Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alidelen

quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

bir yerde bu beta 2 sürecek diye duymuştum doğru mudur? hafta sonu için mi sadece? sonraki betalarda yine davetiye mi bekleyeceğiz?

yok cuma cumartesi tüm gün pazar 9 a kadar sonra yeni haftaya aynen bir daha ihtiyacın yok keye su ana cıldı hemen bakıma girdi yoğunluktan sanırım

Alıntıları Göster
    Serverler açıldı şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkcs

Serverler açıldı şu an

Alıntıları Göster
    eu server yok su anda jp olarak tiamata girdim
  • quote:

eu server yok su anda jp olarak tiamata girdim

Alıntıları Göster
    EU Shiva serverini seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Oyunun Japonya, Avrupa ve Kuzey Amerika kapak görselleri

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC )

Alıntıları Göster
    Bana da gelmiş beta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-CK

eu odin sececekler tüm arkadaşlar ama sanırım beta fail oldu kimse eski charlarını acamıyor aksama biz gireceğiz eu odine
  • quote:

quote:

eu odin sececekler tüm arkadaşlar ama sanırım beta fail oldu kimse eski charlarını acamıyor aksama biz gireceğiz eu odine

Alıntıları Göster
    Bana nedense birşey gelmedi henüz umarım yakın zamanda gönderirler sabırsızlanıyorum :)

Açıksı Ağustos ayında bu oyun çıkacağından ötürü yeni nesil konsol bile düşünmüyorum hatta xbox one ve ps 4 için para ayırmıştım tv aldım direk Final Fantasy Forever :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Bana nedense birşey gelmedi henüz umarım yakın zamanda gönderirler sabırsızlanıyorum :)

Açıksı Ağustos ayında bu oyun çıkacağından ötürü yeni nesil konsol bile düşünmüyorum hatta xbox one ve ps 4 için para ayırmıştım tv aldım direk Final Fantasy Forever :)

Alıntıları Göster
    evet gurup olarak odin eu sectik arkadaşlar katılmak isteyenler odini secebilirler
  • quote:

evet gurup olarak odin eu sectik arkadaşlar katılmak isteyenler odini secebilirler

Alıntıları Göster
    Benim Beta key de demin geldi arkadaşlar. Haftasonu gireceğim
  • quote:

Benim Beta key de demin geldi arkadaşlar. Haftasonu gireceğim

Alıntıları Göster
    ps3 ve pc için banada geldi ama bakım var giremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

ps3 ve pc için banada geldi ama bakım var giremedim..

Alıntıları Göster
    ps3 beta ertelendimi? ps3 den giren kimseyi göremedimde
  • quote:

ps3 beta ertelendimi? ps3 den giren kimseyi göremedimde

Alıntıları Göster
    yok girilir ya bende key var ben ikisindende denicem. ama ps3 için nerden indircez ? psn denmi beta forumdanmı indirip usb den ps3emi atıcaz. bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

yok girilir ya bende key var ben ikisindende denicem. ama ps3 için nerden indircez ? psn denmi beta forumdanmı indirip usb den ps3emi atıcaz. bilen varmı ?

Alıntıları Göster
    tamam buldum psn den indircez.

FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn (Beta Version)

For those who have been asked to participate in the Beta test by using PlayStation 3, please follow the instruction to enter the promotion code that has been sent via email and download the test client (PlayStation 3 version).

•How to download from PlayStation®Store
    1.Select "PlayStation®Store" icon located under "PlayStation®Network" category on XMB™ (XrossMediaBar).
    2.Select "Redeem Codes" on the PlayStation Store menu and enter the promotion code you received in email. Once the promotion code has been entered, move on with the test client download process.
    •How to download from Account Management
    1.Log in to PlayStation Network.
    2.Select "Account Management" icon located under "PlayStation®Network" category on XMB™ (XrossMediaBar).
    3.Select "Redeem Codes.
    4.Enter the promotion code and move on with the test client download process.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

aylık ücreti yoksa bende oynayabilirim

Alıntıları Göster
    Pc me indirmeye çalışıyorum kayıt tam bir işkence :S uzun zaman önce Fİnal Fantasy XI içinde aynı şeyleri çekmiştim hala bir değişiklik yok
  • quote:

Kanka bu gece gireceğim bende oyuna level 10 falan yapar sana yetişirim yarın kasarız beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Kanka bu gece gireceğim bende oyuna level 10 falan yapar sana yetişirim yarın kasarız beraber.

Alıntıları Göster
    Ula bi bize gelmez zaten key , şansa bak oynayamıyoruz

• quote:

quote:

Şansal nasıl olmuş biraz bahset oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

quote:

quote:

Kanka daha bugün başladım hatta 1 saat oldu ,yarın akşama yazarım bir şeyler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

quote:

quote:

Kanka daha bugün başladım hatta 1 saat oldu ,yarın akşama yazarım bir şeyler..

Alıntıları Göster
    Ps 3 ü izni nedeniyle abime verecek olduğumdan pc ye indiriyorum fakat 0, 20 mb hızla iniyor :( 2 güne anca iner böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hocam ben sana attım özelden key :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hocam ben sana attım özelden key :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dün skype baya bi yoğundu kimseyle ilgilenemedim eu odin sectik burada olmassam aksam 8 den sonra oyun ismim elif delen oradan tell atabilirsiniz. 10 kişi civarı oynadık akşam, eski charlarımız bir dahaki kısıma gelecekmiş beta phase 3 de yapılanlar silinecek ama open betada yapılanlar kalacak . yani eger beraber oynayacak isek beta 4 de herkezin aynı serverda olması sart su anda zaten partiyle kasmak sorun oluyor 2 kisi rahat 4 kiside 3 link geliyor ve zorlanıyorsunuz aksam 8 den sonra 15 olabilirsek dungeonları test edeceğiz beta phase 2 den iyi duruyor su haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidelen -- 15 Haziran 2013; 9:30:42 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.