Şimdi Ara

Taahutsuz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun bir ttnet bayisine 3 ay sureli internet almak icin gittim ve bana onun yerine sana taahhutsuz yapalim 3 ay sonra istersen gelir kapatirsin dediler. Sitede taahutsuz internet goremedim ben ama acaba bi yanlislik yapmis olabilirler mi. Ayda 59 lira 8mbit kotasiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kaelone

Dun bir ttnet bayisine 3 ay sureli internet almak icin gittim ve bana onun yerine sana taahhutsuz yapalim 3 ay sonra istersen gelir kapatirsin dediler. Sitede taahutsuz internet goremedim ben ama acaba bi yanlislik yapmis olabilirler mi. Ayda 59 lira 8mbit kotasiz.

bayiye gitmeyin bağlantı ve sözleşme sorunu yaşamak istemiyosanız tt ofislrine yada müdürlüklerine gidin

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Dun bir ttnet bayisine 3 ay sureli internet almak icin gittim ve bana onun yerine sana taahhutsuz yapalim 3 ay sonra istersen gelir kapatirsin dediler. Sitede taahutsuz internet goremedim ben ama acaba bi yanlislik yapmis olabilirler mi. Ayda 59 lira 8mbit kotasiz.

bayiye gitmeyin bağlantı ve sözleşme sorunu yaşamak istemiyosanız tt ofislrine yada müdürlüklerine gidin

Sanirim bayi degildi ya tt ofisiydi tam bilmiyorum farkini ama ttnetten baska bise yapmiyorlardi . Dukkanin her tarafi ttnet tabelalariyla doluydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Sanirim bayi degildi ya tt ofisiydi tam bilmiyorum farkini ama ttnetten baska bise yapmiyorlardi . Dukkanin her tarafi ttnet tabelalariyla doluydu.

ben işini iyi yapan bayilere bişey demiyorum zaten ama işlerini aksatan yarım yamalak veya sadece müşteri başı yapan yerler var ve insanları zor durumda bırakan yerler var oralara gidipte başınız ağrımasın demek istedim

ve içinde bi çok türk telekom tabelası olması bişeyi değiştirmez ayrıca yinede aklınızda olsun mutlaka kontrol edin gittiğinizde

• süreli internet yazlık pakete üte olmuşsun 3 aylık ücreti birden alacaklar 90 gün sonra paket iptal olur kapattırırsın
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.