Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
88
Favori
145.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Emeğine sağlık ama benim modemde "zyxel" mtu değeri yok direkt bu program işe yarayacak mı acaba? bir deneyim

direkt program bir işe yaramaz, ama zyxel modemlerde de mtu ayarı mevcut..

http://forum.donanimhaber.com/m_61403883/tm.htm

bir inceleyebilir misin..
  • küçük bir soru.. bu MTU şeyisi modemdeki alınan hıza kadar mı çıkarıyor hızı ? yoksa ulaşılabilri değere kadar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

küçük bir soru.. bu MTU şeyisi modemdeki alınan hıza kadar mı çıkarıyor hızı ? yoksa ulaşılabilri değere kadar mı ?

Hattınıza tanımlanan hıza kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

küçük bir soru.. bu MTU şeyisi modemdeki alınan hıza kadar mı çıkarıyor hızı ? yoksa ulaşılabilri değere kadar mı ?

AKK başlamadan önce nasılsa aynı şekilde devam ediyor.. MTU değişimi ile 8Mbit hattınız varsa 8MBit maksimum hıza ulaşabilirsiniz..
  • OK sağolun..
  • paylaşım için teşekkürler dostum bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim tabiki konu 5 sayfa olmuş göre bilirsen :) şimdi programı indirdikden sonra modemdeki mtu sayısı kaçsa programda aynısımı olucak örneğin modemdeki 450 ise programdaki 500 filan olsa hız artışı filan olurmu şimiden emeğine sağlık inşallah sınavda başarılı olursun
  • Teşekkürler.
  • modem zyxel ve maalsef bende işe yaramadı ama emeğine sağlık faydalananlar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

paylaşım için teşekkürler dostum bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim tabiki konu 5 sayfa olmuş göre bilirsen :) şimdi programı indirdikden sonra modemdeki mtu sayısı kaçsa programda aynısımı olucak örneğin modemdeki 450 ise programdaki 500 filan olsa hız artışı filan olurmu şimiden emeğine sağlık inşallah sınavda başarılı olursun

Modemdeki değerin aynısını girmen gerekiyor :)
  • quote:

paylaşım için teşekkürler dostum bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim tabiki konu 5 sayfa olmuş göre bilirsen :) şimdi programı indirdikden sonra modemdeki mtu sayısı kaçsa programda aynısımı olucak örneğin modemdeki 450 ise programdaki 500 filan olsa hız artışı filan olurmu şimiden emeğine sağlık inşallah sınavda başarılı olursun

teşekkür ederim,

MTU'ların aynı olması gerekir, yoksa NetMTU'nun bazı kısımları çalışmaz.. 2 taraftaki MTU'ların farklı olması size hız getirmez bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

teşekkür ederim,

MTU'ların aynı olması gerekir, yoksa NetMTU'nun bazı kısımları çalışmaz.. 2 taraftaki MTU'ların farklı olması size hız getirmez bu arada..

tamam dostum sağolasn :) yardımın için
  • quote:

modem zyxel ve maalsef bende işe yaramadı ama emeğine sağlık faydalananlar oluyor

gönderdiğim konuyu uyguladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

modem zyxel ve maalsef bende işe yaramadı ama emeğine sağlık faydalananlar oluyor

gönderdiğim konuyu uyguladınız mı?

Evet daha önce de görümüştüm o konuyu denemiştim olmamıştı şimdi programla denedim yine olmadı
  • Şimdi denedim gerçekten dediğin gibi internet moduna geçtiğimizde hala tam randımanlı dw yapabiliyoruz, harikasın
  • Zyxel Kullanan arkadaşlar beni iyi dinleyin.
    Program yaklaşık 2 saattir açık, 1024 nolu mtu yu seçtim.Hızda ufak bir artış oldu, ancak bahsettiğim artış maksimum AKK hızı civarındaydı zaten.Program çalışmıyor diye umudu kestim, programı arkada açık unutmuşum nette dolaştım, gittim bulaşıkları yıkadım geldim ki Download coşmuş.Ne zamandır böyle bilmiyorum ancak hemen vazgeçmeyin, işe yaraması uzun sürebiliyor demek ki.Bakalım daha ne kadar böyle gidecek.
    Programı yazan aradaşa teşekkürlerimi iletiyorum, eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Zyxel Kullanan arkadaşlar beni iyi dinleyin.
    Program yaklaşık 2 saattir açık, 1024 nolu mtu yu seçtim.Hızda ufak bir artış oldu, ancak bahsettiğim artış maksimum AKK hızı civarındaydı zaten.Program çalışmıyor diye umudu kestim, programı arkada açık unutmuşum nette dolaştım, gittim bulaşıkları yıkadım geldim ki Download coşmuş.Ne zamandır böyle bilmiyorum ancak hemen vazgeçmeyin, işe yaraması uzun sürebiliyor demek ki.Bakalım daha ne kadar böyle gidecek.

Ben yazınızın dışında "bulaşıkları yıkadım geldim" kısmına takıldım.

Profilinizde Emre yazıyor ama

Öğrenci evi felan mı? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Zyxel Kullanan arkadaşlar beni iyi dinleyin.

Denemekte fayda var bir de bende bağdaştırıcı olarak yerel ağ bağlantııs gözüküyor onda sorun olur mu
  • Program birden çok açılıyor tıkladığımda ve kendi kendine dl moduna alıyor bazen.
  • Elinize sağlık teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.