Bildirim
[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (31. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu rom olmuş gerçekten tebrik ederimquote:
Orijinalden alıntı: erkaraman
Valla duvar kağıdı zedgeden 3d awesome havadurumu fancy widget pro
Alıntıları Göster. Umarım bir zaman sonra şişmeye başlamaz.
-
Arkadaşlar,WiFi açıkken telefon yeniden başlıyorsa aşağıdaki zip paketini CWM den hiçbir wipe işlemi yapmadan yükleyin;quote:
Orijinalden alıntı: mmengi
Bu rom olmuş gerçekten tebrik ederim. Umarım bir zaman sonra şişmeye başlamaz.
Alıntıları Göster
http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=CWM_Fix_WiFi_Reboot_For_Gingerbread_ROMs_U8800.zip&can=2&q=
-
Rom için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Arkadaşlar,WiFi açıkken telefon yeniden başlıyorsa aşağıdaki zip paketini CWM den hiçbir wipe işlemi yapmadan yükleyin;
http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=CWM_Fix_WiFi_Reboot_For_Gingerbread_ROMs_U8800.zip&can=2&q=
Alıntıları Göster
çok iyi olmuş
pili yüzdeli gösterme seçeneğini bulamadım (sadece kilit ekranında iken yüzdeli gösteriyor)
wifi açıkken bende reset olayı olmadı
-
elinize sağlık çok güzel rom olmuş , iki günden beri kullanıyorum hiç problem yaşamadım. gelen giden ses güzel , batarya durumu iyi ,yanlız wifi de dosya indirirken indirmede hata veriyor yani bağlantı kopuyor .bu da büyük zip dosyalarda oluyor.belkide benim internetimden kaynaklanıyor olabilir.bunun dışında benim için gayat güzelquote:
Orijinalden alıntı: questosera
Rom için teşekkürler
çok iyi olmuş
pili yüzdeli gösterme seçeneğini bulamadım (sadece kilit ekranında iken yüzdeli gösteriyor)
Alıntıları Göster
-
ya arkadaslar bu romu nasi kuruyonuz hangi romdan geciyonuz Ben bi kuramadim ya kuruyom acilmiyo anlamis degilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Rom için teşekkürler
çok iyi olmuş
Ayarlar > CyanogenMod Ayarları > Arayüz > Durum çubuğu seçenekleri
@iki-be
WiFi sürücüleri son sürümde sıkıntı çıkarabilir. Gelecek sürümde halletmeye çalışacağım.
Acaba muiu v4 te verdiginiz arama tusunu power yapma zipini bu romdada kullanabilirmiyiz
Telefonda konuşurken gelen seste hafif cızırtı varquote:
Orijinalden alıntı: değnekliçeto
Acaba muiu v4 te verdiginiz arama tusunu power yapma zipini bu romdada kullanabilirmiyiz
daha berrak yapabilmenin bir yolu var mı? -
quote:
Telefonda konuşurken gelen seste hafif cızırtı var
daha berrak yapabilmenin bir yolu var mı?
Özellikle 2g deyken bariz hissediliyor ama genelde diğer romlardada benzeri oluyor -
Rom güzel yalnız sd kart sürekli çıkıyor kendiliğinden. 3 5 güne bi Aurora da da yapıyordu da onda kartı çıkartıp geri takınca sorun geçiyordu
bunda restart atıp öyle denemek gerekiyor, ayrıca sorun günde 2 3 kereye kadar sıklaştı. SD kart için herhangi kendine has ayarın falan var mı romda? Belki onlar problem yaratıyor olabilir. Bu sorun harici görebildiğim bir sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: JaymzBond
Rom güzel yalnız sd kart sürekli çıkıyor kendiliğinden. 3 5 güne bi Aurora da da yapıyordu da onda kartı çıkartıp geri takınca sorun geçiyordu
bunda restart atıp öyle denemek gerekiyor, ayrıca sorun günde 2 3 kereye kadar sıklaştı. SD kart için herhangi kendine has ayarın falan var mı romda? Belki onlar problem yaratıyor olabilir. Bu sorun harici görebildiğim bir sorun yok
Aynı olay benim romdada var gerçi benimki Miui ama belli bir süreden sonra sürekli SD kart çıkarıldı hatası veriyor kartı çıkarıp takmak gerekiyor.
Bu romu bende merak ettim fakat Miui'deki kadar görselliği falan iyimi performans olarak nedir ne değildir hiç bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: WrathChild
quote:
Aynı olay benim romdada var gerçi benimki Miui ama belli bir süreden sonra sürekli SD kart çıkarıldı hatası veriyor kartı çıkarıp takmak gerekiyor.
Bu romu bende merak ettim fakat Miui'deki kadar görselliği falan iyimi performans olarak nedir ne değildir hiç bilmiyorum.
Görsellik mevzu kişisel olduğu için yorum yapmak gereksiz bence. Ben lunarui temasını indirdim fontları biraz küçülttüm adama döndü telefon. Performans için pek diyebilecek birşeyim yok. Çünkü ne benchmark denedim ne oyun oynadım. Ama ram konusunda Aurora ve miui lardan daha iyi gibi geldi. Hiç değilse browser açıp isim bitince ev tuşuna basıp 2 saat sonra tekrar baktığımda aynı sayfa şak diye karşıma gelebiliyor, ya mesaj arama launcher gibi temel programlar zırt bırt kapanmıyor. Benim eyyorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: değnekliçeto
Evet
quote:
SD Kart sorunu kernelden kaynaklanıyor. Kernelle uğraştığım zaman bu telefon için (yanlış hatırlamıyorsam) 3 farklı model sd kart slotu kullanıldığını gördüm (Huawei nin neden böyle yaptığını bilmiyorum,sanki telefonu deneme tahtası olarak kullanmışlar).
SD Kart hızı için bir ayar var,fakat bunun "SD Kart çıkarıldı" hatasını vermesine pek olanak yok. Emin olmak istiyorsanız,herhangi bir root explorer programı ile /system/etc/init.d dizininde bulunan "05mountsd" ve "17speedy_modified" dosyalarını silip,cihazı yeniden başlatın
-
rom gayet stabil akicilikda iyi yanliz wifi den yuksek boyutlu dosya indirirken hat kopuyo yekrar geliyo. ekran kapandiginda wifi kapat olayi kapali yani wifi kapanmiyo ama bir sure kopup bastan geliyo gibi sayfalari gezerken boyle bir proplem yok
yeni sürümü çıktı deneyelimquote:
Orijinalden alıntı: Deyneksiz
rom gayet stabil akicilikda iyi yanliz wifi den yuksek boyutlu dosya indirirken hat kopuyo yekrar geliyo. ekran kapandiginda wifi kapat olayi kapali yani wifi kapanmiyo ama bir sure kopup bastan geliyo gibi sayfalari gezerken boyle bir proplem yok -
Merhaba son zamanlarda telefonda şebeke görmeme problemi yaşıyorum. Aynı problemi miui de de yaşadım. Sıkça şebeke sinyali kesiliyor ve düzelmesi için yeniden başlatmam gerekiyor telefonu. Bir öneriniz var mıdır?quote:
Orijinalden alıntı: iki-be
yeni sürümü çıktı deneyelim
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar romu daha dün yükledim aslında bakarsanız vazgecemedigim galnet 9.7 den daha güzel performanslı.quote:
Orijinalden alıntı: barleycorn
Merhaba son zamanlarda telefonda şebeke görmeme problemi yaşıyorum. Aynı problemi miui de de yaşadım. Sıkça şebeke sinyali kesiliyor ve düzelmesi için yeniden başlatmam gerekiyor telefonu. Bir öneriniz var mıdır?
Alıntıları Göster
iki sorum var bana yardımcı olabilecek varmı ?
Batarya kalibrasyonu için %100 acıkken sarj ediyorum sonra telefonu kapatıyorum ve sarja takınca direk telefonu açıyor bunu nasıl halledebilirim kalibre edemiyorum ..
ikinci sorum
Telefona dikkat ettimde günlük elimde kullanırken dgeilde gece filan kendini resetledi arada çözümü nedir ?
-
ben cyanogen mod yukledim herseyi super fakat kilit ekrani calismiyor. telefonu kilitliyorum sonra tekrar bastigimda lilit halkasi gelmiyor lutfen en kisa surede yardim edin
Hocam sanırım bu romun yeni versiyonunu burda yayınlamamışsınız XDA da olan konuda güncellemeyi yayınlamışsınız belki unutmuşsunuzdur bi söyliyim dedim burdan kullanan arkadaşlar için. Birde bu romu geliştirmeye devam ediyor musunuz acaba?quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X