Şimdi Ara

Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
18.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    827:237
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

beyler sizdede oyun takılıyormu kasma yapıyormu?

AMD PHII x2 555 CPU, 2x2 GB DDR3 Ram, 1GB ATI HD 5870 VGA ile mükemmel takılıyor :D ne yaptımsa düzelmiyor, flash player güncelledikten sonra arttı takılmalar ve bazen browser hata veriyor, IE9- Firefox 4- Chrome bu üçü de aynı, sorunu bir türlü bulamadım, sanırım flash player ile alakalı, oyunun options kısmındaki yüm görselleri devre dışı bırakıp da denedim yine de olmuyor,

Ayrıca sanırım çoğumuz w10'dayız burada iyice öğrenelim bu başlıkta sayımız yeterince artınca en son açılan world'de aynı günde olması için burada anlaşalım herkez aynı gün ve belirlenen saatte başlasın. Böylece yan yana başlama şansımız yüksek olur.
  • Buldunuzmu bilmiyorum ama binalarınızı basaenizde istediğiniz yere taşıya biliyorsunuz hatta bir binayı diğer binanın üzerine getirdiğinizde yer değiştiriyorlar ana binanızı ve defans binanızı en arkalara koyun hatta diğer binaları onların önüne koyun ki saldırılarda ana binanıza ve defans binanıza en son ulaşılabilsin en azından saldıran oyuncu için psikolojik bir baskı bile olabiliyor.Benim çözemediğim bende de acaip kasma var flash güncelemeden sonra oldu acaip sıkıntılı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhem

Buldunuzmu bilmiyorum ama binalarınızı basaenizde istediğiniz yere taşıya biliyorsunuz hatta bir binayı diğer binanın üzerine getirdiğinizde yer değiştiriyorlar ana binanızı ve defans binanızı en arkalara koyun hatta diğer binaları onların önüne koyun ki saldırılarda ana binanıza ve defans binanıza en son ulaşılabilsin en azından saldıran oyuncu için psikolojik bir baskı bile olabiliyor.Benim çözemediğim bende de acaip kasma var flash güncelemeden sonra oldu acaip sıkıntılı bir durum.

AKrdeş Base içi mesele değil zaten.Benim için önemli olan dünya ahrştasında üssü taşıma olanağı.Ama oradada bir kaç gün ara ile kayıot olduysan oyuna ne mümkümç.Arada çooook mesafe oluyor.
  • yakında gelecek yama ile üs taşıma olayı cp istemeyecek. cool down ile olacak artık. onun için uzak yerlere gitmeye niyetli arkadaşlar varsa beklesin biraz daha harcamasın cp lerini boşa. bu arada world 7' de rankings de 12. sıradayım o serverda oynayan yok mu hiç ya yakınsak birlik olurduk. 3-4 tane türkle karşılaştım zaten yakınlarımda. oyunu açık betaya geçtiği günden beri oynuyorum, her şeyini çözdüm sayılır. herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan varsa sorabilir buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Beyler bende world 7 de oynuyorum. Bu aralar oyun çok kasıyor sizde de böyle bir problem varmı?

Bende pek bir kasıntı yok...

Bir görevde Forgotten Base yok et diyor. Dünyanın merkezinde diyor... Ama bulamadım. Bu görevi nasıl yapacağım?

Bazıları 2. üssü kurmuş.... Bu nasıl oluyor?

Bu gorevi bende hala bitiremedim ne yaptiysam olmadi neredeki ussu yok edecez belli degil , bu gorevi bitirebilen var mi?
  • o forgotten base yıkma görevini kafaya takmayın. haritanın ortasında zibilyon tane sarı sarı base var onlardan birini yıkmanız gerekiyor. ama eğer server açıldığında oyuna ilk başlayanlardan değilseniz haritanın ortasına baya bi uzaktasınız muhtemelen. o base' lerin oraya gitmek haftalar, hatta aylar sürer. bu olayı muhtemelen düzeltecekler oyun betadan çıktığında. onun için ortaya yakın değilseniz kasmayın, o görevi boşverip devam edin oyuna.

bu arada oyunun haritasını da vereyim : HARİTA

haritada soldan hangi dünyadaysanız seçin, yeşil noktalardan oluşan yuvarlak bi halka gelecek. o noktalar oyuncular, ortadaki boşlukta da o forgotten baseler var. sağdan clanınızı ve arama kutucuğundan da kendiniz bulabilir ortaya ne kadar uzakta olduğunuzu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 2 Nisan 2012; 1:31:21 >

• Bu tunelleri nasıl kullanıyoruz birde havks ucak saldırı için nekadar iyi? acmayı düşünüyorumda
  • Sen daha yeni başlamışsın koruman var ii kas yanında baya düşman var:))
  • arkadaşlar dün W11 açılmış şimdi başlangıç yaptım, yeni başlayacaklar bölge seçiminde en alt yani Güneyi seçsin belki yanyana oluruz
  • Bu beta nezaman kapanacak bilen var mı ?
  • Betanin ne zaman kapanacagindan ziyade NOD ne zaman oyuna dahil olacak bakalim.Yukarida sorulan soruyu tekrarlamak gerekirse su tunelleri kullanmak nasip olmadi tam olarak ne ise yararlar ve ne icin kullanabiliriz nasil kullaniriz?
  • tüneller kullanılmıyor. onlar sadece outpost spawn noktaları. base leveliniz yakınınızdaki tüneline leveline ulaştığında etrafınızda outpostlar spawn olmaya başlıyor o kadar. onun için bu tünellerin yakınında pineklemek lazım. başka da bi işe yaradığı yok.
  • saldiri yaparken saldiran kuvvetlerimi yonetemiyorum hemen ucaklar geri aliyor nasil saldiri yapacagim yardim ederseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihdemirag

saldiri yaparken saldiran kuvvetlerimi yonetemiyorum hemen ucaklar geri aliyor nasil saldiri yapacagim yardim ederseniz sevinirim :)

Bir yönetim söz konusu değil zaten.Saldırı düzenini kurup başlıyorsun.
  • "nOd" dediğiniz şey ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

"nOd" dediğiniz şey ne oluyor?

Nod ve GDI savaş halinde olan 2 taraftır (Red Alert 2 - Allied/Soviet, Assassin's Creed - Assassins/Templars, Warcraft III - Sentinel/Scourge...vs gibi)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

"nOd" dediğiniz şey ne oluyor?

Nod ve GDI savaş halinde olan 2 taraftır (Red Alert 2 - Allied/Soviet, Assassin's Creed - Assassins/Templars, Warcraft III - Sentinel/Scourge...vs gibi)

The United Nations Global Defense Initiative (UN-GDI) and The Brotherhood of Nod (NOD)
  • saldiri yapamiyorum destroyed forgoten bases dedi ne yapacagim ben yardim edin bana :)
  • LoL Aragonit
    334 : 904
    world 7
    Alliance: Leave_or_Lose
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.