Şimdi Ara

Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
17.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8BEF0F32F

quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Kalkanlarım 31.3 tarihinde açıalcak ..Sağım solum önüm arkam elin gavuru hep.2 arkadaşımı oyuna dahil ettim.Yüzlerce kilometre uzaktalar.Nasıl olacakda üstleri yanaştıracaz bilemiyorum?

Defansa yüklen Ben ilk 3-4 gün sürekli kaynaklara abanacağım... Saldırı için... Son 2 gün sadece defans ayarlayacağım Oyuna bugün başladım ama durum çok kötü gözüküyor... Etrafım sarılı resmen... Kalkan açılınca Defanstan başka şans yok... Atak yapmasak bile defans şart Şu anda zaten sadece kamplara ve karakollara saldırabildiğim için 3 guardian, 1 pitbul ve 1 riffleman squad yetiyor... Sabahtan beri oynuyorum... Kaynaklar için harvesterları lvl 9 yaptım... Bu gece 10 yapar kaynak depolarım Üsleri yanaştırma şansınız yok diye biliyorum ama dediğim gibi daha bu sabah başladım oyuna... O yüzden emin değilim Bu arada oyunu denemeyen kalmasın... Bence gerçekten güzel bir oyun olmuş... En azından şimdilik öyle gözüküyor. Uzun zamandır adam gibi strateji türünde oyun oynamadığım içindir belki de...

yetiyor demişsin ama o birimlerle bişey yapamazsın. oyunun başından beri saldırdığınız her yeri 1 seferde komple yıkmaya çalışın. aşırı derecede fazla kaynak vermiyorsa eğer 2-3 seferde almanın hiçbir mantığı yok. tabi direk construction yard'a saldırmanız gerektiğini söylememe gerek yok heralde. onun için o sendeki 3 guardian 1 pitpull ve rifleman ile hiçbir yeri tek seferde alamazsın. galiba şu an 45 army pointin var. command center' a bi upgrade daha çak, orduyu 2 guardian 4 pitbull' a çevir, her savaşta direk construction yard'a dal ve şimdiki halinle aradaki farkı gör :)

Zaten direk construction yard'a dalıyorum Kaynak olmayanların değişmesini bekliyorum Atak bile vermiyorum

@eturkmarmara

Bu arada bölge değiştirme olayı varmış... Seviye 10 olunca genel haritada bölgene tıklayıp "Relocate base"'i tıkladıktan sonra şehrini istediğin yere taşıyabiliyorsun

Alıntıları Göster
    Research Points nasıl yükseltiyoruz anlıyamadım gitti bilgisi olan arkadaş var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ULUSOY

Research Points nasıl yükseltiyoruz anlıyamadım gitti bilgisi olan arkadaş var mı ?

savaşarak ve her saldırdığın yeri mümkün olduğunca tek seferde yıkarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 30 Mart 2012; 15:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

quote:

Orijinalden alıntı: ULUSOY

savaşarak ve her saldırdığın yeri mümkün olduğunca tek seferde yıkarak.

Alıntıları Göster
    arkadaşalr bende oyuna başladım level 13 oldum şuan 4 predator tank 4 guardıan 2 de missile squad ım var bu allianceyi nasıl kullanacağımı anlatacak biri avrmı acaba ingilizce zayıf biraz da:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Nebioqlu

arkadaşalr bende oyuna başladım level 13 oldum şuan 4 predator tank 4 guardıan 2 de missile squad ım var bu allianceyi nasıl kullanacağımı anlatacak biri avrmı acaba ingilizce zayıf biraz da:(

Alıntıları Göster
    World 10 oynuyorum burda aynı dünyada olan varsa birleşelim dağıtalım ortalığı .) Rhem_TR 093:449 dayım beklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nebioqlu

World 10 oynuyorum burda aynı dünyada olan varsa birleşelim dağıtalım ortalığı .) Rhem_TR 093:449 dayım beklerim...

Alıntıları Göster
    donlar aşağı kalkanlar yukarı benim yarın son.Yanımda bir yarma var level 14

• quote:

Ahahah :) Üssü 14 yaptıysa kaynaklar harvester'lar falan 17-18 lvl olmuştur :) Adamda iyi kaynak vardır doğal olarak iyi saldırı gücü Arkadaşa mesaj at... Ortaklık teklif et Bu arada World 10'da oynayan varsa Allience oluşturalım Benim arazim geniş biraz... İsteyen yanıma gelebilir Toplanırız orada ve toplu katliyam yaratabiliriz

• quote:

quote:

Ahahah :) Üssü 14 yaptıysa kaynaklar harvester'lar falan 17-18 lvl olmuştur :) Adamda iyi kaynak vardır doğal olarak iyi saldırı gücü Arkadaşa mesaj at... Ortaklık teklif et Bu arada World 10'da oynayan varsa Allience oluşturalım Benim arazim geniş biraz... İsteyen yanıma gelebilir Toplanırız orada ve toplu katliyam yaratabiliriz

Alıntıları Göster
    Beyler bende world 7 de oynuyorum. Bu aralar oyun çok kasıyor sizde de böyle bir problem varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Beyler bende world 7 de oynuyorum. Bu aralar oyun çok kasıyor sizde de böyle bir problem varmı?

Bende pek bir kasıntı yok...

Bir görevde Forgotten Base yok et diyor. Dünyanın merkezinde diyor... Ama bulamadım. Bu görevi nasıl yapacağım?

Bazıları 2. üssü kurmuş.... Bu nasıl oluyor?
  • quote:

quote:

Kullanıcı adın ne ben sana yanaşayım ufak ufak dünya 10 dayım..Bu arada giriş esnasında server(dünya seçimi ) yapılabiliyor denemedim ama.Ayrıca en fazla 30 bölge göç edilebiliyor bildiğim kadarıyla.Bİr arkadaşla bulaşalım dedim.Ekdanı 10 dakika yukarı kaydırdım daha gidiyrodu bıraktıma rtık.Yani binlerce Km mesafe olabiliyor.Şu tüneller ne ayak acaba.Onlar vasıtasıyla yakınlaşıaliblirmi.
    Ben defansa ağırlık verdim.dur bakalım bu akşam dananın kuyruğu kopuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

quote:

quote:

Kullanıcı adın ne ben sana yanaşayım ufak ufak dünya 10 dayım..Bu arada giriş esnasında server(dünya seçimi ) yapılabiliyor denemedim ama.Ayrıca en fazla 30 bölge göç edilebiliyor bildiğim kadarıyla.Bİr arkadaşla bulaşalım dedim.Ekdanı 10 dakika yukarı kaydırdım daha gidiyrodu bıraktıma rtık.Yani binlerce Km mesafe olabiliyor.Şu tüneller ne ayak acaba.Onlar vasıtasıyla yakınlaşıaliblirmi.
    Ben defansa ağırlık verdim.dur bakalım bu akşam dananın kuyruğu kopuyor

Alıntıları Göster
    Bu attack cost nedir? 100/100 diye duruyor. saldırı yapınca 10 - 15 arası azalıyor. En fazla 7 - 8 saldırı yapabiliyorum ve bu sayının dolmasını bekliyorum. Bunu nasıl yükseltebilirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bu attack cost nedir? 100/100 diye duruyor. saldırı yapınca 10 - 15 arası azalıyor. En fazla 7 - 8 saldırı yapabiliyorum ve bu sayının dolmasını bekliyorum. Bunu nasıl yükseltebilirim acaba?

Command Points

Üssü taşımak ve saldırı yapmak için kullanılır. Üssü taşıyacağın mesafe ile doğru orantılıdır. Aynı şekilde saldıracağın üssün mesafesine göre harcanan Command Points artar ve azalır.

Her 6 dakikada 1 Command Point otomatik olarak gelir. Kısacası üssüne saatte 10 Command Points eklenir.

Sarı sandık olan kampları yıktığınızda sandıklardan bazı hediyeler çıkar. Bunlardan birisi de üzerinde megafon olan Command Points'tir. Bu çantanızdaysa eğer, ekranın sol tarafından Command Points'in sağındaki + işaretine basarsanız otomatik olarak +12 Command Points verir.

Tabi bu hediyeleri kullanabilmek için de 10 Suppy Points gereklidir.

Son bir yöntem daha var. Bu da bize verilen görevleri tamamlayarak +Command Points vermesini umut etmektir Eğer görevleri tamamladıktan sonra ödül olarak Command Point veriyorsa tavsiyem boşa harcamamanızdır. Lazım olana kadar ödülü almayın. Command Points bittiğinde ödülü almak ( En azından büyük savaşlarda ) daha da faydalı olacaktır.

Command Points'in en üst seviyesi 100'dür. Bunu "geçici olarak" 1 hafta ve 1 ay süre ile arttırma şansımız var. Tabi ki burada devreye visa kartları giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 31 Mart 2012; 20:48:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Command Points

Üssü taşımak ve saldırı yapmak için kullanılır. Üssü taşıyacağın mesafe ile doğru orantılıdır. Aynı şekilde saldıracağın üssün mesafesine göre harcanan Command Points artar ve azalır.

Her 6 dakikada 1 Command Point otomatik olarak gelir. Kısacası üssüne saatte 10 Command Points eklenir.

Sarı sandık olan kampları yıktığınızda sandıklardan bazı hediyeler çıkar. Bunlardan birisi de üzerinde megafon olan Command Points'tir. Bu çantanızdaysa eğer, ekranın sol tarafından Command Points'in sağındaki + işaretine basarsanız otomatik olarak +12 Command Points verir.

Tabi bu hediyeleri kullanabilmek için de 10 Suppy Points gereklidir.

Son bir yöntem daha var. Bu da bize verilen görevleri tamamlayarak +Command Points vermesini umut etmektir Eğer görevleri tamamladıktan sonra ödül olarak Command Point veriyorsa tavsiyem boşa harcamamanızdır. Lazım olana kadar ödülü almayın. Command Points bittiğinde ödülü almak ( En azından büyük savaşlarda ) daha da faydalı olacaktır.

Command Points'in en üst seviyesi 100'dür. Bunu "geçici olarak" 1 hafta ve 1 ay süre ile arttırma şansımız var. Tabi ki burada devreye visa kartları giriyor.

Alıntıları Göster
    kalkanlar indi veeee etrafımı duman ettim.Command poinler bittiği için şu an savaş başlatamıyorum ama.çevremdeki ülkeler oyunu açtıklarında şok geçirecek

• quote:

kalkanlar indi veeee etrafımı duman ettim.Command poinler bittiği için şu an savaş başlatamıyorum ama.çevremdeki ülkeler oyunu açtıklarında şok geçirecek

Alıntıları Göster
    Oyun guzel ama ben simdik oylesine oynuyorum ozellikle cunku nOd un oyuna dahil olmasini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyun guzel ama ben simdik oylesine oynuyorum ozellikle cunku nOd un oyuna dahil olmasini bekliyorum.

merak etme kalkanların indiğinde defansın iyi değilse anında silerler zaten
  • quote:

quote:

Oyle bir sorunum yok simdilik zaten saldiri oluyor kacari yok , haliyle iyi bir alliance bulmak lazim korunmak icin ama dedimya onemi yok ogrenecegimi gorendim sadece nOd un oyuna dahil olmasini bekliyorum.

O kadar forgotten base yok ettim hala o bolumu gecmiyor.Dunyanin merkezi dedigi yer ve yoketmemizi istedigi forgot base hangisi kordinati falan var mi , gorevi bitirebilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 1 Nisan 2012; 3:59:36 >

• quote:

quote:

quote:

Oyle bir sorunum yok simdilik zaten saldiri oluyor kacari yok , haliyle iyi bir alliance bulmak lazim korunmak icin ama dedimya onemi yok ogrenecegimi gorendim sadece nOd un oyuna dahil olmasini bekliyorum.

O kadar forgotten base yok ettim hala o bolumu gecmiyor.Dunyanin merkezi dedigi yer ve yoketmemizi istedigi forgot base hangisi kordinati falan var mi , gorevi bitirebilen var mi?

Alıntıları Göster
    APra biriktiremiyorum arkadaş.Reserch elr için en aşağı 300.000 usd den açıyor oyun ağzını.Ben daha 50.000 i görmedim.Bİde parayı parayla satıyorlar

• quote:

APra biriktiremiyorum arkadaş.Reserch elr için en aşağı 300.000 usd den açıyor oyun ağzını.Ben daha 50.000 i görmedim.Bİde parayı parayla satıyorlar

Alıntıları Göster
    world 10
    BioticG0D
    085:735

Yakınlarımda olan varmı

Ardakaş ekleme gibi şeyler çalışmıyor galba, keşke köşeye mini map yapsalardı nerde olduğumuzu görürdük böyle iletişim kurmak zor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

world 10
    BioticG0D
    085:735

Yakınlarımda olan varmı

Ardakaş ekleme gibi şeyler çalışmıyor galba, keşke köşeye mini map yapsalardı nerde olduğumuzu görürdük böyle iletişim kurmak zor oluyor.

Alıntıları Göster
    world 10
    Medo_XL
    588:067
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_95

world 10
    Medo_XL
    588:067

Alıntıları Göster
    beyler sizdede oyun takılıyormu kasma yapıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

beyler sizdede oyun takılıyormu kasma yapıyormu?

Alıntıları Göster
    bence öyle çok uzak yerlere üs taşımak mümkün değil.BEraber oyanaycaklar server ı aynı seçip aynı zamanda kayıt yaparlarsa yan yana olurlar onun dışınd a çoook zor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.