Şimdi Ara

farklı bi anket scripti arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ne tür yemekleri seversiniz
    çorba derse başka şeyler de sorabileceğim bi script
    anket form tarzı.

Orijinalden alıntı: Miroskiv

PHP,Javascript(kütüphanesi jquery) ile yapabilirsin.

Zaten yapabilmeyi bilseydi buraya gelip konu acmaz idi.
    Ben bu konuda uzmanım, uzmanlıgım ile diğer insanlara öneriler sunma egonuzdan vazgeçin.
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Ben bu konuda uzmanım, uzmanlıgım ile diğer insanlara öneriler sunma egonuzdan vazgeçin.
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu => "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

Bizim milletimiz tembeldir, hemen önünde birşey olsun da kullanayım derler bu tür davranışlarınız'dan vazgeçin diye nasıl yapabileceğini söyledim evet yazılımcıyım ve bu konularda uzmanım ve egolu değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.