Arkadaşlar kinect ve adventures var şuan elimde ve geçen gün gold üyelik aldım yani online modlarında sıkılmadan oynayabileceğim oyunlar lazım. Aklımda Sports 2 ve Dance Central 2 oyunları var, hem efor sarfetmek hemde duyumlarıma göre. Bu hafta içinde bu ikisini spariş edebilirim, birde sizin görüşlerinizi aliyim dedim.
Just Dance 3
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Just Dance 3
dance central çok daha iyi diyorlar..
Bu arada stoklara Star Wars gelmiş oda iyiye benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mertozel
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Just Dance 3
dance central çok daha iyi diyorlar..
Kim demişse hurafe demiş. Just Dance 3 en iyisi.
up
sance central2 oynadım . cok kotu muhtemlln dans oyunları bana hıtap etmıo :D efor ve eylence ıcın kung fu hıgh ımpact oynadıgım en guzel oyun . fıtnes evolvedler cok basarılı efor ıcın ınsan sıkılmıyorda .. tavsıye ederım
son zamanlarda uzak durulacak çok oyun var.. yazacam ben bir yerede yer bulamadım abi vallahi bunun adı oyun degil ÖNCE KİM VURURSA... şablon tamamen bunun üzerine kurulu geçen kaldırıp kırdım dvd sini şimdi bi tane daha denk geldi. beni mi buluyorlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: mzarafet
son zamanlarda uzak durulacak çok oyun var.. yazacam ben bir yerede yer bulamadım abi vallahi bunun adı oyun degil ÖNCE KİM VURURSA... şablon tamamen bunun üzerine kurulu geçen kaldırıp kırdım dvd sini şimdi bi tane daha denk geldi. beni mi buluyorlar ...
kardeş şiir mi yazdın hiç bişey anlamadım
Takip
En iyisi boks oyunu yine :) . kinect için en kaliteli oyunlardan biri bence UFC ;) .
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
quote:
Orijinalden alıntı: mzarafet
kardeş şiir mi yazdın hiç bişey anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme