|
|
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

görüntü çok da kötü gözükmedi bana küt pat ingilizcemizle izledik 2 saat 40 dakikayı anlamaya çalıştım konuyu. Kendimce izlenimlerim;
galvatron yanlış görmediysem 3 4 elemanıyla birlikte şehire indi ama savaşa başlayınca optimus ve diğer otobotlar neredeyse 30 tane robotla dövüştü diğerleri nerden geldi ne zaman geldi bu belli değil ve son olarak bu filmde bumblebee çok arka planda bırakılmış o yeşil dumanlı otobotun sahneleri bumb'ı 10a katlar derecede çoktu. Son da optimus birşeyler söyleyip uzaya gitti elveda der gibi uçarak süzüldü uzayda maşallah 4. filmde bu özelliği kazandıysa 5.filmde de görünmez falan olur diye düşünüyorum
. Ksı'de o kadar çok prototip varki onlarıda uyandırdı bizim reyiz galvatron. Bumb bencede geri plandaydı ama ben oldum bittim sevemedim ayrıca crosshairs kadroya yeni dahil oldugu için onu ön planda tuttular bence iyide oldu. Elveda etmedi büyük kötü unicorn dayı ile görüşmeye gitti ayrıca 5.filmi 50 göz ile bekliyorum Unicorn Galvatron Rodimus Prime(Hot Rod) bekli olursa Primus ve Ultra Magnus ve malum en büyük şölen galvatron vs optimus prime ve goodbye optimus prime
kullanıcısına yanıt
< <