Şimdi Ara

al capone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim » demiş ne anlatmak istemiş sistemi tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız ..

• Tanrı'dan yaptıkların için af dilemek Tanrı'dan bir şey istemekten daha işe yarar bir şey. Tanrı senin isteklerini yerine getirmez ama Tanrı affeder ve bağışlar. İsteklerini kendin yapıcaksın ve sonra Tanrı'dan af dileyeceksin.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • bir nev-i tevekkül etmek gibi yani elde etmek istediğin birşeyi sonuna kadar yaparsın çabalarsın olması için dua edersin aradaki istisnai durumlar günahlar için tanrıdan bağışlanmanı istersin teşekkürler ..
    Taksitle Altın Al
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.