Bildirim
Safari yavaş kalıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk
İPhone 4 ve nexus sahibi olarak nexustaki internet tarayicisi safariye göre hızlı. Nexus U kardesime verdim İPhone bana kaldi ama safariden memnun değilim yavas geliyor bana .
iOS a hoş geldin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Allah'tan internet kullanımında sarj İPhone nun fazla gidiyor nexus a göre yoksa çekilmez .
Web taramasında Android'in iOS'e göre daha başarılı olduğu bilinen ve herkes tarafından kabul edilmiş birşey zaten.
_____________________________ -
Full internet kullanımında 3g ile kac saat gidiyor sizin telefonun sarji .
quote:
Full internet kullanımında 3g ile kac saat gidiyor sizin telefonun sarji .
4 saat anca gider hep 3G ile İnternet'e girersen
O zman fazla fark etmiyor aradaki mesafe ama Avea hat taktım İPhone 19 dk kullanım suresi var butun bildirim ve internet kapali sarj bu sürede %80 e düşmüş bu kadar düşmesi normal mı Peki
quote:
O zman fazla fark etmiyor aradaki mesafe ama Avea hat taktım İPhone 19 dk kullanım suresi var butun bildirim ve internet kapali sarj bu sürede %80 e düşmüş bu kadar düşmesi normal mı Peki
3G ile kullandıysan normal
bu arada telefon 4s mi 4 mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı