Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
144.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merlin's Pants

hocam indirme iyide siteler açılmıyo gezilme 0

indirme modundaki internet hızınız son hızdaysa, doğal olarak gezinme hızı da yavaşlar.. indirme son hızda olmasa bile gezinti hızı 1mbit ile limitli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

Kusura bakmayın ama kurmaz olaydım , youtubedaki 1 gblik uploadım %60dayken iptal oldu sayenizde neyse hocam , kimilerinin işine yaradıysa ne güzel

MTU değerini değiştirdiğini bildiğin bir programı, video upload ederken çalıştırmış isen burada suçu başkasına atmamak lazım.

MTU ile pek uğraşmadım ondan , Youtube sağolsun ki kaldığı yerden devam ediyor ( takdir ettim şahsen )

YouTube upload devam etme durumu var, evet..

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Program birden çok açılıyor tıkladığımda ve kendi kendine dl moduna alıyor bazen.

Bu tarz bir problemin olmaması lazım, sizden kaynaklı bir sorun olabilir mi? Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.. bazen en basit ama en etkili çözüm oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Zyxel Kullanan arkadaşlar beni iyi dinleyin.
    Program yaklaşık 2 saattir açık, 1024 nolu mtu yu seçtim.Hızda ufak bir artış oldu, ancak bahsettiğim artış maksimum AKK hızı civarındaydı zaten.Program çalışmıyor diye umudu kestim, programı arkada açık unutmuşum nette dolaştım, gittim bulaşıkları yıkadım geldim ki Download coşmuş.Ne zamandır böyle bilmiyorum ancak hemen vazgeçmeyin, işe yaraması uzun sürebiliyor demek ki.Bakalım daha ne kadar böyle gidecek.
    Programı yazan aradaşa teşekkürlerimi iletiyorum, eline sağlık.

Denemekte fayda var bir de bende bağdaştırıcı olarak yerel ağ bağlantııs gözüküyor onda sorun olur mu

Bağdaştırıcı listesinden hangi bağlantıyı kullanarak internete giriyorsanız, ona göre bağdaştırıcı seçimi yapmanız gerekiyor.

• Indırme modunu acıp gezınırsek hızlı mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScienceTR

Indırme modunu acıp gezınırsek hızlı mı oluyor?

İndirme modu'nu açtığınızda web'de gezemezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: ScienceTR

Indırme modunu acıp gezınırsek hızlı mı oluyor?

İndirme modu'nu açtığınızda web'de gezemezsiniz..

Alıntıları Göster
    Kardeş ben bu program ile dün akşam bayağı uğraştım ve 8 mbps full hız almayı başardım. AKK kotası yok gibi düşünün, sayfalar 1 mbps hızında değil 8 mbps gibi açılıyor her şey eskisi gibi. YouTube videoları olsun her şey son hızdaydı fakat o uyku ile nasıl yaptığımı maalesef tam olarak hatırlayamıyorum. Eğer sen biraz daha bu program üzerinde yoğunlaşırsan tamamen AKK'yi kaldırabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gambit2

Kardeş ben bu program ile dün akşam bayağı uğraştım ve 8 mbps full hız almayı başardım. AKK kotası yok gibi düşünün, sayfalar 1 mbps hızında değil 8 mbps gibi açılıyor her şey eskisi gibi. YouTube videoları olsun her şey son hızdaydı fakat o uyku ile nasıl yaptığımı maalesef tam olarak hatırlayamıyorum. Eğer sen biraz daha bu program üzerinde yoğunlaşırsan tamamen AKK'yi kaldırabiliriz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu işlerden hiç anlamam modemim RT-205 acaba sırayla neler yapacağımı pm den birisi detaylı anlatırsa çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Arkadaşlar ben bu işlerden hiç anlamam modemim RT-205 acaba sırayla neler yapacağımı pm den birisi detaylı anlatırsa çok memnun olurum.

Alıntıları Göster
    Yeni fark ettim bir arkadaş mod değşiminde sorun oldugunu yazmıştı.

Bilgisayarı yeniden başlatınca bendede sorun oldu.

v1 sürümünde modlar arası geçişte sıkıntı var.

Bilgine emir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

Bilgine emir hocam.

dünyaya bastığınızda mod değişimi etkili olmuyor mu?
  • quote:

quote:

Bilgine emir hocam.

Resim olarak değişm oldugu gözüküyor fakat işlev olarak değişim olmuyor.

Mesela indirme modundan gezinti moduna aldığım zaman google-facebook gibi siteler açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The4841VFp

quote:

quote:

Bilgine emir hocam.

Resim olarak değişm oldugu gözüküyor fakat işlev olarak değişim olmuyor.

Mesela indirme modundan gezinti moduna aldığım zaman google-facebook gibi siteler açılmıyor.

Alıntıları Göster
    Peki air tires en hızlı mtu kaçtır

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

bende işe yaradı ilk önce modem arayüzünde mtu değeri girmeyi unutmayın. telnet ile 392 girdim. sonra programada 392 girdim. indirme modundayken indirmeyi başlattım. face felan girmiyor tabi bu modda. sonra gezinti moduna döndüm. face vb heryere giriyor. indirmede son hızla devam ediyor. teşekkürler eline sağlık.

Modem

Pikatel Airmax 101

airmaxin mtu değerini nerden giriyoruz bulamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saygi

@emirilhan
    Sizin programdan değiştirdiğinizde olduğunu zaten biliyorum ama ben bir program çalışsın jdownloader indirsin, ie ya da firefox geznsin. Mod değiştirmeye gerek olmasın demek isemiştim.
    Ama ilemi modemden ayar yapamay gerek oladan pratikleştirdiği için gayet kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. LYS için de epeyce dua alacağınızdan eminim. TTnet ise beddua eder mi bilmem :))

dediğiniz yapılabilir, teknik olarak mümkün gözüküyor.. ama biraz uğraşmak gerekecek, yeni sürümde eklemeye çalışacağım..
    LYS konusunda da çok teşekkür ederim herkese, inşallah Bilgisayar müh. kazanabilirsek çok güzel olacak ama hayırlısı

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkCards dizini altında ağ bağdaştıcıları var zaten bunu programla çekip yazdırabilirsin

benimde yarın sınavım var bende bilgisayar müh. istiyorum ama benimki artık seneye kaldı bu seneden pek ümitli değilim.
    bende kendimi program yazmaya verdim

umarım herşey istediğin gibi olur bağdaştırıcı listesinin orada olduğunu biliyorum fakat bana lazım olan o değildi, yoksa orayı combobox'a atacaktım.. "Yerel Ağ Bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı" şeklinde gerekiyor.. biraz araştırma yaparsam halledebilirim sanıyorum.

Alıntıları Göster
    teşekkürler güzel bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Air 5440 392 kullanıyorum..

kendinize göre bulmaya çalışın modem arayüzünden mtu değiştirip pardus iso'sunu indirmeyi deneyin, hız yükselmezse durdur-başlat yaparak yükseltin.. en yüksek hızı bulduğunuz mtu'yu programa işleyin..
  • quote:

Bende Air 5020 var ve MTU 201 girdim. 885 kb üzerine çıktı hızım
    SS koymak isterdim ancak upload sitelerine bağlanamıyorum.

quote:

Yabancı ülkelerdeki sitelere girişte bir problem yaratıyor gibi geldi bana. Nedense Türk sitelerine anında giriş yaparken yabancı sitelerin bazılarına uzun süre sonra giriyor, bazılarına ise "Hiçbir veri alınamadı" diye hata vererek giremiyor. Bu konuda bir bilginiz varsa açıklar mısınız?
    Bir de İndirme Modundan Gezinme Moda geçince internette gezinmek daha hızlı oluyor ancak arka plandaki indirmeyi de yavaşlatıyor. 100 kb sınırına geliyor yine.

Allah istediğiniz bölümü kazanmanızı nasip eyler inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Zyxel Kullanan arkadaşlar beni iyi dinleyin.
    Program yaklaşık 2 saattir açık, 1024 nolu mtu yu seçtim.Hızda ufak bir artış oldu, ancak bahsettiğim artış maksimum AKK hızı civarındaydı zaten.Program çalışmıyor diye umudu kestim, programı arkada açık unutmuşum nette dolaştım, gittim bulaşıkları yıkadım geldim ki Download coşmuş.Ne zamandır böyle bilmiyorum ancak hemen vazgeçmeyin, işe yaraması uzun sürebiliyor demek ki.Bakalım daha ne kadar böyle gidecek.
    Programı yazan aradaşa teşekkürlerimi iletiyorum, eline sağlık.

Bir ekleme yapayım, MTU'lar engellenebiliyor sanırım, dün kullandığım 1024 MTU sabaha karşı etkisini yitirdi.Rastgele olarak 2096 değerini girdim ve buda 1-2 saat içinde etkisini gösterdi.Zyxel modemlerde oluyor beyler, üstelik indirme modundayken internette dolaşabiliyorsunuz şu an için açılmayan bir iste görmedim.Online oyun bile oynadım arkada indirme varken daha ne olsun.

EDİT: Bu arada Modem modelimde Zyxel P-660HW-T1 v3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 24 Haziran 2012; 10:58:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Bende Air 5020 var ve MTU 201 girdim. 885 kb üzerine çıktı hızım
    SS koymak isterdim ancak upload sitelerine bağlanamıyorum.

quote:

Yabancı ülkelerdeki sitelere girişte bir problem yaratıyor gibi geldi bana. Nedense Türk sitelerine anında giriş yaparken yabancı sitelerin bazılarına uzun süre sonra giriyor, bazılarına ise "Hiçbir veri alınamadı" diye hata vererek giremiyor. Bu konuda bir bilginiz varsa açıklar mısınız?
    Bir de İndirme Modundan Gezinme Moda geçince internette gezinmek daha hızlı oluyor ancak arka plandaki indirmeyi de yavaşlatıyor. 100 kb sınırına geliyor yine.

Allah istediğiniz bölümü kazanmanızı nasip eyler inşallah.

yurtdışındaki serverlara girmekte, yoğun saatlerde doluluk olduğundan sıkıntı yaşanabileceği doğrudur. Ama "Hiçbir veri alınamadı" uyarısı gelmemesi gerekiyor. Problem sizin ağ ayarlarınızda olabilir..

YouTube'de video izlemek istediğim zaman önce sayfanın tam olarak yüklenmesini bekliyorum, sonra indirme moduna geçip 1080p izleyebiliyorum..

sağolun..

• Fiberin modemini kullanan var mi? Kac girmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Fiberin modemini kullanan var mi? Kac girmeliyim?

Maalesef sadece TTNET için geçerlidir program..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.