Şimdi Ara

İphone wifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İphone telefonda yaşamadım bu sıkıntıyı ama bir çok telefonda modemin güvenlik protokolünden kaynaklandığını duymuştum. Modeminizin güvenlik ayarlarını WPA2-PSK İse WPA 'ya veya WEP (genelde güvenlik seviyesi yönünden tavsiye etmediğim) e düşürebilir ve sonrasında deneyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

İphone telefonda yaşamadım bu sıkıntıyı ama bir çok telefonda modemin güvenlik protokolünden kaynaklandığını duymuştum. Modeminizin güvenlik ayarlarını WPA2-PSK İse WPA 'ya veya WEP (genelde güvenlik seviyesi yönünden tavsiye etmediğim) e düşürebilir ve sonrasında deneyebilirsiniz.

güvenlik ayarım wpa -psk değiştireyim mi?
  • Değiştirip deneyin. En azından sorunun nereden kaynaklandığını anlamış oluruz.WEP e çekip Telefonunuzdan Ayarlar -> Genel -> Sıfırla menüsünündeki “Ağ Ayarlarını Sıfırla” diyip tekrar bir deneyin. Sonucu paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Ama WEP şifrelemeye geçtiğinizde bilgisayarınızda interneti test ederek erişimin olduğundan emin olduktan sonra bu işlemleri gerçekleştirin.

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

Değiştirip deneyin. En azından sorunun nereden kaynaklandığını anlamış oluruz.WEP e çekip Telefonunuzdan Ayarlar -> Genel -> Sıfırla menüsünündeki “Ağ Ayarlarını Sıfırla” diyip tekrar bir deneyin. Sonucu paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız. Ama WEP şifrelemeye geçtiğinizde bilgisayarınızda interneti test ederek erişimin olduğundan emin olduktan sonra bu işlemleri gerçekleştirin.

olmadı ya beni tam sinir etti ya bu her yerde bağlanıyor reset attım atmadım gitti internet :S

Orijinalden alıntı: By_Sitemkar

Up

Elle reste denesene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kozmo07

quote:

Orijinalden alıntı: By_Sitemkar

Up

Elle reste denesene

derken?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.