    Steelbook uygun olursa bende alabilirim butur oyunlar çok çıkmıyor sonuçta.

• Yalnız oyun çıktıktan 3 gün sonra MGS 5 bitiyor. Hemen Until Dawn'ı alıp 2.gün bitirmem gerekiyor. Bunun için çabalayacağım. Birde Mad Max var onu geç alacağım ama. Altyazı kesinleşmiş ama dublaj yok herhalde. Korku oyununda napacaz dublajı zaten? Adamlar iyi ki dublaj yapmamış. Sony zaten oyunun seslendirmecilerine göre dublaj yapıyor. The Order'ın seslendirmecileri harikaydı o yüzden dublaj yapmadılar. Büyük ihtimal Until Dawn'ın da seslendirmeciler de harika olacak.
  • Olur da Türkiyede bir şekilde alamazsanız alamanya amazon yanınızda

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00YANGNNG/ref=mp_s_a_1_1?qid=1439104859&sr=8-1&pi=AC_SY200_QL40&keywords=until+dawn&dpPl=1&dpID=51UELw5s6KL&ref=plSrch

Sony oyunu diye belki düşük fiyattan satılır.Ama pek öyle gözükmüyor.

D&R raflarında hayal edebiliyorum 220 tl .Türkçe altyazılı etiketiyle

• Tr psn de oyun var mı arkadaşlar. Ben göremedim. Ne kadar dijital fiyatı?

• 189 Tl hocam ön sipariş TR Psn'de@Jigsaw79

Abi İspanya'da oyun 59 Euro ama kargo ücreti pahalı 210 Tl'ye geliyor@:::LOSTPLANET:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 9 Ağustos 2015; 11:08:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.