Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

***İsteğe Bağlı Yüklemeler***

Link'ler :

Fix3( beyaz seffafliktan gozukmeyen yazilar icin) :http://db.tt/WxvFvxdq
    Franco Kernel Paket:http://db.tt/oO6nJtDS ( zip`in icinden cikan 3 dosyayii sirayla cwm den kurunuz-- 19novFranco - fix1 - fix2-
    Blur Transition animation(made by LegoLaSH):http://db.tt/jRSblZH2
    *(TAVSİYE)*Fly_in and Flip Transition Animation(Made by LegoLaSH) :http://db.tt/EOBRUWQZ
    Drop-in Transiton Animation( made by LegoLaSH):http://db.tt/YmXuswRk
    Twisted Transition Animation ( Made by LegoLaSH) :http://db.tt/Erl84qVa
    STOCK TRANSİTİON ANİMATİON ( Made by LegoLaSH) :http://db.tt/QLONBbkN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 5 Şubat 2012; 1:19:56 >

• Teşekkürler.
  • Günaydın Arkadaşlar,

u8800 ics çalışmalarına başladım, 1hafta sonra üniv. açılıyor, o zamana kadar stabil ics4.0 veya miui ics4.0 hazırlamaya calıscam... Düzgün calısana kadar link yayınlamıcam Arkadaşlar beklemede kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 5 Şubat 2012; 11:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

@LegoLash kardeşim eline sağlık
    birşey sormak istiyorum şimdi 2 tane rom var ilk sayfada
    LegoLaSH Optimize v2.1 Miu Rom ve LegoLaSH Optimize Cm7 ROM
    Hangisini önerirsin. Benim için şarj süresi, gps ve konuşma sesi önemli.
    Ben miui kullanıcısıyım cm7 hiç sıcak gelmiyor ama senin tavsiyene göre birini kurucam.

optimize v2.1 de wifi hospot dısında problem yok hic, oda harici programlarla halloluyo, cm7 sarj konusunda iyi francoyla kullanılmsı tavsiyedlr hocam, onun gps sini deneme frstm olmadı Kardesim, zevkne gore ikiside iyi suan , miui seviyosan miui, cm7 seviyosn cm7. cm7de ics gorunum var menulr kendi yapımım konusmada ikiside sıkıntısız

cm7 ics görünümle derken?system deki dosyalaramı müdahale ettin?Eğer öyleyse yapmamanı tercih ederim zira belki eski dosyaları değiştirip sunmuşlardır.Onun yerine theme chooser dan yüklesen daha güvenilir olurdu .Ayrıca şu transition effect leri hakkında,onları yüklemek için direk framework-res.apk larımı değiştirdin?Yoksa içini açıp sadece effect olan dosyalarımı değiştirdin?Bunları soruyorum çünkü madem sen bu kadar seviniyorsun bende kendi bilgilerimi kullanarak senin ROM larını daha iyi hale getirmeye çalışıyorum.Yani ister cevap ver ister verme ister yalan söyle ister söyleme kendi iyiliğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

quote:

@LegoLash kardeşim eline sağlık
    birşey sormak istiyorum şimdi 2 tane rom var ilk sayfada
    LegoLaSH Optimize v2.1 Miu Rom ve LegoLaSH Optimize Cm7 ROM
    Hangisini önerirsin. Benim için şarj süresi, gps ve konuşma sesi önemli.
    Ben miui kullanıcısıyım cm7 hiç sıcak gelmiyor ama senin tavsiyene göre birini kurucam.

optimize v2.1 de wifi hospot dısında problem yok hic, oda harici programlarla halloluyo, cm7 sarj konusunda iyi francoyla kullanılmsı tavsiyedlr hocam, onun gps sini deneme frstm olmadı Kardesim, zevkne gore ikiside iyi suan , miui seviyosan miui, cm7 seviyosn cm7. cm7de ics gorunum var menulr kendi yapımım konusmada ikiside sıkıntısız

cm7 ics görünümle derken?system deki dosyalaramı müdahale ettin?Eğer öyleyse yapmamanı tercih ederim zira belki eski dosyaları değiştirip sunmuşlardır.Onun yerine theme chooser dan yüklesen daha güvenilir olurdu .Ayrıca şu transition effect leri hakkında,onları yüklemek için direk framework-res.apk larımı değiştirdin?Yoksa içini açıp sadece effect olan dosyalarımı değiştirdin?Bunları soruyorum çünkü madem sen bu kadar seviniyorsun bende kendi bilgilerimi kullanarak senin ROM larını daha iyi hale getirmeye çalışıyorum.Yani ister cevap ver ister verme ister yalan söyle ister söyleme kendi iyiliğin için

yok Hocam sistemden degistirmedim, Tema olarak kendim yazdım hep fixleri, Transiyon Efectlr tamamen kendi yapımımdır, ismimi kullanmadan kullanma dostum, Transiyon effectlri temaya uygun Hale getirip framework-resin uzerine yazdım, baska romda kullanmamanı tavsiye ederim. ics gorunumolarak geliyor kararsızlık olabilir, istersen yazdıgım gecisleri upload ederim kendin entegre edebilirsen Framework`e , yalnız isim belrtmeden Kullanma Dostum emek var sonucta ortada

Ayrıyetten sisteme müdahale hakkında fazlasıyla bilgim var dostum merak etme, kendim Şuan Yarı ics dosyalarıyla melez İCs 4.0 kullanıyorum, telefona uygun hale getrmek uzun sürüyor, tamamen 2.3.5 e uyarlayıp haftaya kadar yetiştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 5 Şubat 2012; 11:52:53 >

• quote:

legolash miui v2 ile aramızda süper bir ilişki var Allah bozmasın.. aktif kullanımda batarya gayet iyi dayanıyor.
     Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprcn

quote:

legolash miui v2 ile aramızda süper bir ilişki var Allah bozmasın.. aktif kullanımda batarya gayet iyi dayanıyor.

Eyvallah Kardesim, sarj konusunda oyun oynamayan, teie konusup mesaj ceken biriysen sarjını 2gun uzeri gideeblrsin test ettm batery save proyu kur bide 3 gun kullan sarj yuzu gormeden, gece yatış sstini ayarlayıp ucak moduna ayarlasın, level4de kullan peformansı dusurp şrja katkı saglıyor, 3gun yoldaydım sarjm btmedi bu yolla, custom bolumune yzmsn burdacevaplıyım dedim dostum yeni gordum burdaki mesajını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birde miui v2 de root explorerda da yazular gorunmuyor. cm7 icin yaptigin fixi yuklesek duzelir mi?

• legolash
    *** _LegoLaSH Optimize Cm7 ROM _02.02.2012_(.32 KerneL ) *** bu romu kurucam. x5 setting ses ayarlarında 'kulaklık takılıyken telefonun mikrofonunu kullan' seceneği varmı? terranın romunda vardı. terranın romunu kullanıyorum ancak sık sık kapanmaya zorla hatasından dolayı senin romu deneyeceğim eğer x5 setting de bahsettiğim özellik varsa benim için süper olacak.
    emeğine sağlık.
  • quote:

birde miui v2 de root explorerda da yazular gorunmuyor. cm7 icin yaptigin fixi yuklesek duzelir mi?

cm7 nin hocam o olmaz miuiye,

tema kaynaklı bi sorun o,

LegolaSh dark theme yukle sorun gider

db.tt/4W4GHBW6

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

legolash
    *** _LegoLaSH Optimize Cm7 ROM _02.02.2012_(.32 KerneL ) *** bu romu kurucam. x5 setting ses ayarlarında 'kulaklık takılıyken telefonun mikrofonunu kullan' seceneği varmı? terranın romunda vardı. terranın romunu kullanıyorum ancak sık sık kapanmaya zorla hatasından dolayı senin romu deneyeceğim eğer x5 setting de bahsettiğim özellik varsa benim için süper olacak.
    emeğine sağlık.

x5 setting romun icinde gömülü, ses ayarları dsp uzrnden saglanıyor, cm7 +fix1+ fix2 yerine fix3 u kur bide, + franco paket hazırladım icinde onunda 2fix var, son olarak fly_in flip animasyon paketini yukle istege gore tadından yenmiyo Cm7nin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

legolash
    emeğine sağlık.

x5 setting romun icinde gömülü, ses ayarları dsp uzrnden saglanıyor, cm7 +fix1+ fix2 yerine fix3 u kur bide, + franco paket hazırladım icinde onunda 2fix var, son olarak fly_in flip animasyon paketini yukle istege gore tadından yenmiyo Cm7nin

şu an kurulum bitti. bir deneyip bakalım bi heyecan sardı. ilgin için teşekkürler. sonuçları yazarım.

• kart okuyucum bozuldu rom yükleyemiyorum arkadaşlar bu romda kala kaldım şuan için sorun yok değiştirmeyi düşünmüyorum zaten ama ilerde yeni versiyonlar çıkınca nasıl güncelleyecem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

kart okuyucum bozuldu rom yükleyemiyorum arkadaşlar bu romda kala kaldım şuan için sorun yok değiştirmeyi düşünmüyorum zaten ama ilerde yeni versiyonlar çıkınca nasıl güncelleyecem ?

hocam usb baglantı kablon yok mu, npcan kart okuyucuyu usb kablosu varken

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah Kardesim, sarj konusunda oyun oynamayan, teie konusup mesaj ceken biriysen sarjını 2gun uzeri gideeblrsin test ettm batery save proyu kur bide 3 gun kullan sarj yuzu gormeden, gece yatış sstini ayarlayıp ucak moduna ayarlasın, level4de kullan peformansı dusurp şrja katkı saglıyor, 3gun yoldaydım sarjm btmedi bu yolla, custom bolumune yzmsn burdacevaplıyım dedim dostum yeni gordum burdaki mesajını

bu uygulamanın apk sini verebilir misiniz?

ben bi tane indirdim sorunlu çalışmıyor uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

quote:

quote:

bu uygulamanın apk sini verebilir misiniz?

ben bi tane indirdim sorunlu çalışmıyor uygulama.

upload ettim hocam

battry saver PRO

http://db.tt/i23MrKNE

• quote:

quote:

kart okuyucum bozuldu rom yükleyemiyorum arkadaşlar bu romda kala kaldım şuan için sorun yok değiştirmeyi düşünmüyorum zaten ama ilerde yeni versiyonlar çıkınca nasıl güncelleyecem ?

telefon sd kartı görmüyor
  • quote:

quote:

quote:

nsl gormuyo hocam anlmdm walla

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun kart yuvası bozuldu sanırım karta ulaşamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun kart yuvası bozuldu sanırım karta ulaşamıyorum

servse gondr hocam hafıza kartsz eziyet olur telefon

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.