Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

LegolaSH Miui4.0 dark theme

http://db.tt/4W4GHBW6

indirdim, biraz sonra denerim.
  • hocam ben senin v2.1 kullaniyorum ancak bi sorun var gibi sorun da sayilmaz ama belki cozumu vardir bu chooko diye fontlu temaniz varya onu kullaniyorum ancak font biraz sorunlu heryerde chooko olmuyor bazi yerler rom un ustunde gelen sony sketch font lu oluyor ben her yerin ayni font olmasini istiyorum nasil yapabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hocam ben senin v2.1 kullaniyorum ancak bi sorun var gibi sorun da sayilmaz ama belki cozumu vardir bu chooko diye fontlu temaniz varya onu kullaniyorum ancak font biraz sorunlu heryerde chooko olmuyor bazi yerler rom un ustunde gelen sony sketch font lu oluyor ben her yerin ayni font olmasini istiyorum nasil yapabiliriz ?

hocam chococo tema degl sdceyazı tipi, tema duzenle/ yazı tipi ne gelp sec telefonu yeniden bslat, ayarlar falan hep o yazı tipi olcak, s2 yazı tipi o editlemek zor oldu yinede sorunsuz, dediglmm gbi yazı tipini sec yeniden bslat telfnu

• @LegoLaSH eline sağlık güzel olmuşta saati ayarlamak istedim ayarla ve iptal seçeneklerini seçemiyorum sorun bende mi var sadece bir bakarmısınız
  • quote:

quote:

hocam ben senin v2.1 kullaniyorum ancak bi sorun var gibi sorun da sayilmaz ama belki cozumu vardir bu chooko diye fontlu temaniz varya onu kullaniyorum ancak font biraz sorunlu heryerde chooko olmuyor bazi yerler rom un ustunde gelen sony sketch font lu oluyor ben her yerin ayni font olmasini istiyorum nasil yapabiliriz ?

hocam chococo tema degl sdceyazı tipi, tema duzenle/ yazı tipi ne gelp sec telefonu yeniden bslat, ayarlar falan hep o yazı tipi olcak, s2 yazı tipi o editlemek zor oldu yinede sorunsuz, dediglmm gbi yazı tipini sec yeniden bslat telfnu

hocam tesekkurler sonradan geldi benim aklimada reset atmak sindi sorun yok fontta. gps de halloldu sonunda @press play on tape arkadasa da cok tesekkurler dediklerini yaptim oldu hatasiz buldu diyebilrim.

• Birde sarji biraz sıkıntılı gibi resmen içiyor bi ayarı yok mu daha uzun gitmesi icin ? Birde batarya kalibrasyonu işe yarıyor mu ?

• quote:

Birde sarji biraz sıkıntılı gibi resmen içiyor bi ayarı yok mu daha uzun gitmesi icin ? Birde batarya kalibrasyonu işe yarıyor mu ?

wifi hostpot haric tek sorun yok romda hocam, gpsdede sorun yok , sarj konusuna gelnce batarya kalibresi yapıp, %97 sarjla ucak moduna alp yattmkalktgmda %97di hala, wifi-2g-3g baglantıları sarjı somuruyor, oyun oynamayan biriysen x5 settinge girip CPU Frekansını 245- 800 de kullanmanı oneririm gunluk kullanım icin 1 bucuk gun rahat gidiyor bu yontemle, birde güc ayarlarından sarj kullanm izleyicsni kapalı tutun, birde yeni temamı yukleyin siyah agrlıklı oldugu icinsarja azda olsa katkısı var

• quote:

quote:

Birde sarji biraz sıkıntılı gibi resmen içiyor bi ayarı yok mu daha uzun gitmesi icin ? Birde batarya kalibrasyonu işe yarıyor mu ?

wifi hostpot haric tek sorun yok romda hocam, gpsdede sorun yok , sarj konusuna gelnce batarya kalibresi yapıp, %97 sarjla ucak moduna alp yattmkalktgmda %97di hala, wifi-2g-3g baglantıları sarjı somuruyor, oyun oynamayan biriysen x5 settinge girip CPU Frekansını 245- 800 de kullanmanı oneririm gunluk kullanım icin 1 bucuk gun rahat gidiyor bu yontemle, birde güc ayarlarından sarj kullanm izleyicsni kapalı tutun, birde yeni temamı yukleyin siyah agrlıklı oldugu icinsarja azda olsa katkısı var

Legolash, wifi tether şifrelemede sıkıntı yapıyor sanırımBenim kullandığım miui de şifresiz native wifi tether çalışıyor.Üzerine eğilinebilir. :)

• quote:

quote:

Tamam hocam dediklerini yapicam ancak bi sorum daha var bu bat arya kalibrasyonu bildigimiz gibi degil mi once telefon açık şekilde %100 e kadar şarj ediyoruz sonra kapali halde de 1 saat felan daha sarj ediyoruz sonra cwm den batert stats yapiyoruz degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

quote:

Legolash, wifi tether şifrelemede sıkıntı yapıyor sanırımBenim kullandığım miui de şifresiz native wifi tether çalışıyor.Üzerine eğilinebilir. :)

eyvallah hocamda kernelle ilgili bi durum bu, harici wifi hospt prgrmları oldugu icn sorun olmz pk, kerbel degstrp stablteyi bozmakistemiyorum, o sorunla ilglencem yalnız

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam dediklerini yapicam ancak bi sorum daha var bu bat arya kalibrasyonu bildigimiz gibi degil mi once telefon açık şekilde %100 e kadar şarj ediyoruz sonra kapali halde de 1 saat felan daha sarj ediyoruz sonra cwm den batert stats yapiyoruz degil mi ?

aynen Hocam

• LegoLaSH sana bir geri dönüş yapayım :) 2 gün önce cm7 üzerine verdiğin paketi kurmuştum hatırlarsan :) şimdi telefon kafayı yedi animasyonlar birbirine girdi kamera bağlantısı sağlanamıyor ekran geçişleri kare kare oluyor stock cm7 ye döndüm bunların üzerine çalışma yaparsın sevinirim kolay gelsin bak favori portçu dedim mahçup etme :D
  • 1 hafta kadar işim var diyordu Lego, sanırım sınavları var.
    Başka romları denemek için zaman kazanmış olduk netekim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

LegoLaSH sana bir geri dönüş yapayım :) 2 gün önce cm7 üzerine verdiğin paketi kurmuştum hatırlarsan :) şimdi telefon kafayı yedi animasyonlar birbirine girdi kamera bağlantısı sağlanamıyor ekran geçişleri kare kare oluyor stock cm7 ye döndüm bunların üzerine çalışma yaparsın sevinirim kolay gelsin bak favori portçu dedim mahçup etme :D

hocam imkansız ama o paket yuzunden bi sorun ckması tamamen, cm7 alt tabanıyla yazldı o, yukledigin cwmden bi dosya yada Framrwork klosorunu kurcalamaktan olusn bi hatadır o , o paketin %100 arkasındayım cm7yi hazırlama aşamasındayım biraz uzun surcek yalnız şahane olacak .32 ve .35 kernel versiyonlarını aynı anda paylaşacağım, ozellkle ses sorunu uzerinde duracagım ,35 kernelde

• quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

@LegoLaSH eline sağlık güzel olmuşta saati ayarlamak istedim ayarla ve iptal seçeneklerini seçemiyorum sorun bende mi var sadece bir bakarmısınız

hangi bolumdeki saat hocam, ben 2temamlada denedim, gozukuyor o secenekler

ekleme: baktım gozukuyor ayarlar iptal secenekleri, saat dilimi seçden athens- istanbul sec daha saglıklı olacaktır Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 1 Şubat 2012; 12:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

1 hafta kadar işim var diyordu Lego, sanırım sınavları var.
    Başka romları denemek için zaman kazanmış olduk netekim.

hocam bugunde burdayım azdaolsayarndan itibarn yokum bi hafta telden baglnmaya calıscam
  • quote:

quote:

@LegoLaSH eline sağlık güzel olmuşta saati ayarlamak istedim ayarla ve iptal seçeneklerini seçemiyorum sorun bende mi var sadece bir bakarmısınız

ekleme: baktım gozukuyor ayarlar iptal secenekleri, saat dilimi seçden athens- istanbul sec daha saglıklı olacaktır Hocam

hocam bende de görünüyor ama seçemiyorum üstüne tıklıyorum işlemiyor, ama saat dilimi seçerek sorunu hallettim teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende de görünüyor ama seçemiyorum üstüne tıklıyorum işlemiyor, ama saat dilimi seçerek sorunu hallettim teşekkürler.

sorununun duzeldıgıne sevindim dostum

• LegoLaSH Optimize Cm7 .32 Kernel'i yayınladım Arkadaşlar Yükleyenler geri bildirimde bulunsunlar
  • Rudolf, bounce,flying Transition efectlerini Yolculuktan gelince yapabilecem anca Arkadaşlar Cumartesi Dönerim, Bu geçişleri Temaya uygun Hale getirmem lazım, yoksa yaptıgım Gorunume Dair Butun Hersey Boşa Gider, Kendiniz Bu geçişleri bi yerden bulursanız eğer, eski görünüme geçmek için Fix2 yi tekrar yukleyiniz Wipe Data işlemlerini yapmadan, birde romla ilgili geri bildirim yapın dönünce ona gore fix olusturcam
    herkeze iyi geceler görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.