Bildirim
erik yerken diş kamaşması (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Colgate sensitive pronable mi ne var diş hassasiyetinden doluyor ondan al parmagina sur masaj yap disine sonra ye bisi olmaz buzlu su icinde gecerli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tuzla alakası yok 2 durumda da dişlerim kamaşıyor ondan sonra ekmek yerken bile irkiliyorum. _____________________________ -
Erikli su iç o zaman. bö
_____________________________ -

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: quneshlee
Tuzla alakası yok 2 durumda da dişlerim kamaşıyor ondan sonra ekmek yerken bile irkiliyorum.
aynen çok berbat bişey ya.
erik yiyorum 6-7 tane sonra bi tuhaf oluyo o kadar berbat bişewyki böyle ısırınca yerinden zıplatıyo gibi.
sonra ne akşam yemeği yiyebiliyorum ne başka bişey.
bunun yüzünden 3gün aç kaldığımı hatırlıyorum
ekleme:
dünya üzerindeki en sinir olduğum durumlardan biridir.
bütün kış o mucize meyvenin özlemi çekilmiştir.
nihayet bahar gelir, bir kilo iri yeşil erik edinilir.
izlenesi bir film eşliğinde, tuza banıp, katur kutur yenmeye başlanır.
birden o da ne??
dişlerde bir kamaşma, eriği ısırınca tuhaf, gıcık bir his. yemek istersin, yiyemezsin.
erik sana bakar, sen eriğe bakarsın. hepsini mideye indermek isterken, çaresizce gözden uzak bir yere kaldırırsın.
çok aciz bir durum, yemek istiyorum, yiyemiyorum sözlük.biri buna çözüm bulsa artık.
ekşide biri yazmış aynı benim dururmum :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le-Citi -- 15 Temmuz 2012; 13:20:08 >_____________________________
-
böööğ
_____________________________ Intel Core i5 2500K//Gigabyte Z68P-DS3//Kingston 2*4 gb 1333 mhz cl9//Gigabyte GTX 660 WF//Seagate Barracuda 7200.12 500 gb 16 mb//Gigabyte Setto II 142 550 watt//Samsung S22B150 21.5" Full HD
-
benim dişler çok fena oluyo bikaç tane yesem daha fazla yiyemem. -
beyler çok erik yedikten sonra acilen tuvalete çıkmak gerkiyor neden böyle oluyor?
_____________________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Arada kırmızı kırmızı pul bibere de batıralım yerken. Hem tuzlu hem de hafif acı.