Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RDHM

adam untethered çalışıyor dedi kayboldu gitti arkadaş.

Alıntıları Göster
    işte bende buna kızıyorum adam gibi acıklamada yapmıyor cocuk gıbı bır gorunuyor cart curt dıyor.. kayboluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

işte bende buna kızıyorum adam gibi acıklamada yapmıyor cocuk gıbı bır gorunuyor cart curt dıyor.. kayboluyor..

Alıntıları Göster
    ŞİMDİ SON DURUM NE ARKADASLAR NET OLARAK... 5.1 İÇİN NE DURUMDAYIAZ ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

ŞİMDİ SON DURUM NE ARKADASLAR NET OLARAK... 5.1 İÇİN NE DURUMDAYIAZ ???

Alıntıları Göster
    gelişme yok şuan
  • iphone 4 ios 5.0.1 yuklu.hangi jb yi yapayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

http://c1205.hizliresim.com/x/3/57utf.png Bu arada pod2g kim diye soranlar varsa buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Orijinalden alıntı: eurynomos

Yalan Dünya'da ki Orçunun sakalsız hali

Aynen oleymis o degilde bizim turk hacker lar bu olaya nie el atmaz anlamadim su apple kiricak bi turk evladi yokmu

yapsada yüklemem bin tane bug çıkar içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: okiç

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Orijinalden alıntı: eurynomos

Yalan Dünya'da ki Orçunun sakalsız hali

Aynen oleymis o degilde bizim turk hacker lar bu olaya nie el atmaz anlamadim su apple kiricak bi turk evladi yokmu

yapsada yüklemem bin tane bug çıkar içinden

Alıntıları Göster
    Geçen gün iPad 2 (JB'li) biraz kasmaya başladı diye gittim ''RESTORE - GERİ YÜKLE '' yaptım işlem bittikten sonra bir baktım ki iOS 5.1 olmuş. Cihaz iki gündür ısınıyor. Anlamış değilim.Hiç yapmazdı . Belki de bana öyle geliyor

Şimdi bu cihaza JB yokmu ? ( Türkiye 'den alınma 3G ... )

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Geçen gün iPad 2 (JB'li) biraz kasmaya başladı diye gittim ''RESTORE - GERİ YÜKLE '' yaptım işlem bittikten sonra bir baktım ki iOS 5.1 olmuş. Cihaz iki gündür ısınıyor. Anlamış değilim.Hiç yapmazdı . Belki de bana öyle geliyor

yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

yok ne yazık ki.

Tüh ya... Ne yapacağım ben şimdi... iPhone 4S JB'siz ve öyle kalacakta i Pad 2 çöp resmen arkadaşlar ya JailBreak olmadan . Ne kadar da gecikmiş öyle

• quote:

4.3.3 shsh varsa gerı donersın
  • quote:

quote:

Bilgim yok... Detay verir misiniz acaba. Şu aralar hiç anlamaz oldum bu işlerden

• quote:

quote:

quote:

Bilgim yok... Detay verir misiniz acaba. Şu aralar hiç anlamaz oldum bu işlerden

Alıntıları Göster
    tinyumberalla ındırıp bılgısayarınızda calıstırın ıpad2 nızıde bılgısayara takınız save shsh basınız eger 4.3.3 formware cıkarsa rahatlıkla dusurup jb lı kullanırsınız

• ipad2 ve new ipad in untethered resmi twittira dusmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

ipad2 ve new ipad in untethered resmi twittira dusmus.

Resmi yada linki ekler mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Yakında çıkar heralde adam iPhone 4 ünü untetheredlamış.
    http://gdeluxe.com/jailbreak-ipad-3-ipad-2-ipad-iphone-5-iphone-4s-iphone-4-iphone-3gs-untethered-links/

hadi yakında yakında diyorlar, hep heycanlandırıyorlar böyle.. Ama çıkacak beyler ümitliyim..

• Yaa arkadslar konuyu surekli takip ediyorum unterhered bende bekliyorum ama bir kisininde 3gs olarak bekledigini gormedim,ben 3gs kullaniyorum untethered cikarsa 3gs icinde gecerli olucak dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

quote:

Orijinalden alıntı: nc39

ipad2 ve new ipad in untethered resmi twittira dusmus.

Resmi yada linki ekler mısınız?

Arkadas vermis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessizkal

Yaa arkadslar konuyu surekli takip ediyorum unterhered bende bekliyorum ama bir kisininde 3gs olarak bekledigini gormedim,ben 3gs kullaniyorum untethered cikarsa 3gs icinde gecerli olucak dimi ?

evet öyle olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessizkal

Yaa arkadslar konuyu surekli takip ediyorum unterhered bende bekliyorum ama bir kisininde 3gs olarak bekledigini gormedim,ben 3gs kullaniyorum untethered cikarsa 3gs icinde gecerli olucak dimi ?

Bende 3gs icin bekliyorum hocam. A4 ve A5 islemciyi kirip jb cikardiktan sonra 3gs icin her turlu jb cikar. O konuda rahat olun. Yani 4 icin yada 4s icin cikarirsa o jb yi 3gs e uyarlamasi 3-4 dakkasini alir hackerlarin. Cunku 3gs te sistem acigi 4 ve 4s e gore daha fazla.
  • Bu gidişle Haziran'ı bulacak

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.