Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
70.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ezmer

Bu Transformers bir kitap serisi veya bunun gibi bir şey mi? Yoksa kendileri mi yazıyor konuyu?

Yıllarını tam olarak bilmiyorum ama çizgi roman serisi var ayrıca filmlerde pek bir yaratıcılık yoktu 1.'de çizgi romanlarında da geçen klasik Megatron savaşı 2.'de Megatron uyanıyor 3.Filmde (gene ismini hatırlamıyorum) kaza yapan gemi çizgi romanda ve çizgi dizilerinde geçiyordu 4. film için gene çizgi roman ve çizgi dizilerinde geçen dinozorların yer alacağını duymuştum kesin mi bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offret

quote:

Orijinalden alıntı: Ezmer

Bu Transformers bir kitap serisi veya bunun gibi bir şey mi? Yoksa kendileri mi yazıyor konuyu?

Yıllarını tam olarak bilmiyorum ama çizgi roman serisi var ayrıca filmlerde pek bir yaratıcılık yoktu 1.'de çizgi romanlarında da geçen klasik Megatron savaşı 2.'de Megatron uyanıyor 3.Filmde (gene ismini hatırlamıyorum) kaza yapan gemi çizgi romanda ve çizgi dizilerinde geçiyordu 4. film için gene çizgi roman ve çizgi dizilerinde geçen dinozorların yer alacağını duymuştum kesin mi bilmem.

Alıntıları Göster
    Optimus Prime

Transformers: Age Of Extinction

Kaynak:https://www.facebook.com/TransformersReplikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordusporizm

Optimus Prime

Kaynak:https://www.facebook.com/TransformersReplikleri

Alıntıları Göster
    Transformers 4'de kullanılacak melee silahlar 2. silah grimlockun melee silahına benziyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 16 Eylül 2013; 13:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

Transformers 4'de kullanılacak melee silahlar 2. silah grimlockun melee silahına benziyor :)

Alıntıları Göster
    Saçma espiriler ve sözde eğlenceli cıvık robotlar olmazsa çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

cıvık robotlar olmayacağını düşünüyorum robotlar tamamen yenilendi sideswipe bumblebee optimus dışında hot rod bugatti veyron sonic rs hound g1 hatırlarsanız bir tır vardı Freightliner markası tır ultra magnusun dönüştüğü tırın markası :) o tır kim ama hala bellii değil diğer söylenti ise motormaster tek bildiğim o tır ultra magnusun tıra dönüştüğü markası birde beyaz camaro çıktı bumblebee kardeşi diyorlar ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 25 Eylül 2013; 16:24:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

cıvık robotlar olmayacağını düşünüyorum robotlar tamamen yenilendi sideswipe bumblebee optimus dışında hot rod bugatti veyron sonic rs hound g1 hatırlarsanız bir tır vardı Freightliner markası tır ultra magnusun dönüştüğü tırın markası :) o tır kim ama hala bellii değil diğer söylenti ise motormaster tek bildiğim o tır ultra magnusun tıra dönüştüğü markası birde beyaz camaro çıktı bumblebee kardeşi diyorlar ^^

• Çıksın artık filmde merak ediyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

Çıksın artık filmde merak ediyorum ya

yeni poster

Henüz kim olduğu bilinmesede bumblebeenin kardeşi diyorlar white camaro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 26 Eylül 2013; 14:18:55 >

• quote:

yeni poster

Henüz kim olduğu bilinmesede bumblebeenin kardeşi diyorlar white camaro

Alıntıları Göster
    Transformersın ilk robotu gözüktü setde gizli çekim

mirage yada cliffjumper kalıbı cliffjumpere benziyor ama bakalım mirageye pek benzetemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 27 Eylül 2013; 12:52:52 >

• quote:

Transformersın ilk robotu gözüktü setde gizli çekim

mirage yada cliffjumper kalıbı cliffjumpere benziyor ama bakalım mirageye pek benzetemedim

Alıntıları Göster
    Tamamen bağımlısıyım serinin
    Hatta Kesmedi çizgi film ve oyununa sardım .
    Yorumları etraflıca okudum , bizim forumun Oskarlık ağır topları beğenmemiş seriyi
    Sabırsızlıkla bekliyorum filmi

• quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

Tamamen bağımlısıyım serinin
    Hatta Kesmedi çizgi film ve oyununa sardım .
    Yorumları etraflıca okudum , bizim forumun Oskarlık ağır topları beğenmemiş seriyi
    Sabırsızlıkla bekliyorum filmi

Alıntıları Göster
    grimlock ortalığı birbirine katarsa süper olur.deceptionlaın yeri ne olacak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC07A6798

grimlock ortalığı birbirine katarsa süper olur.deceptionlaın yeri ne olacak acaba

Alıntıları Göster
    merakla beklemedeyim bakalım nasıl olacak bu sefer son film efektler dışında iyi değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

merakla beklemedeyim bakalım nasıl olacak bu sefer son film efektler dışında iyi değildi.

Alıntıları Göster
    işte karşımızda City Commander Ultra Magnus – Freightliner COE motormaster nemesis prime söylentileri dolaşıyordu ama ortaya çıktı şehir komutanı ULTRA MAGNUS Freightliner coe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 29 Eylül 2013; 18:11:51 >

• quote:

işte karşımızda City Commander Ultra Magnus – Freightliner COE motormaster nemesis prime söylentileri dolaşıyordu ama ortaya çıktı şehir komutanı ULTRA MAGNUS Freightliner coe

Alıntıları Göster
    http://www.imdb.com/title/tt2109248/

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

http://www.imdb.com/title/tt2109248/

Alıntıları Göster
    dinobotların bölgesinden ilk görüntü dinobotların dünyadaki geçmişi anlatılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 1 Ekim 2013; 13:01:36 >

• quote:

Hocam bana bu robotu bi anlatabilir misin kimdir nedir optimusla neden savasicak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

quote:

Hocam bana bu robotu bi anlatabilir misin kimdir nedir optimusla neden savasicak ?

ultra magnus ironhide sonra 2.komutandır autobotların optimusla kapışmayacak sanırım o çekimlerdeki sahne deneme olabilir ultra magnus her ne kadar liderlik vasıfları yönünden biraz zayıf olsa da bir asker dünya şehirin komutanı olarak en az 10 autobot gücündedir. kendisi optimus prime gibi tıra dönüşmektedir. freightliner coe tırın markası filmde olacak tırla aynı optimus prime ölmeden önce hot rod yani rodimus primedan önce liderlik matrixini ultra magnusa vermiştir ama ultra magnus unicron ve galvatrona kaptırmıştır. sonra optimus tekrar almıştır matrix ve hot roda verip tek başına savaşmaya gidip ölmüştür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

quote:

ultra magnus ironhide sonra 2.komutandır autobotların optimusla kapışmayacak sanırım o çekimlerdeki sahne deneme olabilir ultra magnus her ne kadar liderlik vasıfları yönünden biraz zayıf olsa da bir asker dünya şehirin komutanı olarak en az 10 autobot gücündedir. kendisi optimus prime gibi tıra dönüşmektedir. freightliner coe tırın markası filmde olacak tırla aynı optimus prime ölmeden önce hot rod yani rodimus primedan önce liderlik matrixini ultra magnusa vermiştir ama ultra magnus unicron ve galvatrona kaptırmıştır. sonra optimus tekrar almıştır matrix ve hot roda verip tek başına savaşmaya gidip ölmüştür.

Bu film tam olarak ne anlatıcak peki ?

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan2977

Takip
    Bundan da bir fragman bekliyoruz artık...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.