Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.376
Cevap
184
Favori
1.756.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17651766176717681769
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AÖF'nin puanları çok düşük değil. Bir kaç yıl önce bir arkadaşım da hep AÖF yazdım hiçbiri gelmedi demişti. O zaman puanlarına bakmıştım. Bir tek AÖF ilahiyata puanı yetiyordu. O arkadaşımın da puanı 200 gibi bir şeydi. Böyle bir durumda ilaaki okuyacağım diyorsanız yapılacak tek seçenek var: Ek yerleştirmede çok düşük puanlı yerleri yazıp, kayıt yaptırırıp, ikinci üniversite kayıtları bitmeden ikinci üniversite olarak AÖF'ye kayıt yaptırmak. Kazandığınız bölüme de devam etmezseniz de sorun yok. Eğer harç ücreti varsa yoktan yere harç ücreti yatırmış olursunuz. Ona da katlanın bence. Çünkü normal yoldan kazanamamışsınız. YKS ile kazananla aranızda bir fark olsun yani

Ders alma sayfasinda: FF ama mavi renkte (danışmanınızca onaylanan dersler) ne oluyor? Kaldık mı geçtik mi oluyor? Kırmızı FF olanlar kaldık direkt onu anladım ama diğeri neden farklı gösteriliyor?

• Herkese iyi forumlar, Acil Durum ve Afet Yönetimi bolumunu secmeyi dusunuyorum. Gozume 2 tane universite kestirdim. Ilki istanbul uni. digeride eskisehir. Istanbuldaki uzaktan egitim, Eskisehirdeki acik ogretim.

Ilk tercihim istanbul cunku daha yakin bana ama uzaktan egitim oldugu icin derslere katilmam zorunlu anladigim kadariyla. Merak ettigim su, derslere gercekten katilma zorunlumu, zorunluysa haftada kac gun kac saat ve hangi saatlerde egitim veriyorlar. Eger is calisma saatlerimle cakisirsa Eskisehiri secmek zorunda kalacagim. Fakat sinav zamani gitmek zorunda olacagim icin biraz ugrastiracak beni. Bilgisi olan varsa cok iyi olur. Iyi forumlar.

çok reziller sınav yeri konusunda hocam ben de cimerden yazdım kaç defa hep standart cevaplar geliyor. beylikdüzünde yaşıyorum gidiyor esenyurtun en ücra köşesine atıyor arabayla 8 dk toplu ulaşımla 1 saat o da yakalayabilirsen. böyle saçma bi planlama olmaz beylikdüzünde okul mu bitti? esenyurttaki adamı da beylikdüzüne gönderiyor küçükçekmecenin ücra yerlerine gönderiyor şaka gibiler

CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • Sevgi Erolyoutube
    🔊ÜCRETLİ TERCİH DANIŞMANLIĞI ALMAK İÇİN MAİL ATABİLİRSİNİZ. MAİL ADRESİM sevgierol1984@hotmail.com #ykstercih #tercihkoçu #yataygeçiş2025 #eğitim #öğrencidanışmanlığı #ykstavsiye #yks2025 #tyt #ayt #agno #üniversite #ösym #tercihkoçu
    https://www.youtube.com/watch?si=mPsmFOIAw4Rlg8qj&v=IqZRlGkLOH4&feature=youtu.be
  • Yaz okulu sınavına giren herkesin umarım sınavı güzel geçmiştir ve güzel notlar alarak derslerini geçerler. Sınav sonuçları ortalama kaç gün sonra açıklanıyordu? Benim aklımda genellikle perşembe günü açıklanıyor şeklinde kalmış da bu perşembe sınavdan sonraki hafta mıydı yoksa hemen hemen iki hafta sonrasıydı mı anımsayamadım.

Edit: Sınav sonuçları açıklanmış arkadaşlar. Kalan 3 dersimi de geçerek mezun oldum. Umarım herkesin sınav sonuçları iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taiga19 -- 22 Ağustos 2025; 14:49:25 >

sadece yök derslerinden muaf olabilrisin. türk dili, ingilizce vs.

hocam kayıt donemı acıldıgında ders ekleyerek durumunu aktıf yapabılırsın benımde pasıf gozukuyor ders ekleme donemını beklıyorum . yanlısım olan var ise düzeltebilir mi .

AYIT YENİLEME/EKLE-SİL GÜZ DÖNEMİAçıköğretim13 Ekim 2025 Pazartesi 03 Kasım 2025 Pazartesi

Teşekkürler hocam

Ben bahar dönemi dersim olmadığı için kayıt olmamıştım.Pasiftim. Şimdi pazartesi günü saat 10’da tek kalan dersim için kayıt olup parayı yatırdım. Öğrencilik aktif oldu. Öğrenci İstanbulkartı da aynı gün 3 4 gibi biletmatiklere okuttum fakat herhangi bir vizeleme bildirgesi çıkmadı. Ertesi salı günü toplu taşımada basışları mı tam tarifeden bastı. Daha ne yapmak lazım ki acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İstanbulkart kullanmadığım için bilmiyorum hocam

• Arkadaşlar merhaba. İkinci Üniversite başlığı altından İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı önlisans programına başvuru yaptım. Merak ettiğim, bu bölüm için hazırlanacağım ders için gerekli olan yardımcı kitap, soru bankaları vs nereden ulaşabilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.