Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aly11 , eyozgurluk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.451
Cevap
240
Favori
554.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yani bende oyle düşündüm kumtel altus filan alıcağıma onu alıyım uyurken kullanmıyoruz zaten sıkıntı olmaz ne zaman kullansam çarpıyor beni klima bile kullanmıyorum sabaha zombi gibi uyanıyorum.

• Uzun yıllardır Flavel 1690 gibi bi ürün piyasaya gelmedi 26 hız kademesi var 1. kademede 3 watt filan çekiyor verimli dc motor sessiz çalışan pervane uzaktan kumanda vs tekrar gelse yok satar

Vantilatör Fırsatları
  • TITAN kullanıcısına yanıt

3-4 yıldır hala kullanıyorum herkes almıştı burda diyarbakırdan gelmişti kargosu hatta   valideye bakıyorum şimdi de böyle fiyat performans bişey yok sanırım şuan.

• Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt

260 TL'ye satın almıştık o zaman Diyarbakır'daki beko bayisi çokça stok yapmıştı ben oranın linkini buraya attığımda 1-2 günde stok bitmişti öyle hatırlıyorum F/P kralı vantilatördü biri yorum atmış 3000 TL olsa alıcam ama stok yok stok yok diyordu  Vantilatör Fırsatları 

Vantilatör Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 19 Haziran 2024; 21:29:54 >

• TITAN kullanıcısına yanıt
    şu anda alternatifi, dc motorlu olması vesilesiyle xiaomi 'nin 4 bin tl 'lik modeli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün nasıldır acaba,yada bu tip
    www.vatanbilgisayar.com
    FAKİR WINDEASE KULE TİPİ VANTİLATÖR BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/fakir-windease-kule-tipi-vantilator-beyaz.html

Odama almak istiyordum vantilatör gibi olsun istemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bende normal vantilatör vardı ama Arçeliğin arkasına soğuk su koyulan modelini aldım ve gerçekten çok memnun kaldım.

Arçelik Ac 6030 Havadar. Yanlız ben koçtaç dan aldım ve 4500 TL idi şimdi niye uçtu fiyatı anlamadım.

Eğer içine buz falan da atarsanız klima gibi soğuk yapıyor. Hatta şuan biraz üşüdüğüm için kapatmak zorunda kaldım.

Ama tabi buzluğunuzda su bulundurmanız gerekiyor ve ama bu kadar soğuk hava vermesini beklemiyordum.

• Kiwi KFAN 7604 Klipsli Masaüstü Vantilatör

299 TL

476 TL'den başlıyor diğer sitelerde

20-26Haziran tarihleri arasında geçerli

Vantilatör Fırsatları

• Bende de var , klima alınca boşa çıktı , dileyene yarı fiyatına verebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessizlik isteyen özellikle evde kullanacak olan asla metal pervane düşünmesin. Metal pervane sanayide dükkan gibi zaten gürültülü yerlerde olabilir. Güçlü oluyor iyi üflüyor ona lafım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takirti kullanıcısına yanıt

Her yerde yok sanırım ya, bizim burada çıkmadı.

• -Honeywell HSF600BE döner ayaklı vantilatör, gürültü azaltma teknolojili

Amazon'da sağlam ve sessiz olarak şu ürün var, 3.7k daha güzel fiyatta olsaydı düşünülürdü. Almanya'dan 8,3kg gelecek yolda sıkıntı olma ihtimali var.

-Arçelik 16395 Nav

DC motormuş ama 4k buda ve pervanesi ufak, şu fiyatlar alınabilir seviyede olsa deneriz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Haziran 2024; 1:21:42 >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

Stoğu bitirip rahatlamışlar bir daha da imal-ithal etmediler. Piyasada DC vantilatör yok şaka gibi. Mi Vantilatörü çok pahalı buluyorum.

Geçen sene pahalı diye almadım, hatta kışın buradaki şubede aylarca bekledi. Stokları birleştirip tekrardan satışa koymuşlar gibi. Pervanesi kırılabiliyor yedek parçası yok. Makul değil gibi.

Bizim a101de var ama almadım acaba en azından masada çalışırken vs iş görür mü gidip alsam mı bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ürün gayet güzel görünüyor, yorumları da iyi.

Ürün fiyatı 3080TL, fakat yurtdışı olduğu için +1805TL kargo bedeli çıkıyor.

Amazonun yurtdışı ürün desteği sayfasında 1800TL üstü Amazon US ve Amazon Germany satıcılı ve göndericili ürünlerde kargo bedeli ücretsiz olur ibaresi var.

Bu durumu müşteri hizmetleri ile paylaştım ve kendisi de burada sorun olduğunu bunun için talep açtığını, en kısa sürede çözüleceğini bildirdi.

Takip etmem gerektiğini söyledi, ben geçici olarak alternatif bir çözüm ile vantilatör sorunumu çözdüm.

İhtiyacı olan arkadaşlar siz de bu durumu Amazon MH ile görüşün ve destek talep edin derim.

Kısa süre içerisinde çözülürse iyi bir fırsat olabilir.

Vantilatör Fırsatları
     Vantilatör Fırsatlarıamazon
    Philips 5000 Serisi döner fonksiyonlu kule vantilatörü, 105 cm, uzaktan kumanda, zamanlayıcı, 3 hız, 3 konum, 40 W, güçlü ve sessiz hava akımı, aromaterapi için uygundur, koyu gri (CX5535/11)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BWS9FY8K/ref=ox_sc_saved_image_5?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1

Ayrıca takip ettiğim kadarıyla Genpa Yetkili Satıcı Xiaomi Kule Tipi Wifi Control sistemli Vantilatörü 5000TL ye satıyor. Bu da işinize gelebilir;

https://www.genpateknikservis.com.tr/online-magaza/akilli-eviot/akilli-kule-tipi-vantilator

Vantilatör Fırsatları

• Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat

2,999 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 59 TL de para iadesi alabilirsiniz.

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Bilgisayar fanı gibi ses çıkardığından, temizliğinin kolay olduğundan fiyatına göre boyutunun gayet iyi olduğunundan falan bahsetmişler. şikayetler kargodan falandı benim denk geldiğim.

• waybe kullanıcısına yanıt

doğrudur ben atarken burda var gözüküyordu şimdi burda da gözükmüyor

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.