Şimdi Ara

Oyunlarda aşırı ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar oyunlara girdikten yaklaşık 15dk sonra bilgisayar ısınmaya başlıyor ve fps düşüyor oyun takılıyor. Sizce netbook cooler alsam işimi görür mü ?

• kardeşim sende notebookmu var netbookmu eğer netbook varsa zaten netbookla oyun oynayamazsın donanımları uygun değil.notebook varsa ve garantisi bitmişse içini açıp iyice temizle işini görür.Eğer garantisi bitmemişse sakın açma hava aldığı yerlere güçlü bir şekilde üfle veya kompresör kullan.
  • evet notebook. garantisi bitmedi eylül ayında toshiba aldım açıkcası niye böyle oldu merak ediyorum. bu nedenle içini açamam bilgisayarın. sogutucunun gerçekten sorunu çözebileceğine emin olabilsem alıcam ama o kadar para boşa gider diye korkuyorum 50civarı galiba sogutucular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 21 Nisan 2012; 23:01:01 >

Orijinalden alıntı: tany3450

evet notebook. garantisi bitmedi eylül ayında toshiba aldım açıkcası niye böyle oldu merak ediyorum. bu nedenle içini açamam bilgisayarın. sogutucunun gerçekten sorunu çözebileceğine emin olabilsem alıcam ama o kadar para boşa gider diye korkuyorum 50civarı galiba sogutucular

Normaldir hocam toz toplar fanlar. Dışarıdan fan deliklerine süpürge tutun tozları alabildiğiniz kadar alın.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

fanı dışardan süpürge ile temizledim gerçekten etkili oldu herkese teşekkürler.

Rica ederiz hocam. 2 ayda bir yapin. Duruma gore ayda bir de olabilir. Garanti bitince icini acar daha detayli temizlik yaparsiniz mis gibi olur. Kolay gelsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.