Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charsiyakali

quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

seste cızırtı var.. giden seste bi problem yok ama gelen ses problemli telefonla konuşurken

onun haricinde süper olmuş evet

Telefondan yada arayan kisiden kaynaklaniyor olabilir bende hic bi sorun yok farki farki birden cok kisiyle konustum gayet guzel geldi bana

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben ics için partition yapmıştım. Bunu yüklemek için orjinal partition a geçmeme gerek var mı?

• Gps ayarlarini nasil yapacagiz haritada konumu bul diyorum konus bekleniyor diyor birsey bulamiyor.Gps ayarlarini en iyi sekilde nasil yaparim bi yardim edin brolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Arkadaşlar ben ics için partition yapmıştım. Bunu yüklemek için orjinal partition a geçmeme gerek var mı?

Valla ben orjinal partition kurdum oyle gectim jb vardi bendede orjinale donmeden olurmu bilmiyom

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Valla ben orjinal partition kurdum oyle gectim jb vardi bendede orjinale donmeden olurmu bilmiyom

Alıntıları Göster
    bu sabah yükledim bende gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık forumber. kurcaladığım için galiba batarya çabuk bitti. search tuşu ile ekranı kapatmayı yapamadım bilen var mı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: samet205

bu sabah yükledim bende gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık forumber. kurcaladığım için galiba batarya çabuk bitti. search tuşu ile ekranı kapatmayı yapamadım bilen var mı acaba.

Alıntıları Göster
    Whatsapp kullanırken karşı tarafın gönderdiği resimleri yüklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Whatsapp kullanırken karşı tarafın gönderdiği resimleri yüklemiyor

Alıntıları Göster
    Her şey çok güzel. Kamera hariç. Kamera performansı en kötü romlardan biri. Ama diğer şeyler güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeff Hanneman

Her şey çok güzel. Kamera hariç. Kamera performansı en kötü romlardan biri. Ama diğer şeyler güzel.

Alıntıları Göster
    evet sana katılıyorum kamera gerçekten çok kötü özellikle zom yaparken renkler bozuluyor forumber hocanın buna el atması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

evet sana katılıyorum kamera gerçekten çok kötü özellikle zom yaparken renkler bozuluyor forumber hocanın buna el atması gerek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir yıldır falan 9.7 galnet kullanıyorum, memnunum ama değiştirmek istiyorum. Bunu direk onun üstüne kurabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Arkadaşlar bir yıldır falan 9.7 galnet kullanıyorum, memnunum ama değiştirmek istiyorum. Bunu direk onun üstüne kurabiliyor muyuz?

2.2 üzerine kurduysanız olmaz 2.3.5e geçip öyle yükleme yapmanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

quote:

Tamam arkadaşım, teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

Bir şey değil ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir şey değil ;)

Alıntıları Göster
    Telefonun içinde gelen tema seçiçiye başka temalar yükleyebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Evet. sanırım nemus launcher yüklü olarak geliyor ve google playde birçok tema mevcut.

• Hocam 35. karnelde son çare bu romu yükledim. Gördüğüm şeyleri yazayım
    İlk olarak wireles hızı yavaş.arada sırada artsada internet hızını tam kapasiteyle kullanamıyor.Wifi sürücüleriyle alakalı bir durum sanırım.
    İkinci olarak hd video oynatması sorunlu.Yani takılarak oynatıyor.Çok takılma olmasada gözle rahtlıkla görülüyor.Bu da rahatsız ediyo.(bu romdan vazgeçmemin sebebi)
    Ram kullanımı ve boş ram çok iyi
    Batarya çok çabuk düşüyo.Gece wireles i açık unutmuşum %50 idi şarjı.Sabah kalktım bitmiş bile .

Rom ile görüşlerim bu kadar. Wajku romunu yükleyeceğim.Onda da herşey iyiydi ama reset sorunu oluyodu daha sonra anladım reset sorunu kullandığım partition yüzündenmiş.Artık hafızayı arttırmaya çalışmıycam.Orjinal haliyle bırakcam.Reset sorununun sebebini öğrendkten sonra wajku romu benim için dönüm noktası olacak ve rom işine son noktayı koyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Evet. sanırım nemus launcher yüklü olarak geliyor ve google playde birçok tema mevcut.

Ben ondan bahsetmiyorum telefonun içinde bulunan tema seçiciden bahsediyorum. Hani bildirim çubuğunun görüntüsünü felan değiştirenden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

Lewa os daki init.d sprictleri kullanmışın. sd-ext ve diğer sprictlerin tam çalışması için buna ihtiyacın var. Cwm ile yükleyin. http://www.mediafire.com/?8jbmpvt2u0xgkl5

Hocam bu paket telin altinin ısınmasini mi engelliyor atmel fix olan roma mi kurmamiz gerekiyor ne gibi + lari vardır

teşekkürler

aslında yazmıştım. sd-ext data 2sd gibi özelliklerin çalışmasını sağlıyor.

Alıntıları Göster
    Bende LewaOS var ama siz ilk mesajda orjinal 2.3'lerden birinin üzerine kurun demişsiniz. Ben direk cwm'den wipe işlemlerini yapıp yüklesem olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Gps ayarlarini nasil yapacagiz haritada konumu bul diyorum konus bekleniyor diyor birsey bulamiyor.Gps ayarlarini en iyi sekilde nasil yaparim bi yardim edin brolar

GPS için herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.

quote:

Bildirim penceresine nasil kisa yol eklerim bulamadim ??

Ayarlar > CyanogenMod Ayarları menüsünden ayarlayabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

1,7x ten sonra zoom yapınca renkler bozuluyor haklısınız,fakat bulabildiğim en iyi kamera sürücüleri bunlar. Video ve Fotoğraf performansı bana göre tatmin edici. İsterseniz örnek video/fotoğraf ları koyarım.

quote:

Tabiki,

Şuradaki temalara göz atabilirsiniz;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevin2516.theme.TouchWizzed&feature=search_result
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevin2516.theme.GingerBlurB
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevin2516.theme.XperiaArc
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stetsonaw.theme.EpicBlueNBold&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdGV0c29uYXcudGhlbWUuRXBpY0JsdWVOQm9sZCJd

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Hocam 35. karnelde son çare bu romu yükledim. Gördüğüm şeyleri yazayım
    İlk olarak wireles hızı yavaş.arada sırada artsada internet hızını tam kapasiteyle kullanamıyor.Wifi sürücüleriyle alakalı bir durum sanırım.
    İkinci olarak hd video oynatması sorunlu.Yani takılarak oynatıyor.Çok takılma olmasada gözle rahtlıkla görülüyor.Bu da rahatsız ediyo.(bu romdan vazgeçmemin sebebi)
    Ram kullanımı ve boş ram çok iyi
    Batarya çok çabuk düşüyo.Gece wireles i açık unutmuşum %50 idi şarjı.Sabah kalktım bitmiş bile .

Rom ile görüşlerim bu kadar. Wajku romunu yükleyeceğim.Onda da herşey iyiydi ama reset sorunu oluyodu daha sonra anladım reset sorunu kullandığım partition yüzündenmiş.Artık hafızayı arttırmaya çalışmıycam.Orjinal haliyle bırakcam.Reset sorununun sebebini öğrendkten sonra wajku romu benim için dönüm noktası olacak ve rom işine son noktayı koyacağım.

Wireless in yavaş olması güç koruması yaptığı için,yani pilden tasarruf etmeye çalıştığı için cihaz WiFi ın tam potansiyelini kullanmıyor. Eğer bu korumayı kaldırırsam,wifi cidden hızlı oluyor fakat pil eskisine göre daha hızlı azalıyor

Gingerbread ROM larda ne yazıkki video oynatma sorunlu. Huawei nin işleri işte Üzerinde çalışıyorum

Batarya için 3-4 gün kullandıktan sonra kendine gelecektir zaten.

Yorumlarınız için teşekkürşer

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Bende LewaOS var ama siz ilk mesajda orjinal 2.3'lerden birinin üzerine kurun demişsiniz. Ben direk cwm'den wipe işlemlerini yapıp yüklesem olmaz mı?

Wipe ları yaparak kurabilirsiniz. Tekrardan orjinal ROM kurmanıza gerek yok. Ben o yazıyı froyo sürümünde olanlar için yazdım.

• Hocam sizi niye cizmislerdi ?

• quote:

Hocam sizi niye cizmislerdi ?
    telefon ilk açıldığı anda sd kartı tanımıyor yeniden başlattıktan sonra görüyor bunu nasıl halledebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

telefon ilk açıldığı anda sd kartı tanımıyor yeniden başlattıktan sonra görüyor bunu nasıl halledebilirim

Peki diğer gingerbread tabanlı 2.6.25.7 kernelii ROM larda varmı?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.