Bildirim
İphone wifi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
IP yi 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yap _____________________________ Hello, I am Mr. Meeseeks. -
dnsyi mi?quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
IP yi 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sitemkar -- 4 Ağustos 2012; 1:28:59 >_____________________________ -
olmadı yaquote:
Orijinalden alıntı: By_Sitemkar
dnsyi mi?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sitemkar -- 4 Ağustos 2012; 1:32:53 >_____________________________ -
arkadaşlar neden olmuyor acabaquote:
olmadı ya
Alıntıları Göster_____________________________ -
Sorunu anlamadım telefon heryerde wifi ye bağlanıyor sadece evdekinemi bağlanmıyor ?quote:
arkadaşlar neden olmuyor acaba
ewt öyle oluyor wifi durumuna bakınca ip adresin alt ağ geçidi falan hepsini 0 gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
Sorunu anlamadım telefon heryerde wifi ye bağlanıyor sadece evdekinemi bağlanmıyor ?
Alıntıları Göster
aslında benim durumum da burda anlatılan gibi ama orda anlatılanları yaptım olmadı
-
İnternetinizi Paylaşıma Açmak
Az önce anlattığım işlemlerle ağ bağlantısını sorunsuz olarak paylaşmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuz ile laptoptaki ağa başarıyla bağlandınız fakat o da ne? İnternete giremiyorsunuz telefondan. Bunun nedeni otomatik olarak internetin paylaşılmaması. Ama bunu halletmek de oldukça basit. “Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi” yolunu takip edin. Gelen pencereden sol tarafa bakın orada “Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin” var ona tıklayın. Çıkan pencerede esas internet kaynağı hangi bağdaştırıcıysa (Kablolu ya da Kablosuz) ona sağ tıklayın ve çıkan menüden “Özellikler”e tıklayın. Şimdi de çıkan pencereden “Paylaşım” sekmesine gelin. En üstte yazan “Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın” şıkkını seçin ve altındaki kutuya sanal ağ adaptörünüzün adını girin. Genelde bu isim ” Kablosuz Ağ Bağlantısı 2″ olacaktır. Bunu yaptıktan sonra Tamam’a tıklayarak çıkın. Artık sanal ağınızdan internet yayınını da sorunsuzca yapabilirsiniz._____________________________
-
Upquote:
ewt öyle oluyor wifi durumuna bakınca ip adresin alt ağ geçidi falan hepsini 0 gösteriyor
aslında benim durumum da burda anlatılan gibi ama orda anlatılanları yaptım olmadı
-
İnternetinizi Paylaşıma Açmak
Az önce anlattığım işlemlerle ağ bağlantısını sorunsuz olarak paylaşmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuz ile laptoptaki ağa başarıyla bağlandınız fakat o da ne? İnternete giremiyorsunuz telefondan. Bunun nedeni otomatik olarak internetin paylaşılmaması. Ama bunu halletmek de oldukça basit. “Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi” yolunu takip edin. Gelen pencereden sol tarafa bakın orada “Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin” var ona tıklayın. Çıkan pencerede esas internet kaynağı hangi bağdaştırıcıysa (Kablolu ya da Kablosuz) ona sağ tıklayın ve çıkan menüden “Özellikler”e tıklayın. Şimdi de çıkan pencereden “Paylaşım” sekmesine gelin. En üstte yazan “Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın” şıkkını seçin ve altındaki kutuya sanal ağ adaptörünüzün adını girin. Genelde bu isim ” Kablosuz Ağ Bağlantısı 2″ olacaktır. Bunu yaptıktan sonra Tamam’a tıklayarak çıkın. Artık sanal ağınızdan internet yayınını da sorunsuzca yapabilirsiniz.
Alıntıları Göster_____________________________
-
O ağ geçidini falan 0 gösterdiği sayfada bu ağı unut diye bir seçenek vardır,ona bas sonra wifi yi kapatıp aç ve tekrar evdekine bağlan.Sorunun çözülecektir büyük ihtimal.quote:
Up
yaptım ama olmadıquote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
O ağ geçidini falan 0 gösterdiği sayfada bu ağı unut diye bir seçenek vardır,ona bas sonra wifi yi kapatıp aç ve tekrar evdekine bağlan.Sorunun çözülecektir büyük ihtimal.
modeme reset attığımdan beri böyle oldu.quote:
yaptım ama olmadı
upquote:
modeme reset attığımdan beri böyle oldu.
cevap bekliyorumquote:
up
quote:
cevap bekliyorum
Modemi kapat 20 sn bekledikten sonra tekrar ac . Actiktan 1 dk bekledikten sonra telefonundan tekrar baglanmayi dene(telefonundan bu agi unut demeyi unutma :) ). Olmassa tekrar gel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ // Intel® Core™ i7-4700MQ 2,40 / 3,40 Turbo GHz // DTS® Sound™ // Intel® SpeedStep® // DDR3L 1600mhz 8Gb(2x4) ram
DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü -
ip adresleri ilk başta geldi operayla bağlandım ama yine ipler sıfırlandı yani anlayacağın tam aoldu gene bağlantı gittiquote:
Orijinalden alıntı: OAquote:
cevap bekliyorum
Modemi kapat 20 sn bekledikten sonra tekrar ac . Actiktan 1 dk bekledikten sonra telefonundan tekrar baglanmayi dene(telefonundan bu agi unut demeyi unutma :) ). Olmassa tekrar gel
quote:
Orijinalden alıntı: Redlife3
quote:
cevap bekliyorum
ikinci defa yaptığımda ipler gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sitemkar -- 5 Ağustos 2012; 15:56:52 >_____________________________ -
çözümü olan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: By_Sitemkarquote:
Orijinalden alıntı: Redlife3
quote:
cevap bekliyorum
ikinci defa yaptığımda ipler gelmedi
-
modemde sorun vardır modemi değiştirquote:
çözümü olan var mı?
Alıntıları Göster
_____________________________ -
modem sorunsuz daha önce bağlanıyordum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8B97CF78F
modemde sorun vardır modemi değiştir
Upquote:
modem sorunsuz daha önce bağlanıyordum.
Benzer içerikler
- en iyi iphone batarya markası
- iphone güncellenmezse ne olur
- aa/a iphone hangi ülke
- airpods pil değişimi
- turkcell servis yok
- iphone 17 pro max ekran fiyatı
- telefondan ses gelmiyor
- ios 26.5
- iphone 17 ekran koruyucu
- iphone 18 pro max fotoğraf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler