Şimdi Ara

Yüksekten suya düşen adam ölmez, niye ölsün? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
4
Favori
12.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

beyin
    2. sınıf hayat bilgisi terk

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

beyin
    2. sınıf hayat bilgisi terk
    işbank kulelerin çatısından bir bardak su boşaltınca yere bir damla bile düşmüyor biliyorsun değilmi ?

• Atla yiyosa sov yapmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tataleon

quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Evrenin kodlarını Allah yazmış. Sen yazsan olurdu böyle şeyler

HEADSHOT

Alıntıları Göster
    Sıktın Citi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

Sıktın Citi

Alıntıları Göster
    gittii giitii citii gitiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Yazık günah la dalga geçmeyin, ileride allah muhafaza çocuğunuz böyle olur.

• quote:

Suyun yumuşak birşey olduğunu sanıyorsun değilmi sen metrelerce yüksekten suya atlarsan su vücuda sert gelir buna beton etkisi denir. Hani sen havuza veya denize girdiğin zaman yapmışsındır muhtemelen havaya zıplayıp terst atlamak ya da suya arkanı dönüp kollarını açıp kendini geriye bıraktığın zaman sırtında yanma oluyor bunun metrelerce yüksekten suya çakıldığını düşünürsen o hissettiğin acının 100 katı ile karşılaşıyorsun.

• Atlada görelim

Forumu kurtarıyorum beyler az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Suyun yumuşak birşey olduğunu sanıyorsun değilmi sen metrelerce yüksekten suya atlarsan su vücuda sert gelir buna beton etkisi denir. Hani sen havuza veya denize girdiğin zaman yapmışsındır muhtemelen havaya zıplayıp terst atlamak ya da suya arkanı dönüp kollarını açıp kendini geriye bıraktığın zaman sırtında yanma oluyor bunun metrelerce yüksekten suya çakıldığını düşünürsen o hissettiğin acının 100 katı ile karşılaşıyorsun.
    sigortası varsa bişe olmaz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Bu beton etkisi kaç metre 15 diyen var 27 diyen var 50 de diyen var

İşte her kafadan bir ses çıkıyor, kendi içinde anlaşamamış ki bunlar, bi de bize gelmiş bilim taslıyorlar burda.

bilim taslamak

• quote:

quote:

HEADSHOT

Alıntıları Göster
    Yıl olmuş 2012 hala suyun yüzey gerilimini bilmeyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

Yıl olmuş 2012 hala suyun yüzey gerilimini bilmeyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

:D evet sigortasi varsa hic bisey olmaz.

• quote:

quote:

HEADSHOT

Alıntıları Göster
    İnanmayın beyler. Babası bulaşık yıkamayı bırakmış oğlunun hesabından konu açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

• quote:

quote:

HEADSHOT

Alıntıları Göster
    [3 Mart 2012; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

quote:

HEADSHOT

Alıntıları Göster
    Cahilliğini dışarı vurma bari. Araştır öğren.

O kadar yüksekten sen suya düşünce su seni durdurmak için sana çok büyük bir kuvvet uygular. Bu kuvvet ile de çok da iyi güzel ölürsün.
    Bilimsel bir şekilde açıklayacak olursam İtme= Momentum değişimi olur. Momentum= kütle x hız. Yüksekliğine bağlı olarak yere düşme hızın da artar. Yere düştüğünde momentumun acayip büyük bir şey olur, bu da büyük bir itme kuvvetine eşit olur.

Problem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: monster kill

Cahilliğini dışarı vurma bari. Araştır öğren.

O kadar yüksekten sen suya düşünce su seni durdurmak için sana çok büyük bir kuvvet uygular. Bu kuvvet ile de çok da iyi güzel ölürsün.
    Bilimsel bir şekilde açıklayacak olursam İtme= Momentum değişimi olur. Momentum= kütle x hız. Yüksekliğine bağlı olarak yere düşme hızın da artar. Yere düştüğünde momentumun acayip büyük bir şey olur, bu da büyük bir itme kuvvetine eşit olur.

Problem ?

Alıntıları Göster
    Hiç mi 2 metreden denize atlayıp,karnını pişirmedin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.