Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (863. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
19.044
Cevap
196
Favori
1.118.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
116 oy
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Keşfetmek güzel, evet ama işin ucunda oyunda 40 saat geçirdikten sonra "Keşke geri alamayacağım bir noktaya gelmeden önce rehber takip etseydim." demek de var. Zaten build'lerin hiçbiri spoiler vermez. Siz "Acaba bu skill güzel/etkili mi?" diye düşünürken bu ikilemi çözer. Rehber, build'e uygun silah öneriyorsa ancak o vakit spoiler sayılabilecek bilgiler içerebilir. Bence çekinecek bir durum yok. Oyunu yine oynayan oynuyor (Hadi ya?) ve skill'leri/item'ları nasıl kullanacağı da yine oyuncunun bileceği iş.

Bir iki attribute ya da skill'den bir şey olmaz. Oyunda zaten yeterince attribute ve skill puanı mevcut. Ancak kılıçla cenk edecem diyip de reflexes'ı üçte bırakmayın. Yukarıda da yazdım, çoğu build'in en güzel yanları o özellik en yükseğe getirilince açılıyor.

Tabanca ve netrunner build'i ile oynadım ben de. Önce hacker olarak başladım, çok güçlü geldi ve çok para kazandım, tabancaya döndüm. Bu mümkün. Yamuluyorsam düzeltilsin, level 50'de iki ana skill ve bir yan skill/support verecek kadar puanımız oluyordu. Yani pompalı+katana, sniper+hacker, tabanca+tüfek build'leri gibi kombinasyonlar mümkün. Hibrid build'lerde önce birini full'lemek, ikisini de eşit derecede yükseltmeye göre daha iyi sonuç verir.

Ya bu oyun zaten öyle o kadar zor bir oyun değil, ben en iyi senaryo için buraya dikkat çekmek istedim. Yoksa bir Diablo 2 ya da Pathfinder değil, öyle iki yanlış skill verdik diye oyunda istediğimiz noktaya gelemeyecek değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Mart 2022; 15:9:24 >

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Tamam o zaman rehberlere bir bakayım en iyisi, teşekkür ederim. Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro

Yumruk buildi oldukça keyifli hocam tavsiye ederim, build işine de çok fazla takılmanıza gerek yok, zaten maksimum seviyelere ulaştığınızda attribute pointler açısından sorun yaşamıyorsunuz. Strength, reflex ve tech 20-18-18 olacak şekilde dağıttım ben tek yumrukla ya da maksimum 2-3 yumrukla döve döve ilerleyebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En zorda oynuyorum oyunu.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Steam rehberlerde vardı ama verimli değil
    En iyisi yabancı kaynaklara bakmak hocam
    Mesela cyberpunk 2077 1.5 netrunner build yada monowire build gibisinden yazarak ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro

Bende en zorda oynuyorum, 1-2 saate perklerin resmini çekip atabilirim. Refleksleri özellikle siber donanımlar ve kritik için tercih ettim, zaman yavaşlatma özelliği olan siber donanımlar katana yada yumruk gibi yakın dövüş buildlerinde çok daha işlevsel geliyor bana. Ama perk olarak bir taraftan da katana yada pistol kullanmıyorsan pek bir işlevi olmuyor .Tech zaten gerek craft için gerek zırhı arttırmak için tüm buildlerde gerekiyor diye düşünüyorum. Cool bana daha çok gizlilik odaklı buildlere uygun gibi geliyor.

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

Siber donanımlar dahil resimleri ekledim. Yumruk+pompalı tüfek için enerji yenileme perklerinin birçoğundan feragat edilip tahribat kısmına odaklanabilirsin. Ben artanları da zeka kısmına verdim hem daha fazla para vs. kazanmak hem de kritik ihtimalini arttıran siber donanım için.

• OST Stationyoutube
    Cyberpunk 2077 Unreleased OST – The Rebel Path (Cello Version)
    https://www.youtube.com/watch?v=AGsjA1pXajk&feature=youtu.be

Firma bu müzik işini gerçekten yapıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Konsolda oynuyorum ben hocam.. Şuan bayağı karman çorman halde karakter .d body'ye falan fazla vermişim sanırım. 10'da şuan. Path of exile oynuyorum gibi hissediyorum bazen..

• Teşekkürler, zahmet oldu. Oyunu bir kere, yukarıda da belirttiğim üzere netrunner+tabanca build'i ile bitirdiğim için ve netrunner'ın canına okuduğum için bu sefer hiç o tarafa bulaşmayacağım.

@Angel of the Lord Oyun istediğiniz gibi gitmiyorsa bu böyle dursun, yeni kayıt açın. Şu ankiyle oynamak istediğiniz vakit dönersiniz geriye. Eğlenmedikten, stres atmadıktan sonra oyun oynamanın amacı yok.

Oyunun bazı ara sahneleri geçilmiyor, ikinci defa ara sahne izlemek en sevmediğim şeylerden. Belki göçebe falan açabilirim diyeceğim de hepsi birkaç saat sonra aynı yere bağlanıyor sanırım. YouTube'dan izledim adam 15 levelda 3.2 k krit atıyor falan. Belki 25-30 level civarlarında toparlar karakterim diye umuyorum.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt

Evet, oyunun tekrar edilebilirliği yüksek değil. Rol yapma olayı kısır, farklı build'ler cezbedici gibi gözükse de görevlerin angaryası çok. Evet, oyuna ne olarak başladığımızın etkisi çok az, bahsetmeye bile değmeyecek seviyede.

Rica ederim, benimde 3. seferim bu shooter hiç sevmediğim için ilkinde stealth+netrunner şeklinde bitirmiştim ikinciyi katana buildi ile, silah kullanılmayan tüm buildleri deniyorumCyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 

görev tamamlanmadı?

sag tarafta kim bilir ne çıkar yazıyor yapmam gereken birşey var mı?

Bazen görevler yapsanızda bugta kalabiliyor. Silahı almadan önceki en yakın save geri dönüp tekrar görevi yapmayın deneyin. Büyük ihtimal olucaktır. Malesef bazen kafasına göre bug oluşuyor oyunda.

Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Bu netrunner noluyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Oyunda ağgezer olarak çevrilmiş, en basit tabirle hack üzerine yoğunlaşılan karakterler.

Daha başlarda sayılırım Teknik Kabiliyet(11), Vücut(9), Zeka(13) odağında ana puanları dağıttım. Ana görevden ziyade genel itibariyle yan görevlere abanıyorum, zeka odağında oynadığım için hack konusunda karakter baya rahat hareket ediyor. Girdiğim ortamda, düşmanlar görüş mesafeme girsin yetiyor hepsini kimsenin ruhu duymadan yok ediyorum.

Yalnız zeka konusunda ilerleyince, başlarda girdiğim silahlı çatışmalara girmek istiyorum :) O sebeple silahları boşlamak istemiyorum ancak refleks bölümünde silah kullanımına dair çok can alıcı gelişim göremiyorum, elimizde iyi silah olması zaten çoğu sorunu çözüyor. Teknik Kabiliyet ve Zeka abanmaya karar verdim, arada diğerlerinde de güzel kazanımlar olursa özellikleri açıyorum. Ancak teknik kabiliyet ve zeka oyundaki çoğu sorunu çözüyor.

Mesela teknik kabiliyet iyi olursa, iyi silah ve envanter üretebiliyorsunuz. Haliyle refleks ile çatışma gücünü arttırmaya gerek duymuyorsunuz. Bence oyun Teknik kabiliyet ve zeka geliştiğinde çözülüyor gibi...

• 
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.