Bildirim
Kendi Çekimim BF3 Helikopter Fails
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adamı ezmeni beyendim
arkadas bitek bnmi heli kullanamıom
_____________________________ -
Çok güzel...Tebrik ederim.
_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
quote:
Orijinalden alıntı: adnan827
adamı ezmeni beyendim
Videonun başındaki sen misin yoksa ?
Güzel olmuş.
_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
Yolla bunu DICE'a..
şu uçak helikopter olayını hiç beceremiom çıldıracam 
_____________________________ Ryzen 5 1600 AF // B450M // 8x2 DDR4 Ram // GTX 1660 Super // 500 gb NVMe + 240gb SSD + 1TB HDD // OCZ 80plus 550 watt PSU // Zalman Z3 Plus kasa // AOC 32inc 2k 75hz -
quote:
Orijinalden alıntı: oksijn
quote:
Orijinalden alıntı: adnan827
adamı ezmeni beyendim
Videonun başındaki sen misin yoksa ?
yok gardes naptn ya ucurabilioz heralde sadece yerdeki admları wuramıom ama jette kapsmak isteyen warsa kapışırm
jet kullanmakta çok iyiyim adamlara soluk aldirmam
ama helikoptere gelince isler degisiyor dengeyi pek sağlayamıyorum
_____________________________ PSN: CILGIN_TURK_96 -
helikopter,jet falan hoş değil.ayağın yere basacak kardeşim
Hmm güzel olmuş tebrikler.. _____________________________ A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A = X + Y + Z' dir; X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir. (Albert Einstein) -
quote:
Orijinalden alıntı: Quadhros
Yolla bunu DICE'a..
Ne Dice'ı yavv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lineal -- 7 Şubat 2012; 15:16:38 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı