Şimdi Ara

İphone wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim telefonuma heryerde wifi bağlanılıyor bi tek evdeki wifiye bağlandığımda etkin oluyor ama ip adresini 0 diye gösteriyor ve bağlantı başarısız diyor yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

IP yi 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yap
    dnsyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sitemkar -- 4 Ağustos 2012; 1:28:59 >

Orijinalden alıntı: By_Sitemkar

dnsyi mi?

Alıntıları Göster
    olmadı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sitemkar -- 4 Ağustos 2012; 1:32:53 >

olmadı ya

Alıntıları Göster
    arkadaşlar neden olmuyor acaba

arkadaşlar neden olmuyor acaba

Alıntıları Göster
    Sorunu anlamadım telefon heryerde wifi ye bağlanıyor sadece evdekinemi bağlanmıyor ?

Orijinalden alıntı: Yafoo

Sorunu anlamadım telefon heryerde wifi ye bağlanıyor sadece evdekinemi bağlanmıyor ?

Alıntıları Göster
    ewt öyle oluyor wifi durumuna bakınca ip adresin alt ağ geçidi falan hepsini 0 gösteriyor

aslında benim durumum da burda anlatılan gibi ama orda anlatılanları yaptım olmadı

-
    İnternetinizi Paylaşıma Açmak
    Az önce anlattığım işlemlerle ağ bağlantısını sorunsuz olarak paylaşmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuz ile laptoptaki ağa başarıyla bağlandınız fakat o da ne? İnternete giremiyorsunuz telefondan. Bunun nedeni otomatik olarak internetin paylaşılmaması. Ama bunu halletmek de oldukça basit. “Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi” yolunu takip edin. Gelen pencereden sol tarafa bakın orada “Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin” var ona tıklayın. Çıkan pencerede esas internet kaynağı hangi bağdaştırıcıysa (Kablolu ya da Kablosuz) ona sağ tıklayın ve çıkan menüden “Özellikler”e tıklayın. Şimdi de çıkan pencereden “Paylaşım” sekmesine gelin. En üstte yazan “Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın” şıkkını seçin ve altındaki kutuya sanal ağ adaptörünüzün adını girin. Genelde bu isim ” Kablosuz Ağ Bağlantısı 2″ olacaktır. Bunu yaptıktan sonra Tamam’a tıklayarak çıkın. Artık sanal ağınızdan internet yayınını da sorunsuzca yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5S Açılmıyor
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 5G
    12 yıl önce açıldı
    İPHONE 4S İcloud Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ewt öyle oluyor wifi durumuna bakınca ip adresin alt ağ geçidi falan hepsini 0 gösteriyor

aslında benim durumum da burda anlatılan gibi ama orda anlatılanları yaptım olmadı

-
    İnternetinizi Paylaşıma Açmak
    Az önce anlattığım işlemlerle ağ bağlantısını sorunsuz olarak paylaşmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuz ile laptoptaki ağa başarıyla bağlandınız fakat o da ne? İnternete giremiyorsunuz telefondan. Bunun nedeni otomatik olarak internetin paylaşılmaması. Ama bunu halletmek de oldukça basit. “Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi” yolunu takip edin. Gelen pencereden sol tarafa bakın orada “Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin” var ona tıklayın. Çıkan pencerede esas internet kaynağı hangi bağdaştırıcıysa (Kablolu ya da Kablosuz) ona sağ tıklayın ve çıkan menüden “Özellikler”e tıklayın. Şimdi de çıkan pencereden “Paylaşım” sekmesine gelin. En üstte yazan “Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın” şıkkını seçin ve altındaki kutuya sanal ağ adaptörünüzün adını girin. Genelde bu isim ” Kablosuz Ağ Bağlantısı 2″ olacaktır. Bunu yaptıktan sonra Tamam’a tıklayarak çıkın. Artık sanal ağınızdan internet yayınını da sorunsuzca yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Up

• quote:

Up

Alıntıları Göster
    O ağ geçidini falan 0 gösterdiği sayfada bu ağı unut diye bir seçenek vardır,ona bas sonra wifi yi kapatıp aç ve tekrar evdekine bağlan.Sorunun çözülecektir büyük ihtimal.

Orijinalden alıntı: Yafoo

O ağ geçidini falan 0 gösterdiği sayfada bu ağı unut diye bir seçenek vardır,ona bas sonra wifi yi kapatıp aç ve tekrar evdekine bağlan.Sorunun çözülecektir büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    yaptım ama olmadı

yaptım ama olmadı

Alıntıları Göster
    modeme reset attığımdan beri böyle oldu.

modeme reset attığımdan beri böyle oldu.

Alıntıları Göster
    up

up

Alıntıları Göster
    cevap bekliyorum

cevap bekliyorum

Modemi kapat 20 sn bekledikten sonra tekrar ac . Actiktan 1 dk bekledikten sonra telefonundan tekrar baglanmayi dene(telefonundan bu agi unut demeyi unutma :) ). Olmassa tekrar gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: OA

quote:

cevap bekliyorum

Modemi kapat 20 sn bekledikten sonra tekrar ac . Actiktan 1 dk bekledikten sonra telefonundan tekrar baglanmayi dene(telefonundan bu agi unut demeyi unutma :) ). Olmassa tekrar gel

Alıntıları Göster
    ip adresleri ilk başta geldi operayla bağlandım ama yine ipler sıfırlandı yani anlayacağın tam aoldu gene bağlantı gitti

Orijinalden alıntı: Redlife3

quote:

cevap bekliyorum

ikinci defa yaptığımda ipler gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sitemkar -- 5 Ağustos 2012; 15:56:52 >

quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

quote:

cevap bekliyorum

ikinci defa yaptığımda ipler gelmedi

Alıntıları Göster
    çözümü olan var mı?

• quote:

çözümü olan var mı?

Alıntıları Göster
    modemde sorun vardır modemi değiştir

Orijinalden alıntı: Guest-8B97CF78F

modemde sorun vardır modemi değiştir

Alıntıları Göster
    modem sorunsuz daha önce bağlanıyordum.

modem sorunsuz daha önce bağlanıyordum.

Alıntıları Göster
    Up
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.