Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 22 Ocak 2018; 23:4:9 >

• Her iki türlü de geliştirebilirsin.Ancak her iki türlüsünü de yapacaksan ilk önce ingilizce dizi türkçe altyazılı izle.
  • bence ingilizce alt yazı elinde sözlük 1 kere izle bir de türkçe alt yazı izle kulak geliştir ben olsam öyle yapardım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bence ingilizce alt yazı elinde sözlük 1 kere izle bir de türkçe alt yazı izle kulak geliştir ben olsam öyle yapardım .

Ben de böyle yapmayı isterim de o kadar vaktim yok malesef.Heralde Türkçe altyazılı izleyeceğim, doğru olan bu de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: It is not impossible

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bence ingilizce alt yazı elinde sözlük 1 kere izle bir de türkçe alt yazı izle kulak geliştir ben olsam öyle yapardım .

Ben de böyle yapmayı isterim de o kadar vaktim yok malesef.Heralde Türkçe altyazılı izleyeceğim, doğru olan bu de mi?

Boyle yaparken sürekli iyi bir sekilde dinlemen lazım . Tabi sonrada çeviriye bakacaksın .bu sekilde dikkat edersen çabuk gelişir ingilizcen . Fakat bu aralar ceviriler motomottan iyice uzaklaşıp direk ne anladıysa oyle çeviriyorlar . Boyle ceviriler seni yaniltabilir dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl İngilizce dil Türkçe altyazıyla izle. Kendini hazır hissettiğinde İngilizce dil İngilizce altyazıyla izle.
  • 1 sezonu Türkçe alt yazılı izle diyaloglar aklında kalacak. Sonra o sezonu İngilizce alt yazıyla izle. Sonra o sezonu alt yazısız izle. Hatta izlemene bile gerek yok sadece dinle. En verimli yöntem olduğuna inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.