Bildirim
ingilizce bir cümleden acıl yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
beyler lütfen bir el atın. _____________________________ 
-
Hi, i want to you write "car" (not toy) to one of the certificates please.
Hatalı olabilir ama elimden geldiğince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 5 Ağustos 2012; 14:39:05 >_____________________________ "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi." -
one dan önce on olması lazım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Graveth
one dan önce on olması lazım
on değil de to gelecekti bence, ekledim._____________________________ "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi." -
herkese teşekkürler. yazdım ve gönderdim. _____________________________ 
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- her yerden engelleyen kişiye nasıl ulaşılır
- karda donmak üzeresin uyumak tatlı geldi ama öldüğünün farkında değilsin ne demek
- 4 haneli şifreler
- rayban numaralı güneş gözlüğü
- al fakher nargile tütünü
- modern combat 4
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- en iyi deprem uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler