Şimdi Ara

IPAD 2 WiFi-3G alacağım 2. Elden 800 TL ye Uygun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 1 yıldır Androidli telefon kullanıyorum, bir tablet almak istedim eski model 2. el. Android'e zaten alışkın olduğum için Ipad olsun istiyorum. Bir arkadaşım Teknosadan alınmış (faturası var, garantisi devam ediyor) 32 GB Ipad2 WiFi 3G satıyor 800 TL ye, fiyat bana çok cazip geldi. En ucuz sıfır Ipad2 Kliksa'da var o da 16 Gb lik olanı ve 1,242 TL (%10 puan veriyor, bunu da düşersek kabaca 1,118 TL). Sıfır olsun diye hem de kapasitesi daha az bir cihaza bu kadar fark ödemek mantıklı gelmedi. Karttan çektirip (vade farkı ödeyip) 12 taksitle ödeyebilirim sanırım. Telefon olarak Samsung Galaxy Ace kullanıyorum, anlaşabilirler mi bilmem? BT üzerinden tanışamıyorlar sanırım, bu belki sıkıntı yaratabilir. Bir de fotoğraf makinesi var, Panasonic, Ipad'lerde mini USB var mı bilmiyorum, bağlantı kurmada ve fotoğraf aktarmada sorun yaşar mıyım acaba? Ne dersiniz? Sizce alınır mı 800 TL ye Ipad2 32 GB WiFi 3G? Arkadaşımla yarın sabah görüşeceğim, umarım yeterince tatminkar önerilerde bulunursunuz. Çok soru sordum kusura bakmayın ama br teknoloji tutkunu olarak bu Elma dünyasına ilk defa girmeye teşebbüs ediyorum o yüzden kafamda çok fazla soru var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexia -- 18 Haziran 2012; 17:00:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Teknoloji tutkunu isen elma dunyasina girmekte cok gec kalmissin :) teknoloji zaten elmada :) hocam fiyat super alabilirsin bende bu aralar ikinci el ipad bakiyorum sen almassan bana haber ver PMden :)

Orijinalden alıntı: Riobolt

Arkadaşlar bende iPad 2 16 GB WiFi Beyaz arıyorum ama fiyatlar uçuk. 700 tl den aşşağı bir fiyat göremedim. Şöyle 500-600 arası yok mu hiç ya ?

Dostum 700tl uçukmu seni görüşüne göre.

600tl ye ipad 2 yokmu var ya camı çatlak ya köşesi ezik ya kutusu ve şarz yok çok çizik
    Yani anlıyacagın o 600 üstüne 100 daha koy sıfır ayarında full kutulu cihazlar var bence onlardan al.

Şu an kulandıgım: iPhone 5s Huawei Ascend G7 Önceki kulandıklarım:LG G2 iPhone 5 iphone 4s 16GB ve iPad 3 Galaxy S3 iphone 4 16GB. İpad 2 16gb wifi beyaz htc desire ipad 32 gb wifi iphone 4 32GB. 3G, 3GS , galaxy s nakia 5800 , n95 8GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Dostum 700tl uçukmu seni görüşüne göre.

600tl ye ipad 2 yokmu var ya camı çatlak ya köşesi ezik ya kutusu ve şarz yok çok çizik
    Yani anlıyacagın o 600 üstüne 100 daha koy sıfır ayarında full kutulu cihazlar var bence onlardan al.

Şimdi şöyle bir durum var, Amerikada The new iPad 16 GB WiFi 499$. 499x1.8=898 TL yapar. Ama tabi vergi şu bu 1100 veya üstü fiyata satılıyor cihaz. Ben iPad 2 ye 700 tl vercem. Ne bilim uçuk bence, zaten uçuk olmasa yeni nesil sıfır iPad alırım.
  • Şimdiden hayırlı olsun fiyat çok uygun , fakat kozmetik açıdan sorunu olup olmadığınıza iyi bakın .. ufakta olsa bir çizik falan oldu mu ucuza da alsanız içinize sinmeyebilir . şahsen bende 16 gb lık versiyonunu 700 liraya bu forumdan almıştım , iyi hoşta bazı kılcal çizikler canımı sıkmıyor değil .
    Daha Fazla Göster
  • Cizik istemiyorsaniz sifir cihaz almakdan baska care yok. Ancak bir iki ufak cizigin bir zarari yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DONANIM
    #DirenApple
  • 900e 12 taksit goldan ipad2 16gb wifi aldim ikinci eller gercekten pahalı sıfırından haberleri yok herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sezgintr

900e 12 taksit goldan ipad2 16gb wifi aldim ikinci eller gercekten pahalı sıfırından haberleri yok herhalde.

Dün bir arkadaş ikinci elini 900'e satabilir miyim diye soruyordu...
  • yav bu 2. el fiyatlarını bende anlamiyorum.New ipad lere bakıyorum adam amerikadan getirmiş burdaki 2.yıl garantili cihazlarla aynı fiyatı yazmış kim alır senden.garip 2. el fiyatları var....

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.