Bildirim
farklı bi anket scripti arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
PHP,Javascript(kütüphanesi jquery) ile yapabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Miroskiv
PHP,Javascript(kütüphanesi jquery) ile yapabilirsin.
Zaten yapabilmeyi bilseydi buraya gelip konu acmaz idi.
Ben bu konuda uzmanım, uzmanlıgım ile diğer insanlara öneriler sunma egonuzdan vazgeçin._____________________________ "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk -
quote:
Ben bu konuda uzmanım, uzmanlıgım ile diğer insanlara öneriler sunma egonuzdan vazgeçin._____________________________ "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk -
quote:
Orijinalden alıntı: johonwayni
quote:
Ben bu konuda uzmanım, uzmanlıgım ile diğer insanlara öneriler sunma egonuzdan vazgeçin.
Bizim milletimiz tembeldir, hemen önünde birşey olsun da kullanayım derler bu tür davranışlarınız'dan vazgeçin diye nasıl yapabileceğini söyledim evet yazılımcıyım ve bu konularda uzmanım ve egolu değilim._____________________________ -
bilgi için teşekkürler php öğrenmeye yeni başladım.
hazır scriptlerden aradığımı bulamadım.
Teşekkürler yinede_____________________________ -
Js ile javayi karistirmayalim ltfn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ proxy & hosting & php coding & twitter google youtube api & php bootstrap (servers in england)
Saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X