Şimdi Ara

Geleceğin meslekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizce geleceğin meslekleri hangisi? bu sene ygs-lys giricem düşüncelerim pc-endüstri veya mucize olursa uzay mühendisliği. bunlara alternatif ve geleceğe yönelik hangi meslekler iyi olabilir?(sayısal bölümden girilen meslekler içinde)

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW
    beyler sizce geleceğin meslekleri hangisi?

yok öyle bişi genç, kandırmışlar seni
  • Yapmaktan zevk aldığın bir mesleği seç derim, sevmediğin bir şeyle uğraşmak eziyet gibidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmaktan hoşlanacağım meslek sanırım şu 10 yıl için bilgisayar mühendisliği olur ama ileriyi düşününcede hayatımın sonuna kadar bilgisayarla mı uğraşıcam diye kendime soruncada bi garip oluyorum, uzay müh.ndede hayatımın sonuna kadar sıkılmadan yapabileceğimi düşünyorum oda bu şartlarda zor baya itü en son 480küsürle almış neyse hakkımızda hayırlısı
  • işletme. kafası ıyı calısan, bıraz sermayesı olan ve orjınal fıkırlerı olan bırısıne bu bolum her zaman yetecektır.
  • dediğim gibi sayısal mesleklere ilgim var kuaförlük hiç benlik değil
  • Tıp, hukuk , diş hekimliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımın ablası uzay mühendisliği okudu sekreterlik yapıyor. Türkiyede uzay mühendisliğini filan kalkışmayın. Bilişim mühendisliği filan belki. Bilgisayarla ilgili şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

dediğim gibi sayısal mesleklere ilgim var kuaförlük hiç benlik değil

Uçak mühendisliğini düşün bence hertürlü iş bulur deli gibi maaş alırsın.

• Enerji Mühendisliği

• @detaxs
    bilgi için teşekkürler
    @xcat
    benimde aklımdada biraz uçuk gibi puanları
    @cihandar
    ilk defa duydum araştıracağım teşekkürler
  • Kesinlikle uçak muhendisligi.
    Ve mekatronik muhendisligi gibi bisey vardi..

• yazılım da olur
  • Uçak bakım ve raylı sistemlerde iyi var tabiki puanın iyiyse en iyisi doktorluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorch

Yapmaktan zevk aldığın bir mesleği seç derim, sevmediğin bir şeyle uğraşmak eziyet gibidir.

Katılmıyorum.
    Çocukluğumdan beri merakım var diye biyoloji okuduk üstüne master yaptık. Lanet ediyorum okuduğuma da okuyacağıma da...
    Bu ülkede Fen Bilimlerinin değerinin olmadığını malasef çok sonraları anladık.
  • mekatronik mühendisliği.ülkemizde yeni yeni gelişen bir mühendislik dalı.çok fazla üniversitede yok bilgisayar,elektrik,makina gibi mühendislik mezunları fazla ve bu dallarda yavaş yavaş doyum noktasına ulaşıyoruz.

• Dostum kesinlikle mekatronik muhendisligi ve makine muhendisligi bende bu ikisi arasinda secim ypicam İNŞALLAH :)

• mekatronik tam olarak ne yapıyor? bir yerde elektrik-pc-makine vs. müh.lerinin karışımı gibi birşey okumuştum doğrumu ?
  • Türkiye için konuşuyorum.Otomotiv Mühendisliğini geleceğin mesleği olarak görüyorum.Benimde istediğim meslek inş. kazanırım
  • gemi mak. müh. oku, okul biter bitmez 3500 $ dan başlamıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.